Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    30. Lipanj 2019. 10:26

Raštika

I prijavljujem upravo dolazak menge… 🤬🤬🤬

O jebem te živote..a mislila sam skupa cemo sutra skakati od sreće 😥
    Ja sam povratila jutros posteno,popila kavu i dobro,napila se malo cole i automatski riganje..neznam sta je,ne zelim se puno nadati,pripisujem vrucini jer sam se probudila mokra,nemam klime u stanu naravno,s glavoboljom i mrtva ko da sam cilu noc bancila..

Raštika
    30. Lipanj 2019. 10:45

Idemo dalje nema stajanja. Dobro ajd stat cemo dok menga ne prodje, jel. 😂😂😂 
    Oooooo reni, to zvuci dobro. Drzim fige i na nogama i rukama 😉🤞🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    30. Lipanj 2019. 10:49

Reni kad planiras test?
    Rastika 😩🤨😤 a nek joj bude kad je dosla misa joj ljubim! A nema veze pratit cu ja tebe i na proljetnim bebama znas mozda bas ti otvoris temu proljetnica. 🤞

Nova19
    30. Lipanj 2019. 10:58

Reni kad ćeš piškiti ????🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ovo super zvuci

Nova19
    30. Lipanj 2019. 11:00

TiNa si ti trebala jutros piškiti??? 😁😁😁

Raštika
    30. Lipanj 2019. 12:08

Grizli

Reni kad planiras test?
    Rastika 😩🤨😤 a nek joj bude kad je dosla misa joj ljubim! A nema veze pratit cu ja tebe i na proljetnim bebama znas mozda bas ti otvoris temu proljetnica. 🤞

Ma nek odjebe vise od mene. Da oprostite na sporkom jeziku. 😂😂😂
    Ajde zima mi je najgore doba godine i ako sam ja rodjena u sijecnju tako da proljece mora bit moje! 
    Evo me u selu dalje od makarske na plazi kod frendice koja drzi ti restoran tako da cu pustit mozak na pasu, iskupat se i isuncat a onda kad dodjem kuci sva ce se tuga vec slegnut tako da... danas no sikiriki. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    30. Lipanj 2019. 12:40

Raštika sve šta je lijepo i vrijedi na dođe lako, treba biti strpljiv i uporan, pa tako i za bebicu... (to i sebi mantram u isto vrijeme 😂).
    Bravo za mozak ma pašu, ja isto ozbiljno mislim više se posvetiti sebi da malo psihički izdignem, pa možda si i ja kupim novu torbicu 👜🥰🤗
    Uživaj u predivnom danu i moru, a mi ćemo se družiti i otvoriti temu “bebe proljeće 2019” 💪🏼🤞🏻🍻

Reni
    30. Lipanj 2019. 12:42

Mislila sam sutra al evo idem kupit test ako bude ista radilo..Neda mi se cekat,popijem vode i povratom,uzas..nisam valjda suncanicu dobila.

TiNa
    30. Lipanj 2019. 12:44

Nova19

TiNasi ti trebala jutros piškiti??? 😁😁😁

Nisam piskila, imam neki smedi iscjedak i nikako da krene M, znam da cu dobit i ne zelim se jos vise bedirat jer sam i ovako da mi oprostite u k.... Ako ne procurim do utorka onda cu napravit Al znam da budem 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    30. Lipanj 2019. 12:45

Raštika

I prijavljujem upravo dolazak menge… 🤬🤬🤬

Ajoj, znas kako mi je krivo, nemoj samo biti tuzna, idemo dalje, piskit cemo skupa na trakice i biti i dalje jedna uz drugu tu. Uz vise  je sve lakse 💓😘

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.