Anymany, Mala Tajna, isto i kod mene...
url=https://lilypie.com]
Ana Donna evo me ufatila sam LH pik. Slika je malo tamna.
Odličnooo, ovo je pozitivna 👍👍 meni je u ponedj bila pozitivna, ali smo imali akciju samo tu večer, bili umorni 🙈
Sretno 😊
Svjesna sretno onda ovih dana i zelim da nam se javis sa + za 15 dana. 😉
Monika i tebi isto zelim aktivne dane i za 15 dana +
Curke koje cekate M, drzim 🤞🤞🤞🤞 da ne dodje vam i da vas grudi bole s lijepim razlogom.
Ja trenutno jedva cekam otic na pregled na humanu da napokon vidim sto cemo dalje s obzirom na muzev los spermio i moj poremeceni ciklus, bas se nadam da ce mi maknut ca te Duphastone.
Odličnooo, ovo je pozitivna 👍👍 meni je u ponedj bila pozitivna, ali smo imali akciju samo tu večer, bili umorni 🙈
Sretno 😊
Ana Donna ubiti ću ga😑Popio je neki mliječni čokoladni napitak iz Lidla i živ se usr...tak da nismo ništa radili jer je bio buban. Samo dan ranije, pa sad ako ima žilave plivače vidjet ćemo. Sto stvari se mors poklopiti. Očito sad nije naše vrijeme.
Monika plačem od smijeha
Ma vjeruj bolje je dan ranije nego na dan ovulacije.
Cure hvala na podršci, mi smo jučer dvaput za svaki slučaj, od danas mi je dat duphaston pa ne znam da li i danas da pokrijemo???
Svjesna meni su rekli da kad krenem sa duphastonom da nakon toga nema vise smisla. Zato meni obicno su davali da krenem sa njim ne odmah dan iza O, nego 2 iza O, al meni je doza bila 3x1
Ma ni meni niš nije jasno, ovulaciju sam praktički imala 12 dan sve mi je to nekako prerano bilo, data mi injekcija 10dc
Duphaston mi je dala 2x1 dok ne dobijem, i da idem 29dc raditi betu. Poludjet ću do tad.
Dobro jutro trudilicama.. Evo da se javim, zločesta endometrioza potjerala me ipak na laparoskopsku op ali sad konačno imamo konkretne smjernice kako do našeg plusića. Na žalost endo se dosta proširila po trbuhu i nisu uspjeli sve očistiti ali jajnici su dovedeni u red što je zapravo najbitnije pa ipak pored svega imamo razlog za slavlje :) Naša borba do plusića se pretvorila u čistu matematiku (nula romantike :D) pa sada ja opet moram gutat visanne da zaustavim daljnje širenje dok čekam muža da popravi spermio. Unutar tri mj bi valjda trebalo biti pomaka i onda naša prva inseminacija (to je iduće što moram googlat jer uopće nisam informirana o oblicima umjetne). Poanta posta..UVIJEK postoji način samo treba biti strpljiv...a i dobar doktor zlata vrijedi <3
p.s. ako koja čeka lap operaciju na merkuru, tamo su apsolutno najdivnije sestre i doktori, tako da nema straha :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sretno 😊Ana Donna ubiti ću ga😑Popio je neki mliječni čokoladni napitak iz Lidla i živ se usr…tak da nismo ništa radili jer je bio buban. Samo dan ranije, pa sad ako ima žilave plivače vidjet ćemo. Sto stvari se mors poklopiti. Očito sad nije naše vrijeme.
Monika, ajme baš si me nasmijala sa mliječnim napitkom 😂 nema veze, pokrili ste dan prije, i to je super 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji