Joj sad mi dodje da kupim test i probam..30 dan ciklusa je a od PMS-a ni traga..
Znate za onaj test s bijelom pastom za zube,popisate se na nju i ako je trudnoca ona poplavi?? Hahahah to sam nekad negdje pročitala a nisam nikad probala,kvragu i moj aquafresh u 3 boje 🙈🙈🙈
Znate za onaj test s bijelom pastom za zube,popisate se na nju i ako je trudnoca ona poplavi?? Hahahah to sam nekad negdje pročitala a nisam nikad probala,kvragu i moj aquafresh u 3 boje 🙈🙈🙈
Hahahaha evo ja sam bila ta koja je to probala i iskreno poplavilo jee, al nije bilo trudnoca tako da je meni to suplja prica 😂😂😂😂😂
Bebalove
Hahahaha evo ja sam bila ta koja je to probala i iskreno poplavilo jee, al nije bilo trudnoca tako da je meni to suplja prica 😂😂😂😂😂
Ma daj,onda necu ni probat,vec sam mislila skoknit do trgovine po kakvu bijelu pastu hahah.
ajde cure testice na sunce.. da nam svima vikend bude super 😊😊🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke koju su pile ciklu/ ili znaju teoriju, za zadebljanje endometrija, znam da se pije do ovulacije čini mi se, ima li kakva norma koliko dnevno/ tjedno
Reni, to sam i ja procitala. A ima i neka fora sa psenicom ili jecmom. Ne sjecam se tocno. Uglavnom popiskis se po sjemenu i ak proklija trudna si. Tako su kao u egiptu testirali. 🤷🏼♂️😂😂
Ajde reni kupi test i piski. Ja cu ga kupit ak ne dode sutra dok sam na poslu. A cini mi se da imam malo stare bijele paste. 🙈😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Reni, to sam i ja procitala. A ima i neka fora sa psenicom ili jecmom. Ne sjecam se tocno. Uglavnom popiskis se po sjemenu i ak proklija trudna si. Tako su kao u egiptu testirali. 🤷🏼♂️😂😂
Ajde reni kupi test i piski. Ja cu ga kupit ak ne dode sutra dok sam na poslu. A cini mi se da imam malo stare bijele paste. 🙈😂😂😂😂😂
Hahaha o Boze oslobodi 🙈🙈🙈 odo ga kupit i odma pisat,nek ide dovraga sve..a rano je muko moja,ako cemo pravilno jos mi ne kasni...Nea veze,idem ja
Ajde ajde neka je sa srecom! Nemam te ja pravo odgovarat od kupnje. Nisam nista bolja. 😂😂😂😂🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji