Mene zica u donjem dijelu stomaka,nisu PMS bolovi,ni slicno,samo bockanje ko iglicama. 🤔🤔🙄🙈
I mene je tako u prvoj trudnoci,mislila sam cisti pms...ali bio je plusic :)
Ma no sikiriki, meni moj slova jede. Od milja ga zovem Slovojed 😂😂😂😂
Evo dosla sam kuci i stavila sam popodne obicni ulozak za ne daj boze a nisam imala dnevni i vidim na njemu sad obilni mlijecni iscjedak bez mirisa i mrvica. Svjezi iscjedak… a onaj malo stariji je kao lagano zuckast…. ne vjerujem da je nagovjestaj menge jer mi je takva boja bila i jucer… nadam se samo da nije neka upala ili bestija neka🙈🤞🏼🤞🏼
Ajme i ja imam opet taj zuckasti,evo od jutros ga primjetila..a sicas se prosli Misec kad sam pisala isto da imam zuti iscjedak pa smo naglabali mogla bi biti trudna,i ono nista ..tako da sam neeeeznam sta da mislim..ma necu mislit nista,sta god bude..
I ja sam isto imala ovaj mjesec dostaaa t9g vag.iscjetka em malo bijel em malo i zut 100% bila ubijedjena da je trudnoca iiii nista 😣 Dosla menga nakon 6 dana kasnjenja.
Bebalove
Mene zica u donjem dijelu stomaka,nisu PMS bolovi,ni slicno,samo bockanje ko iglicama. 🤔🤔🙄🙈
I mene je tako u prvoj trudnoci,mislila sam cisti pms…ali bio je plusic :)
Ma ni slicno kao PMS,vise kao ovulacijska bol,zica bockanje,ali 29 dan ciklusa je tako da...neznam sta je..PMS ovaj put nista ne osjecam,ni sise me ne bole..brine me malo jer sam citala da PMS simptomi izostanu ako nije bilo ovulacije..pa se ne nadam previše.
Ma no sikiriki, meni moj slova jede. Od milja ga zovem Slovojed 😂😂😂😂
Evo dosla sam kuci i stavila sam popodne obicni ulozak za ne daj boze a nisam imala dnevni i vidim na njemu sad obilni mlijecni iscjedak bez mirisa i mrvica. Svjezi iscjedak… a onaj malo stariji je kao lagano zuckast…. ne vjerujem da je nagovjestaj menge jer mi je takva boja bila i jucer… nadam se samo da nije neka upala ili bestija neka🙈🤞🏼🤞🏼
Ajme i ja imam opet taj zuckasti,evo od jutros ga primjetila..a sicas se prosli Misec kad sam pisala isto da imam zuti iscjedak pa smo naglabali mogla bi biti trudna,i ono nista ..tako da sam neeeeznam sta da mislim..ma necu mislit nista,sta god bude..
I ja sam isto imala ovaj mjesec dostaaa t9g vag.iscjetka em malo bijel em malo i zut 100% bila ubijedjena da je trudnoca iiii nista 😣 Dosla menga nakon 6 dana kasnjenja.
Oh znam kako ti je bilo 😐
I mene je tako u prvoj trudnoci,mislila sam cisti pms…ali bio je plusic :)
Ma ni slicno kao PMS,vise kao ovulacijska bol,zica bockanje,ali 29 dan ciklusa je tako da…neznam sta je..PMS ovaj put nista ne osjecam,ni sise me ne bole..brine me malo jer sam citala da PMS simptomi izostanu ako nije bilo ovulacije..pa se ne nadam previše.
Mislim da je to fakat skroz individualno. Kazem, mene je jajnik bolio i sve to dolje, sjecam se kako sam mami rekla da nista ni ovaj mjesec, da osjecam da cu procuriti svaki tren. I bijase plus :) ne sjecam se cica i raspolozenja...
Žene, da vas pozdravim sviju. I ja sam u išcekivanju ovaj vikend. Danas mi je 30-i dan ciklusa. Sise narasle 2dana poslije O, a tek danas počinju boljeti, onako sa strane. 9-i i 10-i dan od O me baš bolio donji stomak. Jaka neka probadanja, izraženija kada stojim. I na jači dodir sam imala neku blagu bol. Sada osjećam samo pritisak neki i temperatura mi je povišena, jučer 37. Ako nisam T, onda sam se prehladila baš. Uglavnom, ja je očekujem do nedjelje najkasnije pa ćemo vidjeti.
Hope, držim fige da ni ne dođe.
Ja sam na dan do pišanja pozitivnog testa. I nemam pojma, na momente imam osjećaj kao da ću dobit a na momente kiao da nikad neću dobit. Sise su mi fakat velike da sam jutros za doručkom iz zezancije dignula majicu i pokažem sise dečku a njegov komentar je odmah bio: velike su ti!
Al et'... dok ovo tipkam trbuh me boli tako da... prč' ga Milojka ako opet dođe.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika, hahahah, luda si I ja sam svom MM još prije 7 dana rekla: "Vidi kolikeeee suuuu". Novi grudnjaci su mi mali. Mislim sve je to veliko možda. Držim fige da bude plusić.
Ja neću prije ponedjeljka ili utorka raditi, pod uslovom da ne dobijem. Iskreno, smaraju me negativni testovi hahah
Hope, Raštika drzim fige da je m otisla na ljetovanje i da se vraca tek iduce godine u ovo vrijeme. 😊😊
Cini mi se da je situacija kod vas obećavajuća
Reni ona bockanja u jajnicima isto super zvuče😉😉
Sortiraj odgovore
Najstariji