Cure ja i dalje muku mucim s kandidom....octenisept i kantarion su malo ublazili smetnje, ali to i dalbe traje, jel zna netko jel se smiju canesten vaginalete koristiti dok sw planira trudnoća?
Reni brzo trci po test i javljaj pozitivan rezultat😉😉
Curke imam pitanje, brojim 5dana do M(ne) danas mi, je odjednom doslo muka digo mi zeludac i povratila sam jaje i jogurt koji sam pojela danas na poslu samo mi se odjednom digla kiselina i, od tad nemam bas apetita, jajnici i donji i sredina trbuha me bole kao da imam ovulaciju i ko da me netko sa skalpelom reze. Dolazi M??
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Nista,negativan. 🙈🙈🙈🙈A kontala tek s ponedjeljka bi mogla napravit..budale mene dzaba pare bacam.
Curke imam pitanje, brojim 5dana do M(ne) danas mi, je odjednom doslo muka digo mi zeludac i povratila sam jaje i jogurt koji sam pojela danas na poslu samo mi se odjednom digla kiselina i, od tad nemam bas apetita, jajnici i donji i sredina trbuha me bole kao da imam ovulaciju i ko da me netko sa skalpelom reze. Dolazi M??
TiNa ja bih rekla da dolazi beba 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Po meni povraćanje je jasan znak trudnoće draga 💕 jedva čekam da piskis test pa ćeš biti uvjerena 🥰
Reni cekamo test 💙 ide novi val plusića ❤️💙❤️☺️
Nadam se da ste u pravu ili cu procuriti, nadajmo se da je plus. Nije rano za test?, za 5 dana trebam dobit
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Nadam se da ste u pravu ili cu procuriti, nadajmo se da je plus. Nije rano za test?, za 5 dana trebam dobit
Mislim da možeš već piškiti sutra ujutro sigurno! Pogotovo sa ovim simptomima 🤞🏻💕
Reni baš mi ne žao, ali još postoji nada dokle god ne iscuri 🤞🏻
Tako je Reni, slazem se sa Novom19, imas jos vremena, ja cu ti poslat test ako zelis imam ih sa ebaya, da imas i da ne kupujes, drzim 🤞🤰, i zahvaljujem svima sto ste potpora meni i jedna drugoj
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Reni baš mi ne žao, ali još postoji nada dokle god ne iscuri 🤞🏻
Tako je Reni, slazem se sa Novom19, imas jos vremena, ja cu ti poslat test ako zelis imam ih sa ebaya, da imas i da ne kupujes, drzim 🤞🤰, i zahvaljujem svima sto ste potpora meni i jedna drugoj
Hvala ti draga,ali ostavi sebi,jedino ako dobiješ plus ovaj put pa ti vise ne budu trebali 🤞🤞
I nemoj se testirati ranije (vidi tko ti govori hahaha) ali sacekaj jos koji dan,bar do ponedjeljka. Ako bas nemozes izdrzat ajde ti 🙈😂
Ma ja mislim da mi je samo ciklus otisa dovraga,pa Ce se jos produzit. U prosloj trudnoci sam osjecala PMS bolove kad ono trudna...i nisu prestajali bolovi,samo se pojacavali dok nije nastupio spontani..a od tada svaki put mislila da sam trudna,vodila se po tim prvim simptomima..i prije koji misec isto izostanak pms-a kao i sada,i kasnilo deset dana i na kraju dobijem..
Sortiraj odgovore
Najstariji