Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope89
    28. Lipanj 2019. 11:40

Nova, Mika, hvala. Svakako ću vam javljati šta se dešava. 

Reni
    28. Lipanj 2019. 12:38

Joj sad mi dodje da kupim test i probam..30 dan ciklusa je a od PMS-a ni traga..

Reni
    28. Lipanj 2019. 12:40

Znate za onaj test s bijelom pastom za zube,popisate se na nju i ako je trudnoca ona poplavi?? Hahahah to sam nekad negdje pročitala a nisam nikad probala,kvragu i  moj aquafresh u 3 boje 🙈🙈🙈

• Bebalove
    28. Lipanj 2019. 13:10

Reni

Znate za onaj test s bijelom pastom za zube,popisate se na nju i ako je trudnoca ona poplavi?? Hahahah to sam nekad negdje pročitala a nisam nikad probala,kvragu i moj aquafresh u 3 boje 🙈🙈🙈

Hahahaha evo ja sam bila ta koja je to probala i iskreno poplavilo jee, al nije bilo trudnoca tako da je meni to suplja prica 😂😂😂😂😂

Bebalove

Reni
    28. Lipanj 2019. 13:19

Bebalove

Reni

Znate za onaj test s bijelom pastom za zube,popisate se na nju i ako je trudnoca ona poplavi?? Hahahah to sam nekad negdje pročitala a nisam nikad probala,kvragu i moj aquafresh u 3 boje 🙈🙈🙈

Hahahaha evo ja sam bila ta koja je to probala i iskreno poplavilo jee, al nije bilo trudnoca tako da je meni to suplja prica 😂😂😂😂😂

Ma daj,onda necu ni probat,vec sam mislila skoknit do trgovine po kakvu bijelu pastu hahah.

Rita88
    28. Lipanj 2019. 13:36

ajde cure testice na sunce.. da nam svima vikend bude super 😊😊🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

KK_29.03
    28. Lipanj 2019. 13:51

Curke koju su pile ciklu/ ili znaju teoriju, za zadebljanje endometrija, znam da se pije do ovulacije čini mi se, ima li kakva norma koliko dnevno/ tjedno

Raštika
    28. Lipanj 2019. 15:24

Reni, to sam i ja procitala. A ima i neka fora sa psenicom ili jecmom. Ne sjecam se tocno. Uglavnom popiskis se po sjemenu i ak proklija trudna si. Tako su kao u egiptu testirali. 🤷🏼‍♂️😂😂
    Ajde reni kupi test i piski. Ja cu ga kupit ak ne dode sutra dok sam na poslu. A cini mi se da imam malo stare bijele paste. 🙈😂😂😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Reni
    28. Lipanj 2019. 15:40

Raštika

Reni, to sam i ja procitala. A ima i neka fora sa psenicom ili jecmom. Ne sjecam se tocno. Uglavnom popiskis se po sjemenu i ak proklija trudna si. Tako su kao u egiptu testirali. 🤷🏼‍♂️😂😂
    Ajde reni kupi test i piski. Ja cu ga kupit ak ne dode sutra dok sam na poslu. A cini mi se da imam malo stare bijele paste. 🙈😂😂😂😂😂

Hahaha o Boze oslobodi 🙈🙈🙈 odo ga kupit i odma pisat,nek ide dovraga sve..a rano je muko moja,ako cemo pravilno jos mi ne kasni...Nea veze,idem ja

Raštika
    28. Lipanj 2019. 15:54

Ajde ajde neka je sa srecom! Nemam te ja pravo odgovarat od kupnje. Nisam nista bolja. 😂😂😂😂🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.