I prijavljujem upravo dolazak menge… 🤬🤬🤬
O jebem te živote..a mislila sam skupa cemo sutra skakati od sreće 😥
Ja sam povratila jutros posteno,popila kavu i dobro,napila se malo cole i automatski riganje..neznam sta je,ne zelim se puno nadati,pripisujem vrucini jer sam se probudila mokra,nemam klime u stanu naravno,s glavoboljom i mrtva ko da sam cilu noc bancila..
Idemo dalje nema stajanja. Dobro ajd stat cemo dok menga ne prodje, jel. 😂😂😂
Oooooo reni, to zvuci dobro. Drzim fige i na nogama i rukama 😉🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Reni kad planiras test?
Rastika 😩🤨😤 a nek joj bude kad je dosla misa joj ljubim! A nema veze pratit cu ja tebe i na proljetnim bebama znas mozda bas ti otvoris temu proljetnica. 🤞
Reni kad planiras test?
Rastika 😩🤨😤 a nek joj bude kad je dosla misa joj ljubim! A nema veze pratit cu ja tebe i na proljetnim bebama znas mozda bas ti otvoris temu proljetnica. 🤞
Ma nek odjebe vise od mene. Da oprostite na sporkom jeziku. 😂😂😂
Ajde zima mi je najgore doba godine i ako sam ja rodjena u sijecnju tako da proljece mora bit moje!
Evo me u selu dalje od makarske na plazi kod frendice koja drzi ti restoran tako da cu pustit mozak na pasu, iskupat se i isuncat a onda kad dodjem kuci sva ce se tuga vec slegnut tako da... danas no sikiriki. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika sve šta je lijepo i vrijedi na dođe lako, treba biti strpljiv i uporan, pa tako i za bebicu... (to i sebi mantram u isto vrijeme 😂).
Bravo za mozak ma pašu, ja isto ozbiljno mislim više se posvetiti sebi da malo psihički izdignem, pa možda si i ja kupim novu torbicu 👜🥰🤗
Uživaj u predivnom danu i moru, a mi ćemo se družiti i otvoriti temu “bebe proljeće 2019” 💪🏼🤞🏻🍻
Mislila sam sutra al evo idem kupit test ako bude ista radilo..Neda mi se cekat,popijem vode i povratom,uzas..nisam valjda suncanicu dobila.
TiNasi ti trebala jutros piškiti??? 😁😁😁
Nisam piskila, imam neki smedi iscjedak i nikako da krene M, znam da cu dobit i ne zelim se jos vise bedirat jer sam i ovako da mi oprostite u k.... Ako ne procurim do utorka onda cu napravit Al znam da budem
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
I prijavljujem upravo dolazak menge… 🤬🤬🤬
Ajoj, znas kako mi je krivo, nemoj samo biti tuzna, idemo dalje, piskit cemo skupa na trakice i biti i dalje jedna uz drugu tu. Uz vise je sve lakse 💓😘
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji