Joj cure pomagajte, skinuti cu se s pameti 😂
Sad na donjem vesu vidim krv, tri cetiri kapi vise kao smedje boje i danas lagano grcevi u stomaku 15dc danas. Uzimam duphaston vec 3 dana, je li nekome izazivao ovakva krvarenja?
Cao svima, radimo na bebi vec mesecima i nista, M su mi inace redovne ali evo kasni mi 8 dana, kada mi je kasnilo 4 dana uradila sam test i negativan je i jutros sam uradila opet test i isto negativan,da li je moguce da je rano za test ili nisam ni trudna? Kod dr.cu svakako otici ali dok docekam slobodan termin.. :(
Svijesna, ne znam sta bi bilo... Rano za implantaciju, zar ne?
Audrey, nemam test i ja sam ih sve istrosila, a i redovno procurim posle jedne crte, kaopsiha covece... Ali ne, temp je niska bas za trudnocu, to sam vec konstatovala pre par dana ovde. . Inace su mi ciklusi na 25,26 dana, prosli mesec dobila 27og, izludela, a u poslednja 23 meseca koliko imam evidentirano 6 sam puta dobila 27og dc. Evo ovo ce izgleda biti sedmi put za dve god eto. Nisam pametna, trakice su bile sumnjive, ne znam da li si videla sliku na nekoj od prethodnih stranica, probacu da nadjem da vidis bas... Lupam glavu previse sad... Koliko ti meseci ides na folikulometriju? Spermogram i hormoni uredni? Ti si rekla za prolaktin, je li?
Mala Tajna, stvarno bezveze, kad znas da kasni bez razloga... Ali veruj mi, i ja se ne nadam, grudi me ne bi prestale boleti da ima T. I temp je niska...
Anymany, je l tebi stigla?
url=https://lilypie.com]
Marinina Mama, dobro dosla, mislim da bi ti test pokazao drugu crtu da ima T. Ali uvek postoji sansa za kasnu ovulaciju i nada.... Koliko ti traju ciklusi?
Ma prerano, nije implantacija zasigurno, mislim da je mozda ovulacijsko ili neki poremecaj u hormonima jer sam ipak na stimulaciji bila.
Inace nemam neki filing da ce biti nesto od ovog mjeseca, muz me grdi sto sam vjeciti pesimista.
Svijesna, ne znam sta bi bilo… Rano za implantaciju, zar ne?
Audrey, nemam test i ja sam ih sve istrosila, a i redovno procurim posle jedne crte, kaopsiha covece… Ali ne, temp je niska bas za trudnocu, to sam vec konstatovala pre par dana ovde. . Inace su mi ciklusi na 25,26 dana, prosli mesec dobila 27og, izludela, a u poslednja 23 meseca koliko imam evidentirano 6 sam puta dobila 27og dc. Evo ovo ce izgleda biti sedmi put za dve god eto. Nisam pametna, trakice su bile sumnjive, ne znam da li si videla sliku na nekoj od prethodnih stranica, probacu da nadjem da vidis bas… Lupam glavu previse sad… Koliko ti meseci ides na folikulometriju? Spermogram i hormoni uredni? Ti si rekla za prolaktin, je li?
Mala Tajna, stvarno bezveze, kad znas da kasni bez razloga… Ali veruj mi, i ja se ne nadam, grudi me ne bi prestale boleti da ima T. I temp je niska…
Anymany, je l tebi stigla?
Jednom sam bila privatno baš na folikulometriji, i tad je bila ovulacija, ostalih 2-3 puta bi se naručila kod soc. gin. baš u vrijeme ovulacije pa bi ona vidila da je upravo bila ili da će taman biti. Meni je to bilo važno utvrditi zbog prolaktina, jer sam sumnjala da zbog njega uopće nemam ovulaciju. Tako da jedino preostaje da mi on utječe na kvalitetu jajne stanice. Spermiogram je u redu, i sve ostalo.
Ja vjerujem da će sve biti na kraju u redu i da ćemo dobiti naše bebice. I kad je sve u savršenom redu samo je 25% šansi za začeće, tako da nekad jednostavno treba vremena. Da te utješim, znam iz bliske okoline jednu koja je prvi ciklus nakon propuhivanja ostala trudna, možda će to biti i u tvom slučaju ako sad nije ništa😉
Još bi samo nadodala nešto što sam se sama uvjerila, da je jako bitno imati dobrog ginekologa. Stvarno ih ima svakavih i jedan kaže ovo drugi ono, a nama vrijeme prolazi. Ako vam ne odgovara, mijenjajte ga što prije, ili platite privatnika za neki ciljani pregled.
Nove cure dobro nam dosle i neka vam se sto prije posreci 😊
Opet ste se raspisale ovih dana.. pa mi tesko pohvatat 😂😂😂... uglavno drzim 🤞 svima kojima kasni i kojima treba sada doci M da to ipak bude plusic 😊😊...
Grizli drago mi je zbog tebe da se napokon budete maknuli s mjesta... ja sam evo opet krenula na folikumetriju i nekako sam pozitivnija nego prosli put.. ali kako bude 😊
Anavi - i kod mene je evo vrkuta sve uzje***, trebala sam dobiti 26tog a još ništa, ciklus mi se produžio :/
Marinina mama - nažalost vjerovatno se nešto pobrkalo, nakon toliko dana već bi test trebao biti pozitivan.
Tata me zove zlato - nisam dobila, mislim da bi mogla danas.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Audrey, ja samo privatni i idem. Nema ovde prostora za drugacije. Primi me nekad i u bolnici, npr hcg ce mi raditi tamo, tako da je fer. Da, i jedna moja poznanica iz osnovne skole, koju nisam srela deset god, a sretnem je vracajuci se od dr prekjuce, isto kaze ostala u tom prvom ciklusu trudna. Zato se odmah nadam previse mozda. Cak sam joj i rekla da verujem da je sudbina da je sretnem i da mi to isprica bas kad sam u toj prici.
Anymany, bas ti se oduzio ciklussad... Ni ja nisam dobila jos. Ujedam ovde po kuci. Peglam, perem, izbacila sve iz ormana. Samo da procurim
Sortiraj odgovore
Najstariji