Mali update 😑M jos nema 😑napuhana sam ajme osjecam se koda imam 100 kg. Zvala ginekologicu rekla mi je da je to normalno u mojom godinama sta mi kasne ovoliko(imam 32) 🙄 nikad mi ovoliko nisu kasnile..mora bit da se stvarno nesto poremetilo.. Doduse pod stresom sam zadnjih mjesec dana.. I jis se ponadala da sam mozda trudna... 🤔i da ako mi ne dođu do drugog termina M da joj se javim. Jel moguce posto je meni preskocilo M ovaj mjesec da imam ovulaciju jer mi sad po kalendaru mensutralnom bi trebala bit ovulacija.. 🙄😶
Mini Coper - ja sam 30, i isti problem imam, moja G smatra da je sasvim ok što je moj ciklus postao tako dug (38-40d).
Monika - da si mi bliže, ja bi te izljubila majke mi. Dan mi je fantastičan sada, toliko sam se nasmijala postu sa mlijekom da ne mogu prestat smijat se.
Kod mene je danas kao dan M, ali mene grudi više ne bole :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Hrabrica drago mi je da su ti uspjeli rijesiti endom. Sto se tice spermio moze i ne nemora biti pomaka ni na bolje ni na gore, nas recimo svi "umiruju" da i sa jako losim spermiom zene ostaju uspjesno trudne, naravno osim ako nije da uopce nema pokretnih spermija. Tako da su nama rekli da i dalje pokusavamo prirodno dok ne smisle sto s nama.
Mini ja imam 32 i moram priznat da moja gin odmah reagira na promjene u mom ciklusu al mislim da je to zbog toga sto sam ja dosadna i stalno ju zovem haha. Iako par puta su mi i to dr kontradiktorni sami sebi. Dakle kad sam gin koji je mjenjao moju rekla da mi se poremetio ciklus a to je normalno s vasim god.niste vise tako mladi, pa je uzeo sve moje nalaze o gledao jer sa ga zamolila i njegovo misljenje i pitam dal bi mozda bila preporuka neka mpo odgovorio mi ajde pa sto panicarite mladi ste jos. Pa sad nisam sigurna dal sam stara vec ili sam mlada jos. 🙄
Anymany kakva je situacija danas kod tebe. 🤞 da ne dodje. I za jedan plusic dugo ih nema vec
Anymany,i ja tako neposredno pre nego procurim ,ne osecam grudi .Isto evo danas,meni je sutra ocekivana.Nema plusa kod mene 99% ,da ne budem bas surova. Joj Grizli bas nema plusica dugo,sem od novih devojaka koje su ih prijavile,ali mi zaglavljene ovde... Svijesna, pij Duphaston i da ti grcevi potraju do plusa :-)
url=https://lilypie.com]
Ništa..boljele me grudi par dana, i sad više ne. Sad me bole samo kod pazduha. Čekala sam jučer cijeli dan, i ništa. Sad se bojim da mi se nije poremetilo opet nešto i da mi možda zbilja onaj dan nije bila O kad je ona trakica bila onako tamna :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja onako iz radoznalosti popišala opet sinoć trakicu kad ono ona još više tamna. 2 dana prije je bila svijetla crtica.
Budući da se moj srolj....oporavio od mliječnog napitka mi navalili. 😂 Pijem vrkutu od početka ciklusa i imala sam prozirne sluzi. I lijevi jajnik me stalno žiga. Eto to je moj izvještaj
Drage sve , nadam se da se drzite i da ste hrabre u svemu. Ja sam danas bas sva neka ljuta,cas bi plakala cas bi neznam ni sama sta , inace sam bas smirena osoba ali danas me opralo nesta. Grudi i dalje bole za poludit ali jos nije dosla. Jos sam procitala priko fejsa na nekoj stranici post di zena govori kako bi isla sa muzem u njemacku a dite (sina od 8 ili 9 god-ne sicam se tocno) ostavila trajno kod sestre a da njemu salje pare. Nisam virovala da bi neko moga bez svoga diteta , odma sam se sitila svih trudilica , nemogu vam opisat koliko mi je tesko doslo.
Muz je napravio spermiogram , nalaz je uredan , pise: moguca je spontana trudnoca.
ANYMANY , draga ako nije T nadam se da ce ti brzo doc da se nesta nije poremetilo.
GRIZLI, i mene zivciraju ti doktori kojima se za nista ne zuri(kad ono recu, samo se tribate opustit bla bla.. ), naravno da to stoji, ali samo mi zene znamo kako je to. U kojoj si ti sada fazi ciklusa?
MONIKA, 🤞🤞🤞❤
Sortiraj odgovore
Najstariji