Pričam maloprije sa frendicom koja ima hrpu ginekoloških problema, tj. imala je, i žalim se na svoju situaciju i ona mi priča o jednoj gospođi koja se bavi ljekovitim biljem. Kaže da je ona pila njen čaj i da joj se ciklus već 2gi sredio, a i riješila je mnoge ginekološke probleme. I tako, našla ja na fb tu ženu, i grupu ima, i čekam odgovor od nje. Vidim da se mnogi zahvaljuju, i pišu da im je riješila mnoge dijagnoze. Probam pa ako bude korisno javim Vam.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Vidim da se pisalo na forumu tu o njoj, Ramiza Orman, ima tko iskustva?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Boook!
Veliki pozdrav svima! Pratim vas cijeli mjesec, i evo doslo vrijeme da se i ja javim
Postavila sam pitanje tu na forumu o Mireni i ovulacijama i ciklusima, ali nema još odgovora, pa ne znam da li da kopiram ovdje ili čekam odgovore tamo...
Ovo nam je prvi ciklus da “pokusavamo”, m jos nema, danas je trebala stici...
U prvoj trudnoci sam isto tipkala s curama tu na forumu, i evo, doslo vrijeme da se vratim! 🙋🏻♀️
Sretno svima koji pokusavaju!!!!
Misica dobro došla, ja ti neznam o Mireni ništa, a nažalost s obzirom na moj dug ciklus neznam što bi ti rekla uopće. Ja se držim sad LH trakica pa kako bude.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany nikad cula za tu nisam. Bas me zanima kako ce ti djelovati? 🤞
Misica dobro dosla i ovdje.
Cure na trakicama lh, meni gin na humanoj rekla da se danas mi sve previse opterećujemo s njima, da ona svima preporuca kao najpoznatiji pokazatelj da prate svoj libido, jer da zene pred O i tokom O imaju izrazeniju zelju za sexom i njeznosti.ako ne mozemo procjeniti onda da iza M samo svaki dan pomislim na sex i onda cu shvatiti sto govori jer ce nakon pomisli krenut zelja, a ako nema zelje nece biti niti O.pa malo kad sam razmiljala nakon toga sam shvatila da stvarno teorija joj ima smisla bar u mom slucaju.
Ajde neki plusic da netko javi 😀.
Grizli, moje se trakice poklapale sa libidom. I jeste mi uvek izrazen pred O. Muz se nekad hvata za glavu iz sale 😁 tako da pije to vodu, samo je zbog apstinencije problem. Dr mi rekla da sa obzirom na odlican spermogram i kiretazu, postoji mogucnost priraslina tog jednog jajovoda koji imam, te je rekla da ce mi uraditi produvavanje sad posle M. Moramo mi da grizemo i vucemo ih za rukav, bas mi je drago da si insistirala.
MalaTajna, ima li je? Sad kad je cekas, ona zeza. Evo meni je danas dan ocekivane i 26i dan ciklusa. Cekam...
url=https://lilypie.com]
Cure svasta ste napisale, onima koje cekaju plusice skupa sa mnom zelim da pljuste kao u prici, vidim kod svake se nesto dešava sto je dobro znaci ne tapkamo u mjestu, drzim nam fige.
Ja sam toliko nestrpljiva, i dalje blagi grcevi, zadnja M 14.04, cekam da vidim sta ce se desiti i kada bih najranije mogla uraditi test na trudnocu, ona mi je rekla da dodjem 11.5 ali to mi je takooo daleko. Mrzim cekanje... :(
Prije 5 dana sam primila hcg injekciju pa sta vi mislite za koliko bih mogla napraviti test a da nije lazno pozitivan?
Pozdrav drage trudilice, nakon dugo čitanja odlučila sam se priključiti i poželiti svima toliko željene plusiće!!
Imam povišen prolaktin i pokušavamo otprilike 9 mjeseci, pa ako netko ima iskustva ili zna nekoga tko je zatrudnio uz visok prolaktin bila bih zahvalna na savjetu☺️
Pozdrav i dobrodosla 😊
Uzimas li lijekove za povisen prolaktin? Ukoliko si pod adekvatnom terapijom mislim da ne trebas biti zabrinuta ja imam prijateljicu koja je imala bas bas jako povisene vrijednosti i rodila je bebu.
Imas li ovulacije posto povisen prolaktin sprjecava ovulaciju?
Ne uzimam zasad ništa, samo Evine kapi. Do ovulacija dolazi, utvrdili smo folikulometrijom, a gin mi kaže da je moguće da visok prolaktin utječe na kvalitetu js. Ako uskoro ne dođe do trudnoće počet ću piti Bromergon, ali kako sam čula za svakakve nuspojave još ću nam koji mjesec dati šansu s Evinim kapima. I da, gin mi je preporučila Inofolic za kvalitetu js pa i to uzimam.
Hvala puno na odgovoru, ohrabri me kad čujem da je netko uspio☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji