Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2019. 01:41

Ja si kazem,kad menga dode,bolje joj je da sto brze prodje ako je vec dosla!! Bit ce plusica kad tad curke! 

Hope89
    01. Srpanj 2019. 09:50

Raštika, Tina, baš mi je žao. Mene nije bilo za vikend. Pobjegla na more, tako da nisam ništa čitala. Sinoć htjela ući da vidim šta ima, međutim bila sam preumorna ali sam mislila na vas. 
    Ja nisam dobila. Jučer je trebala stići. Prema aplikaciji prekjučer. Sise me bole. Naduvena sam kao žaba. Ne mogu u wc, napatim se živa da malo izađe. Izvinjavam se na detaljima. Leđa me bole i imam neki mliječni iscjedak ali nije previše, manje nego u dosadašnjim ciklusima pred m. Što se tiče stomaka, nemam onih grčeva kao da trebam dobiti već samo povremeno osjetim bockanje, malo lijevo, malo desno.
    Pored svega ovoga, nekako mi intuicija govori da nema ništa. Nadam se da griješim. Sačekaću još danas i sutra pa ću u srijedu raditi test.
    Grizli, kako podnosiš vrućinu? Jel sve ok kod tebe?
    Zaboravila sam ti reći da sam bila kod hematologa s nalazima. On kaže da je, po njemu, moj nalaz dobar, bez obzira na onaj heterozigotni tip. Ja sam uzela aktivni oblik folne(solgar folic, to su mi preporučili u ljekarni) i aspirin 100 da pijem. Ti ono reče da je aspirin svakako dobar zbog povećane prokrvljenosti?
    Ostale cure, držim vam fige svima.

Raštika
    01. Srpanj 2019. 10:18

A jbm Reni, neš ti suncobrana po ovon zegi.  Nije od velike pomoci. Lako onda moguce da te malo opalilo. 😉
    Kakva je danas situacija kod tebe? Hoces radit test?
    Hope, drzim ti fige! 🤞🏼🤞🏼
    Znate sta mene kopka od jucer... saznala sam da mi bliska osoba radi na drugom djetetu i super, drago mi je. Nije moje da pametujem oko toga, ali... mene je takav grc ulovio u zeludcu kad mi je proslo kroz glavu; okej, sad ce zatrudnit i sad cu se ja sjebat sto meni ne ide.  Ali ne da ja ne zelim srecu drugima ili da zelim nekime lose nego se samo brinem za sebe hocu li ja imati snage za iznijeti tu vijest kad bude. Koliko ce mene to pogodit da mi poljulja i samopouzdanje i vjeru u sebe. To me brine. Kak se borit protiv takvih osjecaja? Jer ne zelim ni sebi ni drugima lose. Zelim samo bit jaka u takvim situacijama kad cujem tudju sretnu vijest. Jos napisem toj osobi kao sretno, drzim fige i dobijem samo ‘seen’ na poruku. Pa jebem ti sve napisi bar i ja tebi i aj bok pa makar i ne mislila to. 🤨😂😂💪🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

01. Srpanj 2019. 10:47

Hope89, meni to sve djeluje na trudnocu ali strpi se jos malo!:)
    Rastika, nazalost, koliko god ti netko bio blizak, ljudi ipak gledaju samo svoje dupe...mozda nesvjesno, ali tako je. Toliko puta mi se to vec dogodilo da vise ne ocekujem nista od nikoga, doslovno. Mozda zvuci kao klisej, ali otkad tako razmisljam, svijet je puuuno ljepse mjesto :) Sjecam se kad sam imala spontani i nakon kiretaze jedna od rijetkih zenski s kojima se jos NEKAD podruzim nije ni pitala kako sam... jebemti mater, lezim tu u bolovima i razmisljam si kako se sve desilo, ti ne mozes ni poruku poslati 4 mjeseca. aj u pm! Evo je, ona je rodila prije tjedan dana, uopce mi se ne prica s njom, ali nije dijete krivo. Nek im je sa srecom. I ja cu docekati svoj plus i necu joj nista reci :D
    Tako da Rastika, ok je imati takve osjecaje, ljudi smo :)
    Meni danas 14dc, bili aktivni sinoc. Jutros mjerila temp, bila 36,0 (inace je 36,2-3), kontam mozda je ovulacijski dip. A opet, po nekom novom kalendaru O je tek za 2 dana. Trakice mi naravno nista ne govore, crtica tamni ali nikako da bude pik. Sutra akcija pa cekamo dalje!

