Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare4
    13. Lipanj 2019. 13:51

aarauch, hvala ti od srca  isto želim i tebi!

TinT
    13. Lipanj 2019. 14:40

miniii20 - želim ti pozitivnu betu i javi nam odmah  mi smo u potpuno istoj situaciji, ja ću danas kupiti još jedan test - ako imaš savjet koji samo daj. 
    Grizli - znači ovi nisu najbolji, a u ljekarni samo njih preporučuju - mafija. Koji se tebi pokazao najučinkovitiji? 
    Ja idem nekakvom logikom da ako ima tako malo trudničkih hormona da test ne može očitati - onda možda nešto nije u redu 

Nova19
    13. Lipanj 2019. 14:41

TinT i meni izgleda kao da je blijeda crta tu! 
    Napravi drugi test, ni ja ne volim ovaj clearblue...
    Sretnoooo 👏🏼👏🏼

miniii20
    13. Lipanj 2019. 14:51

TinT sretno i tebi, ja računam da Testovi ne valjaju Al da je sve Okej samnom 😂 
    Joooj koliko sam puta “osvježila” mail u nadi da su došli rezultati. 

miniii20
    13. Lipanj 2019. 15:25

Cure negativna Beta 😭😭😭😭😭😭😭😭

TinT
    13. Lipanj 2019. 15:28

miniii20 ajmeeee  A ništa, novi mjesec nova prilika  Jesi kontrolirala spolne hormone? Ja to idem ako mi dođe - to se radi 1-2-3 dan menge, preko krvi, na uputnicu.

aarauch
    13. Lipanj 2019. 15:40

miniii20

Cure negativna Beta 😭😭😭😭😭😭😭😭

A bas mi zao,hebemu...naruci se kod doktorice pa da vidis zasto se to sad tako dogodilo i onda drzim fige za iducu O...zenska sad glavu gore,sa pozitivom naprijed

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Bette
    13. Lipanj 2019. 15:43

Bok cure, evo kasni mi već par dana i napravila sam danas test i ovo mi je pokazalo. Je li to ok, pozitivno, nije ova crtica pretanka? Rezultat se pojavio odmah po testiranju. 
    Ne želim se rano veseliti jer mi je i prošli mj bio plus pa biokemijska. Doduše, tada je pkusić bio jedva vidljiv

Lavica27
    13. Lipanj 2019. 15:49

Mini užasno mi je žao,bila sam uvjerena da je to to...
    Sretno već ovaj mjesec❤
    Bette, čestitam, lijepi debeli plus. Napravi betu ako si nesigurna!

Nova19
    13. Lipanj 2019. 15:52

Miniii sada bar znaš sigurno da možeš planirati dalje sa novim ciklusom... novi ciklus nova prilika 💪🏼
    Bette ako ti se crtica odmah pojavila nema dvojbe ČESTITAM!!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.