Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    28. Lipanj 2019. 19:09

Tina zvuci optimosticno to tvoje stanje. 😉 ajde okini ga, neka je sa srecom! 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

TiNa
    28. Lipanj 2019. 20:02
    Nigdje nicega, temp axilarno mi je 37, 3, muka mi je nemam apetita nimalo, 5 dana do M, znala sam da je za test rano Al eto morala sam 🤗 samo, od kud temp, i osjecam se ko da imam valunge.... Nikad mi pred M nije rasla temp. Wtf??
    Nigdje nicega, temp axilarno mi je 37, 3, muka mi je nemam apetita nimalo, 5 dana do M, znala sam da je za test rano Al eto morala sam 🤗 samo, od kud temp, i osjecam se ko da imam valunge.... Nikad mi pred M nije rasla temp. Wtf??

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Nova19
    28. Lipanj 2019. 20:13

TiNa ponovi za dva dana!!! Vjerujem da je crtica tu negdje 💪🏼💕

TiNa
    28. Lipanj 2019. 20:16

Nova19

A kaj znaci ta temp? To oke ili ne? 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Nova19
    28. Lipanj 2019. 20:22

TiNa

Nova19

A kaj znaci ta temp? To oke ili ne?

Ja ne pratim baš temp ali mislim po tome šta sam čitala da je to jako dobro jer je visoka 🤞🏻 Druge cure će ti bolje to objasniti ali mislim da samo ide u prilog T 👌🏼

Reni
    28. Lipanj 2019. 20:46

Joj i ja sam tu trakicu radila danas..nekako mislim da je taj bolji kad ti vec kasni,nego ovako ranije..ma nista,jos koji dan i bit Ce plus.

Reni
    28. Lipanj 2019. 20:47

A gdje mjerite temperaturu,pod jezik ili ruku? Ima li smisla ako nisam dosad pratila?

TiNa
    28. Lipanj 2019. 20:48

Reni

Joj i ja sam tu trakicu radila danas..nekako mislim da je taj bolji kad ti vec kasni,nego ovako ranije..ma nista,jos koji dan i bit Ce plus.

Curke hvala vam, javljam vam kao i vi meni ljubim vas sve puno mi znacite 🤞🤗🤗ali stvarno, najozbiljnije 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Nova19
    28. Lipanj 2019. 21:02

TiNa

Reni

Curke hvala vam, javljam vam kao i vi meni ljubim vas sve puno mi znacite 🤞🤗🤗ali stvarno, najozbiljnije

Ako si nestrpljiva i imaš još testova, piški jedan sa prvim jutarnjim urinom jer je onda koncentracija veća za detekciju T..
    I ja sam stvarno sretna da sam naišla na ovaj forum, nekako mi je lakše čekanje uz vas... ali se duboko nadam da ćemo se uskoro dalje družiti na temi beba zima ili proljeće 🥰

Raštika
    29. Lipanj 2019. 06:59

Tina ponovi ti to sa jutarnjim testom. 😉🤞🏼🤞🏼
    Jutro zene, danas je taj dan za nedobiz mengu al po osjecaju u trbuhu rekla bi da me menga ceka iza ugla negdje. 🤨

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.