Apčiha sretno u hvatanju plusica, svi smo ovdje s istim ciljem ako nista kod mene je bar ovulacijska trakica pozitivna bar nesto 😂
Malena javljam ujutro temperaturu, jutros mi je bila 36 ko i tebi isto mi bude oko 36.3 inace..
I kod mene je ovaj ciklus uhvaćen plus na o.trakici zato i je sad nestrpljenje na najjače 😂
ooo super, kad ti je dan za ne dobit?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita, ja jutros 36.2, a ti?
i ja isto 😬
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Haha, dobre smo! Cuj, ako ovuliramo na 16dc onda teoretski se bude povisila tek u cetvrtak ili petak... ali ne kuzim onda tvoj lh pik.
Ja ponijela trakicu na posao, budem piskila oko 16h . U svakom slucaju,veceras akcija!
mozda ja danas ovuliram pa mi sutra temp poraste, pik mi je bio u nedjelju pa moguce da danas ovuliram 🤷♀️ bas me zanima temp sutra ujutro. Kako god veceras akcija i s moje strane, ne moze skodit 😂
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rastikaznam ja taj osjećaj jako dobro. A sta da ti kazem,nije mi krivo kad cujem da je netko trudan nego jednostavno pocnem zaliti samu sebe i onda mi sve to skupa ide na zivce..ja ne govorim nikom ni da se trudimo,svi pitaju kad ce bit,mi kazemo jos nam nije vrijeme…eto cisto da nas ne sazalijevaju..
Eto sutra je zvanično dan za M ali nece doc,nema nikakvi simptoma,pa neznam koji je vrag onda..da probam opet za dva tri dana test? Ipak sam ove sve radila ranije…al opet kontam bas nista me vise ni ne bolucka,tako da neznam sta da radim.
Reni, ajde sutra toplomjer pod pazuh pa cemo vidjeti
Izmjerila sam kad sam se digla jutros,36 ipo..nevalja
Reni,tko zna kakva ti je bila pocetna... konkretno, meni da je 36,5 to bi mi bila povisena temperatura. Jesi kojim slucajem mjerila prije O bar jednom? Koji ti je ono dan danas?
Aha, sad vidim, danas ne treba vjestica doci. Cuj, ako ne dode do navecer,ima nade uvijek :)
Ma danas mi je 33.dan ciklusa,malo su mi se produzili zadnjih mjeseci,dobivala sam uvijek nekako 28-30..zadnja 2,3 mj negdje oko 32,33 dana..ali uvijek s popratnim simptomima PMS-a,sise,stomak,rasturanje bolova,sad nista..brinem se nekako..ma nisam nikad prije mjerila temp..jutros se probudila s herpesom na usni,nije velik,tek se pocinje stvarati,znaci imunitet mi od neceg pao,a osjecam se super.
Sortiraj odgovore
Najstariji