Hvala na odgovoru :D
Haha, zanimljivo! Meni je muž nakon prvog ranog negativnog testa rekao da sljedeći kupujemo kad bude kasnila 5 dana :D Mislim da ću se probati držati toga, kolko god teško bilo ;)
Jel netko od vas radio test iz čiste radoznalosti, iako nije bilo nikakvih znakova trudnoće i menstruacija još ne kasni? Bili smo vrijedni ovaj mjesec, pa mi je teško ne nadati se, iako nema nikakvih znakova… Meni menga treba doći 14.6., pa bi test napravila odmah dan kasnije…
Popiskila sam ih ja nepotrebno more. 😂😂😂😂😂😂
Ako kasni zasto ne? Mozes ti i prije pisnuti samo pitanje je hoce li test detektirati trudnocu. 😉 Drzim fige da bude pozitivan. 🤞🏼
Hvala na odgovoru :D
Haha, zanimljivo! Meni je muž nakon prvog ranog negativnog testa rekao da sljedeći kupujemo kad bude kasnila 5 dana :D Mislim da ću se probati držati toga, kolko god teško bilo ;-)
Pozdrav svima. Čitam vas redovno ali ništa novo se ne dešava pa ne pišem.
Grizli, gotov mi je jedan dio nalaza, drugi dio čekam. To se radi na Medicinskom fakultetu pa se duže čeka. Možeš li pogledati nalaz i reći mi kako ti se čini?
Kakvo je stanje kod tebe?
A evo prvu ću betu vadit, to mogu u bilo koje doba dana ? To je ipak iz krvi. A za ginekologa ću Morat vidit jer nisam u HRV
Javi se kad izvadis betui dalje smo na visokoj vibraciji s tobom
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozdrav cure, meni poceo drugi dio ciklusa... iscekivanje za to mi uvijek treba drustvo. Ovaj prvi mi nije tak tezak. Sva sreca pa iduci tjedan idemo na more u Istru par dana. Jedva cekam. Mali je danas pricao: "Mama ne posao. Posao ne ne."
Jadnicak.
aarauch evo Beta izvađena danas iza 3 rezultati, ona crtica od prije 2 dana mi je dala nadu Al ova dva test di nema ničega su me ubila, sad ni za betu nemam vise nade.
aarauch evo Beta izvađena danas iza 3 rezultati, ona crtica od prije 2 dana mi je dala nadu Al ova dva test di nema ničega su me ubila, sad ni za betu nemam vise nade.
Drzimo fige 🤗
Lalla, puno sreće i samo hrabro, brzo će godišnji i kraj ciklusa!
I ja iščekujem istovremeno (ne)menstruaciju i nastojim se što je više moguće dekoncentrirati... Ne znam što bih da nisam na poslu trenutno, doma bih izludila potpuno!
Hope po ovome taj nalaz je uredan nema veze sto je prema gornjoj granici vazno je da je unutar ref.vrijednosti. Ovo dole sto pise glikoproteini to su imuno testovi vezani ka koagulaciju i to je u redu. Al ne vidim nalaz kopletnih tromboflijskih testiranja fali PAI-1, Mthfr, leiden V itd. Jesi i zo radila?
Ja sam super, hvala na pitanjum tu i tamo neke tegobe al nista me ne moze izbaciti sve se da preziviti.
Minii 🤞
Evo za sve cure koje znaju i sjecaju se nase TATA ME ZOVE ZLATO pozdravlja vas sve, ona i Sanja su dobro, malena je prekrasna. Ona planira novu trudnocu, al nazalost ne moze se ulogirat na forum pa ezo javlja se preko mene posrednika.
Mare4, ma istina, volim i ja svoj posao. Samo mi je zao sto svom malom bicu ne mogu ispuniti zelju. Podvojeni su osjecaji.
Sortiraj odgovore
Najstariji