Raštika baš mi je krivo, ali briga te, danas uzivaj u moru i zasluženom slobodnom danu, nema vremena za tugu.....vazno da smo zdravi
Bas sam sada na face-u naišla na jednu poznanicu, 3 godine je starija od mene i vidim žena ćelava, a ona unazad par mjeseci saznala da ima karcinom dojke i na kemoterapiji je......odmah sam se zamislila.....neka smo mi zdravi i svi na okupu a i bebica ce uskoro doći, svima nama, znam to❤❤❤❤❤
Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Negativan..sta mi se desava onda
Reni, nisam ti htjela ubiti nadu, ali cesto se s psiha poigrava s nama, ja sam isto u ovih 6.mj.pokusavanja znala imati mučnine, nagon na povracanje, a nije bilo trudnoće.....2 puta kada sam ostala trudna sam znala i prije testa 100% da nam je uspjelo, bas je bio drugaciji osjecaj, sise su me uzasno boljele, nije bilo menstrualnih grceva nego samo probadanja u jajnicima poput stipkanja
Zao mi je da je neg test, sad odtuguj i smiri se pa ce doci i m a s njom onda krecemo u nove pobjede😉😉
Reni baš mi je žao... bila sam sigurna da je to to 😕
Vjerujem da novi val plusića uskoro stiže 🥰
Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca
Rita, svaka cast, ja jos nisam dozivjela takvo sto :D znaci da ti je O najkasnije u utorak! Sretno!!
Rastika, a jebemu misa, budemo mi to docekale!!
Rita sad samo akcija i odbrojavamo a tobom onda do plusic.... Drzim fige nek je sa srecom
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Negativan..sta mi se desava onda
Reni, nisam ti htjela ubiti nadu, ali cesto se s psiha poigrava s nama, ja sam isto u ovih 6.mj.pokusavanja znala imati mučnine, nagon na povracanje, a nije bilo trudnoće…..2 puta kada sam ostala trudna sam znala i prije testa 100% da nam je uspjelo, bas je bio drugaciji osjecaj, sise su me uzasno boljele, nije bilo menstrualnih grceva nego samo probadanja u jajnicima poput stipkanja
Zao mi je da je neg test, sad odtuguj i smiri se pa ce doci i m a s njom onda krecemo u nove pobjede😉😉
Iste simptome sam imala i ja ovaj i prosli mj, ovaj sam jos i povratila u petak. I upravo prijavljujem dolazak M nemogu vam rec kolko me dusa boli, srce mi place....
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Kucka od M je Cak dosla i ranije. Ajme kako sam jadna i ljuta. Vristala bi iz petnih zila
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
TiNa pa nemam riječi 😣 fakat mi je žao...
Cure tako sam se nadala da ćete podijelite plusiće, ali to je samo pitanje vremena 👏🏼👏🏼👏🏼
Meni je od jučer muka, ali prerano je za simptome jer ne očekujem još najmanje tjedan dana...
Već drugi mjesec za redom da su mi cice ispuhane, iako je još rano i može se još promjeniti, ali nekako se bojim da ću i ja za vama sa minusom 🙄
We shall see 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji