Evo opet negativan,bas taj duchesse
Zao mi je Reni 😔
Zao mi je Reni. Drz se idemo sve koje su imale - u iduce pobjede
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Rita,piskila ja trakicu sad na poslu, saaaamo sto nije pozitivna :D tako debelu ju nisam nikad vidjela :D bas sam hepi. Jesi piskila jos koju danas? Ti bi po piku trebala danas imati O najzadnje
wuhuuu piski još koju, ja nisam vise nema smisla cim je jucer bila popdne negativna, ja mislim da mi je danas ovulacija..
Veceras akcija!!
ajde sad piski trakicu, sad bi ti trebala bit još jaca od kontrolne. .
Meni ti je tako ovaj mj popodnevnim satima bila pozitivna i bezveze sam isla piskit oko 23 i bio je pik... Ako imas trakica igraj se, sretno drzim ti fige
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Rita,piskila ja trakicu sad na poslu, saaaamo sto nije pozitivna :D tako debelu ju nisam nikad vidjela :D bas sam hepi. Jesi piskila jos koju danas? Ti bi po piku trebala danas imati O najzadnje
wuhuuu piski još koju, ja nisam vise nema smisla cim je jucer bila popdne negativna, ja mislim da mi je danas ovulacija..
Veceras akcija!!
ajde sad piski trakicu, sad bi ti trebala bit još jaca od kontrolne. .
Piskila ja ali sam pila puno vode, sad cu se suzdrzati jos sat vremena. Ovakvo je stanje bilo
hjoooj još malo al to je to... za koji sat pik ma i manje 💪💪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pik ili ne, veceras akcija i prekosutra za svaki slucaj i onda odbrojavamo, zacas ce to!! Meni inace dani strasno lete, kad kazem mami da imam mengu kaze ona: kad opet vec😁 tak da svaka menga koja dode brzo i prodje i opet smo na konju curke! Nema predaje!!
A jebem mu Reni, kako opet negativan! Sad ti drzim fige da dodje menga pa cemo iscekivat opet. Jel imat ti lh trakica?
Ja smedjarenje toliko dugo imam prvi dan da se ne sjecam kad nisam imala ali evo prosli ciklus mrvica smedjeg na pocetku i za par sati normalna menga. Sad odmah krv lagana, nadam se da je to dobro. 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jana, ja vjeruem u tebe. Vidim da imas jaku vjeru a to mora uroditi plodom. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pik ili ne, veceras akcija i prekosutra za svaki slucaj i onda odbrojavamo, zacas ce to!! Meni inace dani strasno lete, kad kazem mami da imam mengu kaze ona: kad opet vec😁 tak da svaka menga koja dode brzo i prodje i opet smo na konju curke! Nema predaje!!
Malina 08 drzim fige samo akcija akcije i akcija...
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
A jebem mu Reni, kako opet negativan! Sad ti drzim fige da dodje menga pa cemo iscekivat opet. Jel imat ti lh trakica?
Ja smedjarenje toliko dugo imam prvi dan da se ne sjecam kad nisam imala ali evo prosli ciklus mrvica smedjeg na pocetku i za par sati normalna menga. Sad odmah krv lagana, nadam se da je to dobro. 🤞🏼
Ja sam ovaj mj, imala 2 kapi smedeg i dr dan cista krv, al sad sam se samo zabrinula s tim jer skoro svaki mj imam tak smede pa onda tek prokrvarim. Mozda stvarno imam manjak progesterona?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Zna li neka ocistati nalaz insulinske rezistencije?
url=https://lilypie.com]
Zna li neka ocistati nalaz insulinske rezistencije?
stavi nalaz, mozda ce netko znat ocitat. Grizli je nasa doktorica foruma mozda ce ona znat 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji