Tina ponovi ti to sa jutarnjim testom. 😉🤞🏼🤞🏼
Jutro zene, danas je taj dan za nedobiz mengu al po osjecaju u trbuhu rekla bi da me menga ceka iza ugla negdje. 🤨
Zapali malo tamjana,potjeraj vjesticu 😂 nek ide na aljasku krava.
Da znas da imam etericno ulje tamjana i bome cu ga ponijeti sa sobom na posao. Bravo Reni! 😂😂😂 ak nista bar ce mi lijepo mirisat na poslu. 🤷🏼♂️😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tina mozda sam ja luda i nakrcana hormonima, ne zelim ti davat laznu nadu, ali ja ti na onom lijevom testu vidim neku sjeninu sjenku. Tako sam i na svom vidila 3 dana prije menge. Dakle full rano ti je, ali pokusaj se strpiti do sutra ujutro pa sa prvim jutarnjim. Nadam se da je to to i da se meni ne prividjaju sjene.
Jutro zene, danas je taj dan za nedobiz mengu al po osjecaju u trbuhu rekla bi da me menga ceka iza ugla negdje. 🤨
Ma ceka i mene sve se unutra nekak bucka u trbuhu.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Zapali malo tamjana,potjeraj vjesticu 😂 nek ide na aljasku krava.
Tako je nek ide. Vjestica
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tina mozda sam ja luda i nakrcana hormonima, ne zelim ti davat laznu nadu, ali ja ti na onom lijevom testu vidim neku sjeninu sjenku. Tako sam i na svom vidila 3 dana prije menge. Dakle full rano ti je, ali pokusaj se strpiti do sutra ujutro pa sa prvim jutarnjim. Nadam se da je to to i da se meni ne prividjaju sjene.
Hvala Grizli nadam se da si u pravu. Danas nisam piskila, sutra cu
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Cure jeli koja imala slučaj, meni je jučer bio 7 dan ciklusa i od jučer me boli u jajnicima kao da mi je ovulacija i imam dosta sluzi. Jeli to moguće uopće ili se nešto poremetilo
TiNa ponovi za dva dana!!! Vjerujem da je crtica tu negdje 💪🏼💕
A kaj znaci ta temp? To oke ili ne?
U poslom ciklusu sam imala temp tako 37.2 bas sam se bila ponadala ta me temp drzala na zivotu. . sve dok nisam dobila, dan ranije mi je pala za koja tri-cetiri stupnja i onda dobila dan kasnije znam da nisam neka utjeha al tako je meni bilo, nadam se da je kod tebe ipak drugacija situacija, drzim fige da je🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
A gdje mjerite temperaturu,pod jezik ili ruku? Ima li smisla ako nisam dosad pratila?
ja mjerim pod rukom, svako jutro u isto vrijeme.jutros sam malo zeznula jer sam sinoc na svadbi bila pa mi je skocila temp na 36.5 a inace prije ovulacije su mi oko 36.3 12 dc mi je. Pa ako sad vec trebas dobit neznam koliko ti to ima smisla mada u mojoj drugoj trudnoci temp mi je popodnevna/vecernja bila oko 37.1, 37.2
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malena jel hvatas muza po kuci? kod nas je mission complete 😬
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji