Da li je neko kd vas imao neku upalu,infekciju(bakteriju) a da nije popraceno nekim simptomima.Da li je normalan bijeli obilan vag.iscjedak bez mirisa?
Bebalove
Pozdrav cure-u planu sam za postupak za mpo tj za stimulaciju ovulacije Femara tabletama.Malo sam guglala o cijenama i posto idem privatno voljela bih da mi netko kaze kolika je cijena …vidim da kostaju preko 1000kn?!Zar su tako skupe .hvala unaprijed i ako moze bar netko da mi odgovori 🌝
Zvjezdice, ja sam nasla na internetu femara tablete od 2.5mg 30 komada za 164kn, ako je to to sto ce tebi biti propisano.....mozda ti je najbolje nazvati ljekarnu pa pitati ako znas sto ces tocno dobiti
Da li je neko kd vas imao neku upalu,infekciju(bakteriju) a da nije popraceno nekim simptomima.Da li je normalan bijeli obilan vag.iscjedak bez mirisa?
Jel te svrbi ili peče? Jel onako grudičast iscjedak ili?
Rastika,inace sam ja na drugoj temi ali svratila da vidim kakva je situacija...drzim fige tebi i svim curkama koje ne ocekuju mengu...neka vam se pojave plusici ko kuce...i Rastika btw.jedan od mojih simptoma prije testa je bila netrepeljivost prema svima,pa cak i prema vlastitom djetetu tako da... go girl
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozdrav cure-u planu sam za postupak za mpo tj za stimulaciju ovulacije Femara tabletama.Malo sam guglala o cijenama i posto idem privatno voljela bih da mi netko kaze kolika je cijena …vidim da kostaju preko 1000kn?!Zar su tako skupe .hvala unaprijed i ako moze bar netko da mi odgovori 🌝
Zvjezdice, ja sam nasla na internetu femara tablete od 2.5mg 30 komada za 164kn, ako je to to sto ce tebi biti propisano…..mozda ti je najbolje nazvati ljekarnu pa pitati ako znas sto ces tocno dobiti
Trebam ici tek za 20 dana na folikulometriju a doktor je onda spomenuo da bi s tim stimulirao ovulaciju...no posto jos nemam napismeno gdje si ti nasla te tabletice za tu cijenu.
Jel te svrbi ili peče? Jel onako grudičast iscjedak ili?
Nista od toga,nije grudicast rijedak je ,vodenast a bijeli.Smijesno zvuci al sagela sam se i sa lampom na ogledalcu pogledala jednostavno sam puna tog iscjetka malo se napnem kolicinski bas izadje.Od jutros me boli donji dio ledja i karlica,i evo sada malo donji dio stomaka vise ide bol ka lijevom jajniku.7dc mi je tek prosla m.ne vjerujem da bi bas odma ovulacija bila jer su mi ciklusi dugi.Zvala sam juce gin.da se narucim ali samo hladnokrvno rece da cekam UZ a to mi je 9.7 zakazan.
Bebalove
Bojim se da nije kakva upala jer zadnja dva ciklusa mi se ponavlja takav iscjedak.
Bebalove
Bojim se da nije kakva upala jer zadnja dva ciklusa mi se ponavlja takav iscjedak.
Meni to zvuči kao ovulacijski iscjedak, pogledaj si na netu slike egg whitw iscjedak pa ces vidjeti jel to to
Zvjezdice, ja sam nasla na internetu femara tablete od 2.5mg 30 komada za 164kn, ako je to to sto ce tebi biti propisano…..mozda ti je najbolje nazvati ljekarnu pa pitati ako znas sto ces tocno dobiti
Trebam ici tek za 20 dana na folikulometriju a doktor je onda spomenuo da bi s tim stimulirao ovulaciju…no posto jos nemam napismeno gdje si ti nasla te tabletice za tu cijenu.
Kad upises u google femara tablete izbaci mi tu cijenu, a sad jel to to, stvarno ne znam.....nisam se do sada susretala s tim tabletama
Kopirat cu vam jedan tekst koji sam naisla sada na ovom forumu ali iz 2016 godine.
"Moji rani simptomi: - lagana ali neugodna bol u ledjima (nesto slicno kao pred mengu) ali non stop i to kad bi legla samo. Cim bi se ustala i kretala bolovi bi nestali. Tako da ih preko dana i nisam imala bas, jedino kad bi sjedila duze ili legla na kauc. Mislila sam da je neka upala, da sam se prehladila i sl. Par dana prije menge se opet pojavila ta bol a onda je krenula bol kakvu inace imam pred mengu. Reko gotovo, nervozna sam, razdrazljiva i procurit cu za koji dan.
Grudi su mi natekle i cekala sam da procurim.
Bolovi kao pred mengu su jos uvijek trajali i to nekih tjedan dana (kolko mi i inace traje menga), imala sam bjelkasti iscjedak ali nije ga bilo puno.
Sad sam usla u 10. tjedan i grudi su mi cijelo vrijeme natecene i bolne, a i iscjedak je jos uvijek tu ali nije obilan. Sad zna biti zuckasto/bijelkasti…
Nisam u pocetku imala niti mucnine, niti metalan okus u ustima, nista od ostalih simptoma…
Mucnine i odbojnost prema slatkome i hrani krenule su od negdje od 6. tt
Eto, nadam se da ce kome pomoci…
:) "
((Ovakve sve simptome ja imam samo obilniji skroz iscjedak i imala sam m.oskudnu nego inace 5 dana,3 dana malo jaci menzes 2 dana smedje,imam odbojnost prema slatku od kojeg inace prije ne mogu zamislit dan bez slatka,grudi su vece imam oko bradavica izrazene plave vene,zatvor,i stomak bas napuhnut da kada uzmem par zalogaja hrane stomak je kao u 2mj trudnoce.Koliko je sanse tj. % mogucnosti da postoji t.a da se ima menstruacija?!))
Bebalove
Sortiraj odgovore
Najstariji