Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2019. 12:28

Mogu ti rec da sam i ja bila bez PMSa prosli mj,samo samo procurila.. takoder su mi se ciklusi produzili. Tko zna sto je u zraku...

Reni
    02. Srpanj 2019. 12:32

malina08

Mogu ti rec da sam i ja bila bez PMSa prosli mj,samo samo procurila.. takoder su mi se ciklusi produzili. Tko zna sto je u zraku…

A bas tako,tko zna..i vrucine i stresovi

02. Srpanj 2019. 13:26

A da odes u muller i kupis onaj osjetljivi test? 13kn kosta, ja cim sam ga popisala sam procurila -.-

Reni
    02. Srpanj 2019. 13:43

malina08

A da odes u muller i kupis onaj osjetljivi test? 13kn kosta, ja cim sam ga popisala sam procurila -.-

A sta ja znam,nije da nebi ali kontam prekjučer je bio negativan onaj clearblue..i dva dana prije toga neka trakica..al doduse kasnjenje mogu računati tek od danas..evo rec cu muzu da mi kupi jedan kad krene s posla,Neda mi se ic..

02. Srpanj 2019. 14:03

Kazi cure da je ovaj najosjetljiviji https://images-popusti.njuskalo.hr/data/image/500x705/4132/test-za-utvrdivanje-trudnoce-duchesse-muller-20655768.jpg.  ... mada mislim da sve ovisi o ovulaciji i implantaciji, sto kasnije to se test ne.moze nspraciti prije

02. Srpanj 2019. 14:05

malina08

Kazi cure da je ovaj najosjetljivijihttps://images-popusti.njuskalo.hr/data/image/500x705/4132/test-za-utvrdivanje-trudnoce-duchesse-muller-20655768.jpg. … mada mislim da sve ovisi o ovulaciji i implantaciji, sto kasnije to se test ne.moze nspraciti prije

Reni
    02. Srpanj 2019. 15:39

Evo opet negativan,bas taj duchesse

02. Srpanj 2019. 15:46

Rita,piskila ja trakicu sad na poslu, saaaamo sto nije pozitivna :D tako debelu ju nisam nikad vidjela :D bas sam hepi. Jesi piskila jos koju danas? Ti bi po piku trebala danas imati O najzadnje

02. Srpanj 2019. 16:03

Reni, jebemu  misa!

jana35
    02. Srpanj 2019. 17:28

Hvala vam cure na podršci, sama se čudim kako sam sve to izdržala. Od početka trudnoće sam se bojala jako veseliti jer sam imala missed ab. Pred 7 god u 8 tt. Ali evo sad  dok sam se najbolje opustila ispalo je najgore moguće. 
    Mi smo uspjeli onaj mjesec dok smo bili na folikulometriji i nakon odnosa noge u zrak i ne piškiti nakon bar pola sata. 
    Ja jedva čekam kad ćemo opet pokušavat, sad moramo paziti bar 4-6 mj. I naravno, napravit neke testive prije iduće trudnoće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.