Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bette
    13. Lipanj 2019. 15:53

Hvala vam, ali i dalje sam skeptična 🙈🤣
    Nešto čitam po netu da su rozi točniji od plavih, ma ne znam...

miniii20
    13. Lipanj 2019. 15:55

Tek iza ljeta ekipa, pratim vas i držim 🤞🏻 Javim se opet nekad kad bude novosti 😘😘😘😘😘😘😘

aarauch
    13. Lipanj 2019. 16:16

Bette

Nešto čitam po netu da su rozi točniji od plavih, ma ne znam…

Bette ovo je plusčina u tvom slucaju,bilo da je rozi ili plavi

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    13. Lipanj 2019. 16:17

aarauch

Bette

Nešto čitam po netu da su rozi točniji od plavih, ma ne znam…

Bette ovo je plusčina u tvom slucaju,bilo da je rozi ili plavi

Cestitam i uzivaaaaaj

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

13. Lipanj 2019. 16:19

Pozdrav drage cure, nisam se javljala od prosle menge, malo sam dala mozak na pasu od svega, uhvatila se posla..
    Pokusala sam ovaj ciklus uhvatit pik lh trakicama, ali nisam bila redovna. Srecom bilo je ovulacijske sluzi, ispada da je O bila na moj rođendan,  koji smo naravno pokrili, pa nada za ovaj mjesec ipak postoji. M neočekivana za 10ak dana.

moze li tumacenje molim te? Kako si ti inace? Je li vec bio prviuzv?
    Ima li kakvih novosti kod ostalih cura , Rastika, Mika, Reni..?
    Kad uhvatim vremena prolistam ove postove sto sam u zaostatku, saljem veliki zagrljaj svim trudilicama 💖

TinT
    13. Lipanj 2019. 16:22

Bette

Bok cure, evo kasni mi već par dana i napravila sam danas test i ovo mi je pokazalo. Je li to ok, pozitivno, nije ova crtica pretanka? Rezultat se pojavio odmah po testiranju.
    Ne želim se rano veseliti jer mi je i prošli mj bio plus pa biokemijska. Doduše, tada je pkusić bio jedva vidljiv

Cestitam!!!  Ma pozitivno kao kuća! Vidiš - kod tebe radi Clear Blue... Eh da mi je ugledati taj + 

Grizli
    13. Lipanj 2019. 16:25

Minii a zao mi je!
    Bette cestitam
    TinT spone moras vaditi izmedju 2 do 5 dana ciklusa. Njaidealniji je 3dc. Nikako nemoj 1dc jer su hormoni onda skroz zmrdani i moze ti bili lazno los nalaz. Sretno 

Grizli
    13. Lipanj 2019. 16:33

Pina imas ti pcos? Tebi je lh duplo veci pd fsh a idealno je obrnuto. To nije dobro bez onzira sto su u ref. vrijednostima. Androstendion ti je isto povise sta moze upucivat na pcos dijagnozu. Dobro bi bilo da ti vade i DHEA-S. Inace rezerva js ti je odlicna. Ostalo sve ok iako je prolaktin prema gornjoj granici. Doduse amh i testosteron koji bi isto upucivali na pcos su vise manje ok. Bas me zanima dal ces imat ovulaciju ovaj mjesec, jer ppnekad moze on biti povisen samo privremeno pa se nema ovulacije. 

13. Lipanj 2019. 16:43

Draga Grizli  , hvala na kao i uvijek brzom detaljnom i preciznom odgovoru. Da nije tebe tresla bi se jos tjedan dana do posjeta gin. Mislim da stvarno nisi svjesna koliko znacis svima nama ovdje.
    I ne, nitko mi nikad nije spominjao PCOS. Ima ga mamina sestra, ali osim nje mislim nitko u obitelji. Ja sam imala operaciju endometrioze prije 5 godina, a prije 3 zamrzavanje grlica maternice zbog ponavljajuceg cin1.  Do danas su pape i brisevi svi u redu nakon krioterapije.
    U dva različita ciklusa ove godine mi je uzvom potvrden kolabiran folikul. 
    Sto ovo sad znaci,  ako ti se da da mi nesto savjetujes? Ciklusi su dosta dugi 33-36 dana,  zadnja 3 uz vrkutu su bila 36dana

Grizli
    13. Lipanj 2019. 17:04

Pina ocito da problem sa hormonima postoji, sto to tocno znaci bilo bi dobro provjeriti progesteron 7 dana iza pretpostavljene ovulacije, dhea-s i inzulinsku rezistenciju. Moze biti i od endometrioze. Jesi vadila Ca125 mislim da je to market za endometriozu? Kolabirani folikul je onaj koji je puknuo i prazni se - dakle ok nalaz. 🤔 Kazem za pcos malo je neobicno jer je amh uredan i testosteron. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.