Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebalove
    29. Lipanj 2019. 15:48

KK_29.03

Cure jeli koja imala slučaj, meni je jučer bio 7 dan ciklusa i od jučer me boli u jajnicima kao da mi je ovulacija i imam dosta sluzi. Jeli to moguće uopće ili se nešto poremetilo

I meni je to isto.Danas takodje 7dc vec mi menzes prosao trajao mi je krace nego inace.prosli mj.mi je trajalo 8 dana,4 dana pravi menzes a ostala 4 samo prlja tj.smedjarenje eh sad ovaj mjesec 3dana m.a 2 dana slabunjavo smedje,bas cudna ovaj mjesec,i bol je takodje prisutna kao da je ovulacijska bol i karlica me malo boli 🙈 
    Ovo stanje je za "popizdit" (oprostite na izrazu) 

Bebalove

KK_29.03
    29. Lipanj 2019. 15:52

Bebalove meni ovo baš ono upitnik, nemam pojma šta je, ili se cista kakva upalila. 

Raštika
    29. Lipanj 2019. 15:53

E da... ne znam ja odjednom napisat poruku 😂😂😂
    A danas mi na poslu svi koji su mi dobri su mi isli nenormalno na zivce. Eto jedan simptom cistog pms-a😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita88
    29. Lipanj 2019. 16:19

malina08

Rita88

Malena jel hvatas muza po kuci? kod nas je mission complete 😬

Hjoj,zasad nisam jos jer smo u drugom gradu na svadbi, prebacujem akciju na nedjelju ujutro :D

ajde ajde..  sutra onda akcijanje 😊 jutros sam piskila lh skoro pa pozitivna moguce da ce sutra bit pik 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Reni
    29. Lipanj 2019. 16:28

Raštika

E da… ne znam ja odjednom napisat poruku 😂😂😂
    A danas mi na poslu svi koji su mi dobri su mi isli nenormalno na zivce. Eto jedan simptom cistog pms-a😂😂😂😂

Hahaha meni svakodnevno svi idu na zivce bez obzira na PMS...ma salim se,kako kad...🙈 Ma nervoza me pere zbog neizvjesnosti sta Ce bit..bojim se da mi se ciklus ne rastegne jos,ko Ce to onda sve popratiti. Joj kako bi bilo dobro da je T u pitanju,taman bi bio termin oko Valentinova cini mi se,a moj seljo beljo (muz,tako mu tepam🙈) ima tada rođendan...

Mika111
    29. Lipanj 2019. 17:22

Reni, Raštika hvala na savjetima. Naisla sam sad na odgovore dvojice ginekologa kako se plymicol bez ikakvog straha smije koristiti tijekom cijele trudnoce pa cu ipak danas i sutra ponoviti terapiju jer stvarno djeluje i danas sam vec kao nova.
    Raštika nadam se da su tvoji simptomi stvarno oni pravi, drzim fige da i ti i Reni u pon javite plus, u dvoje ste lakše protiv zle vještice😉😉

TiNa
    29. Lipanj 2019. 17:40

Mislim da nebude nista od +, nekakav oskudan nit smedi niti krvav trag u dnevnom ulosku, 20 x sam vec bila na wcu jer sam mislila da sam procurila kad stanje isto ko jutros. Nista vise od tih par kapljica ni smede mi krvavo 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Nova19
    29. Lipanj 2019. 18:09

TiNa

Mislim da nebude nista od +, nekakav oskudan nit smedi niti krvav trag u dnevnom ulosku, 20 x sam vec bila na wcu jer sam mislila da sam procurila kad stanje isto ko jutros. Nista vise od tih par kapljica ni smede mi krvavo

Implantacija 🤞🏻

samojed
    29. Lipanj 2019. 19:55

Rastika dosla sam da vidim kakva je situacija sa tobom da li ćes nam se pridruzit u grupicu zimske bebe
    I svim curama drzim fige da ugledaju plusice a one koje su u plodnim danima sretno hopsanje da se bebac zakaci 😊😊

zvjezdica37
    29. Lipanj 2019. 20:05

Pozdrav cure-u planu sam za postupak za mpo tj za stimulaciju ovulacije Femara tabletama.Malo sam guglala o cijenama i posto idem privatno voljela bih da mi netko kaze kolika je cijena ...vidim da kostaju preko 1000kn?!Zar su tako skupe .hvala unaprijed i ako moze bar netko da mi odgovori 🌝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.