Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Lipanj 2019. 16:54

Rita i Tina 😭😭😭😭😭 samo to cu napisat. 

Rita88
    30. Lipanj 2019. 17:09

malina08

Rita88

Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca

Rita, svaka cast, ja jos nisam dozivjela takvo sto :D znaci da ti je O najkasnije u utorak! Sretno!!
    Rastika, a jebemu misa, budemo mi to docekale!!

malina08

Rita88

Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca

Rita, svaka cast, ja jos nisam dozivjela takvo sto :D znaci da ti je O najkasnije u utorak! Sretno!!

da po ovome bi najkasnije u utorak bila ovulacija, sad smo odhopsali i nadam se da ce se u utorak taj jedan barem zakeljiti.. kakve koristis trakice, moje su roze s ebaya i super su, jesi ti ulovila muza danas za akciju 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    30. Lipanj 2019. 17:13

TiNa

Rita88

Rita sad samo akcija i odbrojavamo a tobom onda do plusic…. Drzim fige nek je sa srecom

Hvala ti puno, zao mi je radi glupe vjestice, ja sam prošli mj bila uvjerena da sam trudna na kraju dobila, sve teze i teze iz mjeseca u mjesec se suocavam s vjesticom,još imam kineze i nisam htjela piskit ranije  nego da me iznenadi kao kasnjenjem i na kraju dodje, tako da znam kako ti je,  isplaci se i onda u novi ciklus s pozitivom, doci ce taj plus vidjet ces 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    30. Lipanj 2019. 17:14

Nova19

TiNapa nemam riječi 😣 fakat mi je žao…
    Cure tako sam se nadala da ćete podijelite plusiće, ali to je samo pitanje vremena 👏🏼👏🏼👏🏼
    Meni je od jučer muka, ali prerano je za simptome jer ne očekujem još najmanje tjedan dana…
    Već drugi mjesec za redom da su mi cice ispuhane, iako je još rano i može se još promjeniti, ali nekako se bojim da ću i ja za vama sa minusom 🙄
    We shall see 😕

Nova sretno, drzimo ti svi fige 🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    30. Lipanj 2019. 17:16

Grizli

Rita i Tina 😭😭😭😭😭 samo to cu napisat.

hej nemoj još zamnom plakat ipak imam pik danasnji na lh trakici 😊 pobrkala si me s Reni ja mislim al shvacam tesko je sve popratiti 😊 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

30. Lipanj 2019. 17:40

Rita88

malina08

Rita88

malina08

Rita88

da po ovome bi najkasnije u utorak bila ovulacija, sad smo odhopsali i nadam se da ce se u utorak taj jedan barem zakeljiti.. kakve koristis trakice, moje su roze s ebaya i super su, jesi ti ulovila muza danas za akciju 😊

Imam i ja roze neke sa ebaya,pisnut cu kad se vratim doma,akcija veveras!!:)

Grizli
    30. Lipanj 2019. 18:32

Rita sorry da na Reni sam mislila i posala al mob sam ocito prebacio nisam skuzila. Za tebe 🤞🤞🤞🤞😊 nikakvih suza osim onih srece kad vidis plus. 

Reni
    30. Lipanj 2019. 18:48

Natjerala sam se na more danas,i evo me ko nova..bit Ce da su me vrucine iscrpile..i psiha glupa

Raštika
    30. Lipanj 2019. 19:10

Zao mj je cure i za mengu i za negativni test... 
    Reni, more lijeci i dusu i tijelo. Spominjala si da sumnjas na suncanicu. Meni je dida neki dan nastradao, dobio suncanicu, ispovracao sve po kuci i na kraju pao u nesvijest i dobio udarac direkt u mozak. Nemoj me sad ti plasit s tim. Jel imas temperaturu? 
    Ne smijemo ocajavat nad mengom, znate za onu pricu: da se stavi hrpa majmuna u jednu prostoriju i svakom se da pisaci stroj da lupaju.. Od njih sto bi jedan slucajno natipkao remek djelo, stoga... ubost cemo i mi taj plus! Moramo! 💪🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    30. Lipanj 2019. 21:29

Raštika

Zao mj je cure i za mengu i za negativni test…
    Reni, more lijeci i dusu i tijelo. Spominjala si da sumnjas na suncanicu. Meni je dida neki dan nastradao, dobio suncanicu, ispovracao sve po kuci i na kraju pao u nesvijest i dobio udarac direkt u mozak. Nemoj me sad ti plasit s tim. Jel imas temperaturu?
    Ne smijemo ocajavat nad mengom, znate za onu pricu: da se stavi hrpa majmuna u jednu prostoriju i svakom se da pisaci stroj da lupaju.. Od njih sto bi jedan slucajno natipkao remek djelo, stoga… ubost cemo i mi taj plus! Moramo! 💪🏼

Dobra si,bit ce i nama,polako..ajmo se sad opustit i uzivat u ljetu. Jadan dedo,bas mi ga je zao,cula sam za dosta slučajeva suncanice ovih zadnjih tjedan dva,stojim dosta na suncu,prodajem karte za izlete i do neki dan sam stajala u hladu a sad me pocerali na sunce jer im je prometnije,gadovi,imam i suncobrancic al brate nista od njega.. nego izgleda da je mene samo sunce opalilo,sinoc sam malo izasla u setnju s muzem,popila jedan radler i jutros kazem ti ko da sam cijelu noć bancila,glava rasturala,povracala nekoliko puta,nemam temp.,,,i vidim da mi nece bit bolje ni dok lezim,pokupim se i na plazu,preporodila se u roku odma,ko da mi nista nije bilo. E jebes ga stara moja,jesam se bila ponadala da je to to,al eto neki drugi put..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.