Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    28. Travanj 2018. 19:37

Ako zelis moj savjet, pocni da pijes terapiju, ja se ne bih s tim zezala, pogotovo sto i kada dodje do trudnoce da se ne desi spontani jer sve utice. I ja imam dosta problemcica imam hrpu lijekova i jedan spontani iza sebe i ne bih se upustala u trudnocu ako sve probleme ne stavim pod nadzor i kontrolu. 
    I ja pijem inofolic pa se nadam da ce se pokazati kao dobar. 🤗

• Audrey
    28. Travanj 2018. 20:09

Kad razmislim, vjerojatno imaš pravo, mogla bih od idućeg ciklusa početi s Bromergonom. 
    A tebi želim pozitivan rezultat🤞, mogu mislit kako ti je iščekivati dok ne saznaš.. Ja sam tek početnica u tom svemu pa me izluđuju ovi dani iščekivanja kad treba doći 👿, pa onda naravno i umišljam simptome.. 

tata_me_zove_zlato
    28. Travanj 2018. 20:18

Audrey, Misica, dobrodosle! Zelim vam plusice sto pre. Audrey, kako si pocetnica posle 9 meseci bre? 😉 Ja 10,ali mi deluju kao godine neuspeha... 
    Joj Svijesna, tako se nadam za vas da konacno uspete i da bude sve OK, a bice naravno 
    💙 
    Meni nije jos dosla... Ako se secate onih mojih upitnih ovulacijskuh trakica, ispalo je da je poz bila 10og dana, sto znaci da je O najkasnije bila 11og,a danas je 26i dan. 11og i 12og dana trakice su bile potpuno negativne, blaga, blaga testna je bila 11og dana, znaci ne postoji sansa za kasniju O? Ne znam vise. Izgleda da mi luteinska traje 16 dana, i prosli sam mesec posumnjala, a sad utvrdila eto trakicama. 

url=https://lilypie.com]

• anavi88
    28. Travanj 2018. 20:24

Evo i mene nakon duze vremena.Imam samo za prijavit da mi je vrkuta totalno sje...a ciklus,prosli mjesec dobila M 3dana ranije a ovaj cak 10dana ranije,izludilo me to,nakon toliko godina urednih ciklusa sad mi jedan caj sve upropasti.
    vama svima zelim puno srece

• Audrey
    28. Travanj 2018. 20:30

tata_me_zove_zlato

Audrey, Misica, dobrodosle! Zelim vam plusice sto pre. Audrey, kako si pocetnica posle 9 meseci bre? 😉 Ja 10,ali mi deluju kao godine neuspeha…
    Joj Svijesna, tako se nadam za vas da konacno uspete i da bude sve OK, a bice naravno
    💙
    Meni nije jos dosla… Ako se secate onih mojih upitnih ovulacijskuh trakica, ispalo je da je poz bila 10og dana, sto znaci da je O najkasnije bila 11og,a danas je 26i dan. 11og i 12og dana trakice su bile potpuno negativne, blaga, blaga testna je bila 11og dana, znaci ne postoji sansa za kasniju O? Ne znam vise. Izgleda da mi luteinska traje 16 dana, i prosli sam mesec posumnjala, a sad utvrdila eto trakicama.

Ma ja se držim onoga da je to sve do godinu dana pokušavanja ok😁, iako čujem toliko priča "nama je uspjelo iz prve".
    Nedavno sam pričala s jednom dr na humanoj koja mi je rekla da su po njoj te lh trakice dosta nepouzdane i da ih zanemarim. Tako da se ja držim folikulometrije kao sigurnog pokazatelja, a za svaki slučaj pokrijemo sve dane.

• Audrey
    28. Travanj 2018. 20:37

anavi88

Evo i mene nakon duze vremena.Imam samo za prijavit da mi je vrkuta totalno sje…a ciklus,prosli mjesec dobila M 3dana ranije a ovaj cak 10dana ranije,izludilo me to,nakon toliko godina urednih ciklusa sad mi jedan caj sve upropasti.
    vama svima zelim puno srece

Meni se desila slična stvar kad sam počela piti evine kapi, dakle tinkturu vrkute, ciklus mi se smanjio s 29 na 25 dana

tata_me_zove_zlato
    28. Travanj 2018. 20:43

Ja sam tek probala trakice, a folikulometriju jos nismo radili, mislim da ce mi sad i to i hcg dako da se ja vec previse nadam... 😐
    Pricam muzu malopre o tome svemu, o tim trakicama, o fazama ciklusa, o tome kako je nemoguce da cu opet dobiti 27og dana, a on ce mrtav hladan(ohrabrljen super nalazom spermograma) :pa jesi radila test? Kako onda znas da ces dobiti?? 😊 A inace je svaki mesec u fazonu da ne veruje dok ne vidi poz test jer i ja uvek imam simptome koje mu spominjem... I sad mi ubacio crva

url=https://lilypie.com]

• Audrey
    28. Travanj 2018. 20:55

Pa napravi test ako ga imaš!! Ja ne bi izdržala da ne napravim. Ja sam od svog m dobila zabranu testiranja dok mi ne kasni bar 4 dana, tako da sam danas skrivećki išla mućkat zubnu pastu s urinom što sam vidila na netu kao zamjenu za test😁
    A meni se isto čini puno 16 dana za luteinsku fazu.. Jesi mjerila temperaturu ikako? Ako ti je povišena a prošao je 25.dc i to bi mogao biti neki znak.

MalaTajna222
    28. Travanj 2018. 21:31

Audrey, dobro dosla:) 
    Tata, nisam ni ja dobila. I jos jutros ucinilo mi se da sam dobila kad ono nista. Ja ju moram svakako dobiti jer neni ovaj mj.nije moguca T. 
    Svjesna , tebi 🤞🤞🤞🤞🙌

Kike00001
    28. Travanj 2018. 21:45

Žene, samo da vam se javim, u gužvi sam zadnjih dana, pa sam samo došla vas pozdraviti, da vidim kako ste i poželim dobrodošlicu novim curama i svima sreću 💪💜😍👭
    Moja M došla jutros, kao da sam dobila dok nismo počeli radit na bebi (na stanje u glavi mislim), sasvim normalno mi bilo, nadam se da će i ostati tako, smirena i opuštena 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.