Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    02. Srpanj 2019. 18:01

malina08

Rita,piskila ja trakicu sad na poslu, saaaamo sto nije pozitivna :D tako debelu ju nisam nikad vidjela :D bas sam hepi. Jesi piskila jos koju danas? Ti bi po piku trebala danas imati O najzadnje

wuhuuu piski još koju, ja nisam vise nema smisla cim je jucer bila popdne negativna, ja mislim da mi je danas ovulacija..  

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

02. Srpanj 2019. 18:24

Rita88

malina08

Rita,piskila ja trakicu sad na poslu, saaaamo sto nije pozitivna :D tako debelu ju nisam nikad vidjela :D bas sam hepi. Jesi piskila jos koju danas? Ti bi po piku trebala danas imati O najzadnje

wuhuuu piski još koju, ja nisam vise nema smisla cim je jucer bila popdne negativna, ja mislim da mi je danas ovulacija..

Veceras akcija!! 

02. Srpanj 2019. 18:29

jana35

Hvala vam cure na podršci, sama se čudim kako sam sve to izdržala. Od početka trudnoće sam se bojala jako veseliti jer sam imala missed ab. Pred 7 god u 8 tt. Ali evo sad dok sam se najbolje opustila ispalo je najgore moguće.
    Mi smo uspjeli onaj mjesec dok smo bili na folikulometriji i nakon odnosa noge u zrak i ne piškiti nakon bar pola sata.
    Ja jedva čekam kad ćemo opet pokušavat, sad moramo paziti bar 4-6 mj. I naravno, napravit neke testive prije iduće trudnoće…

Jana, uzasno mi je zao zbog tvog gubitka,ne mogu ni zamisliti kroz kakvu bol prolazis... jeste radili onaj probir ili nifty u trudnoci?

Rita88
    02. Srpanj 2019. 18:48

Reni

Evo opet negativan,bas taj duchesse

Zao mi je Reni 😔

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    02. Srpanj 2019. 18:49

malina08

Rita88

malina08

Veceras akcija!!

ajde sad piski trakicu, sad bi ti trebala bit još jaca od kontrolne. . 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

jana35
    02. Srpanj 2019. 18:57

malina08

jana35

Hvala vam cure na podršci, sama se čudim kako sam sve to izdržala. Od početka trudnoće sam se bojala jako veseliti jer sam imala missed ab. Pred 7 god u 8 tt. Ali evo sad dok sam se najbolje opustila ispalo je najgore moguće.
    Mi smo uspjeli onaj mjesec dok smo bili na folikulometriji i nakon odnosa noge u zrak i ne piškiti nakon bar pola sata.
    Ja jedva čekam kad ćemo opet pokušavat, sad moramo paziti bar 4-6 mj. I naravno, napravit neke testive prije iduće trudnoće…

Jana, uzasno mi je zao zbog tvog gubitka,ne mogu ni zamisliti kroz kakvu bol prolazis… jeste radili onaj probir ili nifty u trudnoci?

Nismo radili. Nakon puno razmišljanja i konzultacija s ginekologom, odbila sam i nifty i kombinirani probir.
    Sad mi je i drago sto nisam radila. Na ishod ionako nebi mogla utjecati ,ako nebi bili nalazi dobri vjerojatno bi mi savjetovali pobačaj a ja sam bas  cijelu trudnoću dala dragom Bogu u ruke. 
    Tako sam i prihvatila gubitak, kao Bozju volju i koliko god se pitam zašto eto saznat ću možda jednom dok se porazgovaram s Njim. 
    Vjerujte ,u takvim bolnim trenucima nismo sami... Dok je svima nezamislivo biti u tvojoj koži, ti imas snage za sve, čak i za njih. Čak sam ja morala tjesit ljude oko sebe...

TiNa
    02. Srpanj 2019. 19:00

rita7

Raštika mislim da je dobra stvar da nemaš smeđarenje na početku, smeđarenje se može javiti zbog manjka progesterona u tom ciklusu i kad krene se ne broji kao prvi dan novog ciklusa nego još pod stari ….
    inače i meni se teško boriti protiv zavisti…u zadnje vrijeme samo gledam aha evo ona/ova je trudna, ova bi isto mogla ostat trudna ubrzo, a tek parovi za koje znam da rade na djetetu koliko i mi a vec postali roditelji…

Rita 7 ja skoro svaki mj imam predsmedi iscjedak oskudan to znaci Da imam manjka progesterona? Kak da onda racunam ciklus? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

02. Srpanj 2019. 19:01

jana35

malina08

jana35

Jana, uzasno mi je zao zbog tvog gubitka,ne mogu ni zamisliti kroz kakvu bol prolazis… jeste radili onaj probir ili nifty u trudnoci?

Nismo radili. Nakon puno razmišljanja i konzultacija s ginekologom, odbila sam i nifty i kombinirani probir.
    Sad mi je i drago sto nisam radila. Na ishod ionako nebi mogla utjecati ,ako nebi bili nalazi dobri vjerojatno bi mi savjetovali pobačaj a ja sam bas cijelu trudnoću dala dragom Bogu u ruke.
    Tako sam i prihvatila gubitak, kao Bozju volju i koliko god se pitam zašto eto saznat ću možda jednom dok se porazgovaram s Njim.
    Vjerujte ,u takvim bolnim trenucima nismo sami… Dok je svima nezamislivo biti u tvojoj koži, ti imas snage za sve, čak i za njih. Čak sam ja morala tjesit ljude oko sebe…

Imas pravo... dat ce Bog ❤

02. Srpanj 2019. 19:03

Rita88

malina08

Rita88

malina08

Veceras akcija!!

ajde sad piski trakicu, sad bi ti trebala bit još jaca od kontrolne. .

Piskila ja ali sam pila puno vode, sad cu se suzdrzati jos sat vremena. Ovakvo je stanje bilo

TiNa
    02. Srpanj 2019. 19:06

Reni

Rastikaznam ja taj osjećaj jako dobro. A sta da ti kazem,nije mi krivo kad cujem da je netko trudan nego jednostavno pocnem zaliti samu sebe i onda mi sve to skupa ide na zivce..ja ne govorim nikom ni da se trudimo,svi pitaju kad ce bit,mi kazemo jos nam nije vrijeme…eto cisto da nas ne sazalijevaju..
    Eto sutra je zvanično dan za M ali nece doc,nema nikakvi simptoma,pa neznam koji je vrag onda..da probam opet za dva tri dana test? Ipak sam ove sve radila ranije…al opet kontam bas nista me vise ni ne bolucka,tako da neznam sta da radim.

Znam cure kak vam je i ja sam danas dosla na posao i, saznam kak Kolegica trudna koja opce nije planirala, nisam ljubomorna Al mi je bilo krivo, a mi koji smo ulovili pik i planiramo ja nista. 😔😁

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.