Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    30. Lipanj 2019. 12:59

Raštika baš mi je krivo, ali briga te, danas uzivaj u moru i zasluženom slobodnom danu, nema vremena za tugu.....vazno da smo zdravi
    Bas sam sada na face-u naišla na jednu poznanicu, 3 godine je starija od mene i vidim žena ćelava, a ona unazad par mjeseci saznala da ima karcinom dojke i na kemoterapiji je......odmah sam se zamislila.....neka smo mi zdravi i svi na okupu a i bebica ce uskoro doći, svima nama, znam to❤❤❤❤❤

Rita88
    30. Lipanj 2019. 13:04

Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    30. Lipanj 2019. 13:06

Negativan..sta mi se desava onda

Mika111
    30. Lipanj 2019. 13:10

Reni

Reni, nisam ti htjela ubiti nadu, ali cesto se s psiha poigrava s nama, ja sam isto u ovih 6.mj.pokusavanja znala imati mučnine, nagon na povracanje, a nije bilo trudnoće.....2 puta kada sam ostala trudna sam znala i prije testa 100% da nam je uspjelo, bas je bio drugaciji osjecaj, sise su me uzasno boljele, nije bilo menstrualnih grceva nego samo probadanja u jajnicima poput stipkanja
    Zao mi je da je neg test, sad odtuguj i smiri se pa ce doci i m a s njom onda krecemo u nove pobjede😉😉

Nova19
    30. Lipanj 2019. 14:47

Reni baš mi je žao... bila sam sigurna da je to to 😕
    Vjerujem da novi val plusića uskoro stiže 🥰

30. Lipanj 2019. 15:12

Rita88

Rastika zao mi je radi vještice , bas ti neda mira 😤 Reni, Tina i ostale cure nadam se uskoro slikama sa plusicem., ja vam saljem svoju sliku lh trakice, pik ko kuca

Rita, svaka cast, ja jos nisam dozivjela takvo sto :D znaci da ti je O najkasnije u utorak! Sretno!!
    Rastika, a jebemu misa, budemo mi to docekale!!

TiNa
    30. Lipanj 2019. 16:17

Rita88

Rita sad samo akcija i odbrojavamo a tobom onda do plusic.... Drzim fige nek je sa srecom 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    30. Lipanj 2019. 16:20

Mika111

Reni

Reni, nisam ti htjela ubiti nadu, ali cesto se s psiha poigrava s nama, ja sam isto u ovih 6.mj.pokusavanja znala imati mučnine, nagon na povracanje, a nije bilo trudnoće…..2 puta kada sam ostala trudna sam znala i prije testa 100% da nam je uspjelo, bas je bio drugaciji osjecaj, sise su me uzasno boljele, nije bilo menstrualnih grceva nego samo probadanja u jajnicima poput stipkanja
    Zao mi je da je neg test, sad odtuguj i smiri se pa ce doci i m a s njom onda krecemo u nove pobjede😉😉

Iste simptome sam imala i ja ovaj i prosli mj, ovaj sam jos i povratila u petak. I upravo prijavljujem dolazak M nemogu vam rec kolko me dusa boli, srce mi place.... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    30. Lipanj 2019. 16:23

Kucka od M je Cak dosla i ranije. Ajme kako sam jadna i ljuta. Vristala bi iz petnih zila 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Nova19
    30. Lipanj 2019. 16:34

TiNa pa nemam riječi 😣 fakat mi je žao...
    Cure tako sam se nadala da ćete podijelite plusiće, ali to je samo pitanje vremena 👏🏼👏🏼👏🏼
    Meni je od jučer muka, ali prerano je za simptome jer ne očekujem još najmanje tjedan dana...
    Već drugi mjesec za redom da su mi cice ispuhane, iako je još rano i može se još promjeniti, ali nekako se bojim da ću i ja za vama sa minusom 🙄
    We shall see 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.