Nova19
    01. Srpanj 2019. 10:49

Raštika meni je skroz jasan tvoj feeling jer se i ja tako osjećam... kada čujem oko sebe da netko ostane trudan a da nije ni želio ili je odlučio i odmah se primilo, uhvati me neki užasan osjećaj “ ja sam trebala već roditi, ja sam trebala ostati trudna prije, zašto je nama tako teško doći do djeteta???” I isto tako, ne želim zlo i drago mi je radi te osobe ali me ipak neka zavist popapa 🙄 sva sreća pa osjećaj brzo prođe, do sljedećeg saznanja...
    Hope mislim da je to to 🤞🏻 Samo cekam tvoju potvrdu 🥰

Raštika
    01. Srpanj 2019. 15:12

Ma da prostite baš je sjebano! Osjetiš neku zavist koja prođe pa se poslije grizem što osjećam uopće zavist i onda se pitam jesam li dobar čovjek, šta mi to treba, znam da takvi osjećaji ne rade tijelu ništa dobro ali jebem mu sve nisam Buddha da se mogu kontrolirat. Pitala ja momka odmah kako da se borim sad s tim osjećajem, kaže on: jednostavno... nemoj samo misliti o tome. Sve će to sjest na svoje mjesto s vremenom.
    Da vas pitam jel zna netko... ovo mi je već druga menga da nema smeđarenja na početku...jel to ok? Znam da smo bile tipkale da je smeđarenje znak pada nekog hormona, ajme ne mogu se sjetiti. Prokuhan mi je mozak....
    I samo da se pohvalim, od danas sam opet trudna... Ja ko krava trudna godinu dana.
    Jučer sam poslije plaže napokon se ofarbala, sakrila sijede, nabacila boje na ovo svoje sexy tijelo i evo startam novi ciklus osunčana, sakrivenih sijedih i s novom torbom. Neće mene jedna menga izuti iz cipela....

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    01. Srpanj 2019. 16:33

Raštika

Ma da prostite baš je sjebano! Osjetiš neku zavist koja prođe pa se poslije grizem što osjećam uopće zavist i onda se pitam jesam li dobar čovjek, šta mi to treba, znam da takvi osjećaji ne rade tijelu ništa dobro ali jebem mu sve nisam Buddha da se mogu kontrolirat. Pitala ja momka odmah kako da se borim sad s tim osjećajem, kaže on: jednostavno… nemoj samo misliti o tome. Sve će to sjest na svoje mjesto s vremenom.
    Da vas pitam jel zna netko… ovo mi je već druga menga da nema smeđarenja na početku…jel to ok? Znam da smo bile tipkale da je smeđarenje znak pada nekog hormona, ajme ne mogu se sjetiti. Prokuhan mi je mozak….
    I samo da se pohvalim, od danas sam opet trudna… Ja ko krava trudna godinu dana.
    Jučer sam poslije plaže napokon se ofarbala, sakrila sijede, nabacila boje na ovo svoje sexy tijelo i evo startam novi ciklus osunčana, sakrivenih sijedih i s novom torbom. Neće mene jedna menga izuti iz cipela….

Raštika baš si me nasmijala 😂😂 Buddha 😂😂😂
    Frajeri imaju tako jednostavne savjete, kad bi bar bilo tako lako 😁
    Šta se tiče smedarenja , ja ga imam inače na kraju pa ne znam taj na početku ciklusa...
    Sretno za ovaj ciklus 💪🏼🤞🏻💕

• rita7
    01. Srpanj 2019. 16:40

Raštika mislim da je dobra stvar da nemaš smeđarenje na početku,  smeđarenje se može javiti zbog manjka progesterona u tom ciklusu i kad krene se ne broji kao prvi dan novog ciklusa nego još pod stari .... 
    inače i meni se teško boriti  protiv zavisti...u zadnje vrijeme samo gledam aha evo ona/ova je trudna, ova bi isto mogla ostat trudna ubrzo, a tek parovi za koje znam da rade na djetetu koliko i mi a vec postali roditelji...

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Lady33
    01. Srpanj 2019. 17:30

Zene zna li ko kakav je ovo nalaz Insulnemije dobola sam  prije dva dana ali ne znam ga ocitati ako neko ima iskustva bila bih zahvalna

url=https://lilypie.com]

Rita88
    01. Srpanj 2019. 18:15

Rastika svima dodje tak neka zavist, pogotovo nama koje iz mjeseca u mjesec cekamo plus, nije to nista za zamjerit, dodje i prodje, mene isto uhvati na momente pa prodje. Treba imati strpljenja sto je jako tesko znam, ali necemo se dat 😊💪
    Malena ja sam danas radila opet lh test i negativan je, jel to znaci da je ovulacija bila ili je u tijeku s obzirom na jucerasnji pik, pretpostavljam da je bila s obzirom da je sad negativan.. kako si ti, jel se sutra jos bacas na posao kak si si zamislila... 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.