Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    12. Lipanj 2019. 17:14

Nova19

Raštika

Nova19

Raštika

Nova19

Rastika jel i kod tebe plusic?!?!
    TinT i Miniii pratimo vas 👏🏼👏🏼👏🏼
    Joj nadam se da ću uskoro sa vama brojati ❤️🤞🏻

Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂
    Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕

E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
    Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼

Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰

😉 znas kako ja na poslu kad mi netko digne zivce... samo si kazem; sad ces ti fino na porodiljni i boli te patka. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    12. Lipanj 2019. 17:18

Mare4

Jel netko od vas radio test iz čiste radoznalosti, iako nije bilo nikakvih znakova trudnoće i menstruacija još ne kasni? Bili smo vrijedni ovaj mjesec, pa mi je teško ne nadati se, iako nema nikakvih znakova… Meni menga treba doći 14.6., pa bi test napravila odmah dan kasnije…

Popiskila sam ih ja nepotrebno more. 😂😂😂😂😂😂 
    Ako kasni zasto ne? Mozes ti i prije pisnuti samo pitanje je hoce li test detektirati trudnocu. 😉 Drzim fige da bude pozitivan. 🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• anjuska007
    12. Lipanj 2019. 17:27

Grizli

Anjuska obicno se vec nesto vidi kad je beta preko 1000. Al mozda je jos zaista rano. Vazno je da se beta pravilno podupla, a tebi vidim je akoro 3 puta veca. Drzim fige da sve bude super.

Tako si i ja mislim...al nadati ću se još malo možda ipak bude to sve super i rano je jos😏

Nova19
    12. Lipanj 2019. 18:08

Mare dobro došla! Vidla brzo svoj plusic 🤞🏻 
    Miniii  čekamo rezultat 🥰
    Raštika i ja tako mantram! Još ova godina i sljedeće me nećete gledati po ljeti više 😁🤞🏻

Neka nam se svima plusići poredaju 🥰💕

miniii20
    12. Lipanj 2019. 19:38

Evo bas sam isla po nove testove, nisam našla First sign  pa sam uzela gravignost mislim sa je to skoro isto. Kakva su vaša iskustva sa gravignost mini? Mislim da ću jednog danas i jednog sutra ujutro sa prvim urinom. M nema ni na vidiku niti me boli kao da ću dobit tu i tamo još uvijek probadanja po jajnicima. 🤗 

Nova19
    12. Lipanj 2019. 20:19

miniii20

Evo bas sam isla po nove testove, nisam našla First sign pa sam uzela gravignost mislim sa je to skoro isto. Kakva su vaša iskustva sa gravignost mini? Mislim da ću jednog danas i jednog sutra ujutro sa prvim urinom. M nema ni na vidiku niti me boli kao da ću dobit tu i tamo još uvijek probadanja po jajnicima. 🤗

Mislim da je gravignost jako dobar! Ajde piškiiii 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

miniii20
    12. Lipanj 2019. 20:40

Nova19 nema ničega 🤦🏻‍♀️😡

Nova19
    12. Lipanj 2019. 20:45

miniii20

Nova19nema ničega 🤦🏻‍♀️😡

Ma kako?!?! Ne vjerujem...

Ajde prespavaj to i piški sutra ujutro sa prvim urinom... vjerujem da će se crtica vidjeti 👌🏼 💪🏼🥰

miniii20
    12. Lipanj 2019. 21:03

Ajme poludit ću sad stvarno 

TiNa
    12. Lipanj 2019. 21:21

Curke nije me bilo par dana, posao, obaveze, na sve strane, sve koje imate plusic, jer nemogu pohvatati razgovore koje sam propustila čestitam vam i da uživate u trudnoci, nek vam je od, 💓sa srecom. A one koje cekaju plusic drzim 🤞, meni je M ovaj mj bila i prosla, danas mi je 6ti dan ciklusa, M bila gotova prije 2 dana ali sam odmah krenula piškiti Lh trakice, za svaki slucaj, narucila sam preko wisha pa reko zasto ne krenuti ranije, ciklusi su mi 24-26dana pa se nadam da cu nesto ovaj mjesec uhvatiti. Poslat cu slikicu da vidite danasnju trakicu, rekla bi da je prerano da bi bila pozitivna, ali neka... Tu smo da se pomazemo. Sorri na dugackoj poruci unaprijed 🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.