Moja intuicija nije bila pogrešna. Test je negativan. Danas mi je 35-i dan ciklusa. E sad mene zabrinjava što mi ovoliko kasni. Grizli, šta bih trebala odraditi od polnih hormona?
Imala sam jednu čudnu situaciju oko ovulacije. Bila je propraćena smedjim iscjetkom. To mi se nikada u životu nije desilo. Zna li neko nešto o tome?
Grizli heheh pa kad je istina, uvijek nam pomogne. Ja sam bila kod hematologa, kaze da nema potrebe za nekom terapijom (pai heterozigot i mtfhr 1298 homozigot) kaze za aktivnu folnu da se to odnosi na onaj drugi mthfr da nema veze samnom sad valjda je tako. Dao mi je još neke pretrage za fosfolipidni sindrom.
Malena nadajmo se da je ovulacijski dip 🤞🤞 piski danas oko 11 trakicu. Meni je temp 36.6 😬😬
E pa tebi je fino skocila,po trakici ti je jucer bila O :)
da super je skocila, u ned mi je oko 12 h bio pik e sad po tom piku moguce da mi je jucer bila ovulacija i po danasnjoj temp, a i jucer su me bas bradavice bolile, vidjet cemo,sad cekanje 😃 jeste bili u akciji sinoc?
Nove cure dobrodosle!
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Moja intuicija nije bila pogrešna. Test je negativan. Danas mi je 35-i dan ciklusa. E sad mene zabrinjava što mi ovoliko kasni. Grizli, šta bih trebala odraditi od polnih hormona?
Imala sam jednu čudnu situaciju oko ovulacije. Bila je propraćena smedjim iscjetkom. To mi se nikada u životu nije desilo. Zna li neko nešto o tome?
hm ja sam znala nekad imat oko ovulacije tockice crvene, nisam imala smedje mozda ti je upala nekakva.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita 88, nije bilo baš smeđe, nego nekako sluzavo protkano krvavim nitima, a sutradan malo smeđeg i to je to. Ne boli me ništa, ne peče, ne svrbi. Bilo ta 2 dana i to je to. Pravo me je zbunilo, ali kako je prošlo, nisam pridavala veliki značaj dok mi sad ne kasni već 5 dana
Danas sam bas nekako tuzna, proslo je mjesec dana, naganjam uputnice, doktori zbilja nisu bas velikodušni. Uspjela sam nazicati samo kariogram i dobila termin tek 30.9. Trombofiliju isto moram riješiti, bas moram moliti uputnicu na koljenima.
Tek nakon sto to riješim ćemo vidjet i razmisliti o idućoj trudnoći. Ako i uspijemo ja ću se usrat od straha. Ma ljuta sam koliko nam je beba nedostižna, svi koji su zatrudnjeli bez problema uzimaju to zdravo za gotovo i uzasno je kad počnu pametovat.
U mojem okruženju bas nemam nikog ko iskreno razumije, dok i pričam s nekim nailazim na komentare tipa joooj hvala Bogu sto mi nismo imali takvih problema. Mislim, bas znaju utjesit. Zato sad vidim kolko nam se krug prijatelja smanjio, oni koji imaju djecu druze se s ekipom koja ima djece a mi smo uvijek oni jadnici koji nemogu imati djecu. Najradije bi se od svih maknuli.
Već duže vrijeme razmišljamo o posvojenju , uvijek smo govorili da bi htjeli imati jedno svoje dijete i jedno posvojiti. Sve vise mislim da je možda ovo drugo rješenje za nas a možda nas onda Bog nagradi....
da super je skocila, u ned mi je oko 12 h bio pik e sad po tom piku moguce da mi je jucer bila ovulacija i po danasnjoj temp, a i jucer su me bas bradavice bolile, vidjet cemo,sad cekanje 😃 jeste bili u akciji sinoc?
Nove cure dobrodosle!
Da da, tebi je situscija skolska!:)sad cekamo! Bili mi u akciji sinoc :) meni je vj danas O i to cak kontam da navecer... tako da cemo jos sutra pokriti za svaki slucaj. Prosli mj mi je tek na 18.dc skocila temp. Zaboravila sam ponijeti lh trakicu na posao tak da ne bum vise piskila ovaj mj:)
Mi pokušavamo 8 godina, nije da ću sad nekom ja pametovat ali drage moje, svima koje ja znam uključujući i sebe pa bez obzira kako su trudnoće završile ... Primilo se upravo onda dok uopće nismo mjerili temperaturu i razmišljali o ovulaciji. Ja sam uvijek bila na iglama dok sam pratila ovulaciju ,od nje pa do menge to je bio pravi šou uvijek .
Dok sam se umorila od toga onda je uspjelo.
Zvuči to tako isprano, ali zbilja nemojte nikad plakat nakon neuspjeha ili dok dobijete m.
To nas toliko baca dolje, zbilja ali dok mi nesto previše zelimo onda upravo to nikako da dođe.
Neznam dali ima vjernica ovdje, ali upravo je snaga molitve najjača.
Jana moja sestrična ima jedno posvojeno dijete i jedno svoje preko IVF-a i presretna je...
Ako ti je to želja napravi to, vjerujem da bi to dijete bilo presretni da ima ovakvu mamu koja ga želi 🥰
Postupak nije jednostavan, ali vjerujem da se isplati...
Najgore šta u ovakvim situacijama vidiš tko su ti pravi prijatelji, i bolje da se maknu oni koji nisu 😕
Ponekad ljudi nemaju takta i ne shvaćaju tu bol...
Mi smo sve tu sa istim ciljem, svaka sa svojim iskustvom i podrška jedna drugoj.
Čovjek ni ne zna kako je jak dok ga nešto ovako ne strefi.
Drži se i vjerujem da na kraju ćeš imati svoju bebicu u naručju ❤️
Nove cure dobrodosle!
Da da, tebi je situscija skolska!:)sad cekamo! Bili mi u akciji sinoc :) meni je vj danas O i to cak kontam da navecer… tako da cemo jos sutra pokriti za svaki slucaj. Prosli mj mi je tek na 18.dc skocila temp. Zaboravila sam ponijeti lh trakicu na posao tak da ne bum vise piskila ovaj mj:)
onda nam sretno sad iducih dva tjedna 😊🤞, ne znam jel još koja cura s nama broji.. ajmo cure koja broji s nama
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji