Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    29. Lipanj 2019. 10:56

Raštika

Tina ponovi ti to sa jutarnjim testom. 😉🤞🏼🤞🏼
    Jutro zene, danas je taj dan za nedobiz mengu al po osjecaju u trbuhu rekla bi da me menga ceka iza ugla negdje. 🤨

Ajmooo 🤞🤞🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Raštika
    29. Lipanj 2019. 14:48

Kk, normalno je da O seta kroz ciklus. Imas li trakica za potvrdit ovulaciju? 
    E sad... da li je normalno da je tako rano ne znam stvarno. 🤷🏼‍♂️ 
    Moje menge jos nema. Imala sam u planu kupit test sad poslije posla al sam si kupila torbu. Ajme meni. 😂😂😂😂 a nekako me trbuh boli kao da ce svaki tren pa si mislim mogu se uvijek zaletit sutra po test ako bude trebalo. 😉 trebali smo od sutra pocet radit i nedjeljom, sezona sta ces i jutros govorim momku ajme da mi je bit slobodna jos ovu nedjelju i da menga ne dodje i da se sutra odem kupat cijeli dan i evo... prva tocka s popisa je potvrdjena. 😂😂😂🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    29. Lipanj 2019. 15:02

Mika, kakva je situacija kod tebe s gljivicama? 
    Jesi saznala smije li se canesten koristit u trudnoci? Malko sam gugla pise kao ne smije aplikator al smiju tablete za rodnice dok negdje drugdje govore da se u prvom mjesecu trudnoce ne smije nista. Aj ti sad budu pametan... 
    Reni, sta je s tobom?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Mika111
    29. Lipanj 2019. 15:14

Raštika neka si se počastila, torbi nikada dosta😊😊
    Nadam se da m nece ni doci i da ces nam javiti ovih dana super vijesti.
    Kod mene je sve nesto cudno.....jucer me toliko sve dolje peklo i svrbilo i sve je bilo uzasno otečeno da sam na kraju stavila jednu vaginaletu plymicola, danas je vec puuuno puuuuno bolje, ali me nekako cudno bole (.)(.) pa me sad strah da mozda ipak nisam t (bila bih presretna da jesam i vjerojatno nisam), ali me strah danas nastaviti s vaginaletama. Poslala sam mail maloprije jednoj gin s kojom sam se vec prethodno cula radi obrade spontanih pa ako kaze da moze nastavljam, a ako se ne javi onda cekam pon i zovem svoju gin.....uglavnom same komplikacije

Raštika
    29. Lipanj 2019. 15:18

A jebem mu misa... da probas neke sjedece kupke? Ja sam si znala ulit malo jabucnog octa u lavor vode i onda bi sjedila u njemu. Cak sam znala umjesto octa rastopit sode bikarbone. Probaj proguglat kakve opcije. 😉 ak imas etericnog ulja cajevca ili lavande pa kapni dvi kapi na gacice e to je mene spasavalo. Ajde samo da nije nesto ozbiljnije. 🤞🏼🤞🏼 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Reni
    29. Lipanj 2019. 15:22

A tu sam evo dosla s posla,pijem Nes i citam vas,pusim cigaru i muči mi se na dim..psiha bit Ce udara..jos nema nikakvih bolova ni pmsa..nek si ti torbu kupila,to je dobra investicija 😁 cekaj s testom do ponedjeljka pa cemo zajedno.

Reni
    29. Lipanj 2019. 15:25

Mika111

Kod mene je sve nesto cudno…..jucer me toliko sve dolje peklo i svrbilo i sve je bilo uzasno otečeno da sam na kraju stavila jednu vaginaletu plymicola, danas je vec puuuno puuuuno bolje, ali me nekako cudno bole (.)(.) pa me sad strah da mozda ipak nisam t (bila bih presretna da jesam i vjerojatno nisam), ali me strah danas nastaviti s vaginaletama. Poslala sam mail maloprije jednoj gin s kojom sam se vec prethodno cula radi obrade spontanih pa ako kaze da moze nastavljam, a ako se ne javi onda cekam pon i zovem svoju gin…..uglavnom same komplikacije

A da probas skuhat kamilice pa malo oprat dole s tim,eto pade mi napamet,ne vjerujem da moze naskodit,ja cesto imam konjuktivitis pa ispirem oci s njom.

29. Lipanj 2019. 15:26

Rita88

Malena jel hvatas muza po kuci? kod nas je mission complete 😬

Hjoj,zasad nisam jos jer smo u drugom gradu na svadbi, prebacujem akciju na nedjelju ujutro :D

Reni
    29. Lipanj 2019. 15:27

Reni

Mika111

Kod mene je sve nesto cudno…..jucer me toliko sve dolje peklo i svrbilo i sve je bilo uzasno otečeno da sam na kraju stavila jednu vaginaletu plymicola, danas je vec puuuno puuuuno bolje, ali me nekako cudno bole (.)(.) pa me sad strah da mozda ipak nisam t (bila bih presretna da jesam i vjerojatno nisam), ali me strah danas nastaviti s vaginaletama. Poslala sam mail maloprije jednoj gin s kojom sam se vec prethodno cula radi obrade spontanih pa ako kaze da moze nastavljam, a ako se ne javi onda cekam pon i zovem svoju gin…..uglavnom same komplikacije

A da probas skuhat kamilice pa malo oprat dole s tim,eto pade mi napamet,ne vjerujem da moze naskodit,ja cesto imam konjuktivitis pa ispirem oci s njom.

Vidi sta sam nasla 

Raštika
    29. Lipanj 2019. 15:48

Soda je stvarno super za gljivice. Ona ustvari regulira ph pa onda nije pogodno za bestije. Fakat mika probaj, nemas sta izgubit osim gljivica. 😆😆
    More Reni! Mozemo piskarat skupa u ponedjeljak. Ko nekad kad izadjes s frendicama van pa se opijete i skupa piskite u zbunju negdje 😂😂😂😂
    Mozda je psiha a mozda je simptom. Evo ne znam ja sam prije dva dana dobila mucninu od mirisa i danas mi je dida neki prisao nesto pricat sa mnom on je smrdio na cisti alkohol. Doslo mi da ga pitam; majstore jel ti to pijes  alkohol za dezinficiranje?!? Ja sam jedva izdrzala pored njega.  Al inace nemam takvih problema sa mirisima. 🤷🏼‍♂️ 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.