Di ste cure moje,nisam se javljala neko vrijeme,kako sam mislila da cu odradit laparoskopiju pa vam javit novosti ali evo nista nisam odradila,odgodili su mi opet..nisam hitan slucaj..bas sam u bedu,htjela sam da se to napokon rijesi..tek na jesen..ako ne skupim novce da odem privatno.,,zacepljen jajovod i cista na jajniku,da vas podsjetim samo na dijagnozu..
Nakupilo se puno postova otkad sam zadnji put ulazila,nisam stigla sve popratiti ali budem..vidim da ima novih cura i pluseva,cestitke svima ❤️
Grizli kako si zeno,jel sve ok?
Pina ja se slabo razumim u nalaze,Grizli ce to sjajno objasnit..
RaaastikaA di si,si ziva? Lovis li sta ovih dana? 😘
Drzite se sve ❤️
Reni zao mi je da su te otkantali opet. Al znas sto to je dobro da te ne uzimaju kao hitni slucaj tako da nije alarmantna situacija bar nesto pozitivno.
Hvala na pitanju dobro sam, malo sam danas se zabrinula jer mi je došao nalaz krvi da imam povisen secer a kako imam punooo predispozicija za to onda sam bas se uznemirila, al sad sam ok. Cekam ponedjeljak da idem kod fetalnog da odluce dal ce mi ukljuciti kakav heparin ili sto jos od terapije i to je to.
Da ali vrijeme ide a ja stojim u mjestu..sad tek lagano padam u depru..ma sve se mislim da odem u Cito po njihovo misljenje za sve ovo..vec sam jednom trebala al nisam uspjela od menge pa se nisam ponovo narucivala . Al otic cu sigurno,ovo saltanje po bolnici me izluđuje. Sestra mi je imala secer u zadnjoj trudnoci,pred kraj je lezala malo u bolnici da joj to kontroliraju,ali sve je super proslo,ne brini se samo se grebi da te drze pod kontrolom.
Curee trebam misljenje od Vas koje ste vise edukativnije od mene.Pisala sam da imam jak miris mokrace(urina) kako god.Posto citajuci na netu pise da jak miris he znak infekcije mokracnog mjehura.Pa bi ja za svaki slucaj probala piti svaki dan barem 1 salicu najvise 2 na dan uvinog caja.Eh sad 5 dana mi je do (ne) ocekivane mens.Simptoma nekih znacajnih nemam za t.a i da radim test sigurno bi mi pokazao negativno jer je jos rano.Pitanje je moje da li smijem popiti taj caj a da mozda dodje do t.(mada ne vjerujem) .Da li ce sta nastetiti?
Bebalove
Curee trebam misljenje od Vas koje ste vise edukativnije od mene.Pisala sam da imam jak miris mokrace(urina) kako god.Posto citajuci na netu pise da jak miris he znak infekcije mokracnog mjehura.Pa bi ja za svaki slucaj probala piti svaki dan barem 1 salicu najvise 2 na dan uvinog caja.Eh sad5 dana mi je do (ne) ocekivane mens.Simptoma nekih znacajnih nemam za t.a i da radim test sigurno bi mi pokazao negativno jer je jos rano.Pitanje je moje da li smijem popiti taj caj a da mozda dodje do t.(mada ne vjerujem) .Da li ce sta nastetiti?
Nemoj uvin,uzmi bolje brusnicu od Enciana, ima u dm-u
Ja sve redovno citam, ali nemam sto pametno napisati. Ne cekam mengu za 4 dana. Boljele su me dosta bradavice prije par dana a sada vise nista. Slusam jajnik al od ove vrucine ne znam vise nista :D ah, kak bu bu.
Curee trebam misljenje od Vas koje ste vise edukativnije od mene.Pisala sam da imam jak miris mokrace(urina) kako god.Posto citajuci na netu pise da jak miris he znak infekcije mokracnog mjehura.Pa bi ja za svaki slucaj probala piti svaki dan barem 1 salicu najvise 2 na dan uvinog caja.Eh sad5 dana mi je do (ne) ocekivane mens.Simptoma nekih znacajnih nemam za t.a i da radim test sigurno bi mi pokazao negativno jer je jos rano.Pitanje je moje da li smijem popiti taj caj a da mozda dodje do t.(mada ne vjerujem) .Da li ce sta nastetiti?
Nemoj uvin,uzmi bolje brusnicu od Enciana, ima u dm-u
Ok.Hvala puno na odg. 😊
Bebalove
Miniie bas mi je zao, al nema predaje idemo zajedno sve koje nemaju plusic u nove pobjede. Ostalima isto tako puno srece o bilo kakvom problemu da se radi.. Svima koji su dobili + cestitam od 💓i da mirno i lijepo uzivaju u trudnoci...
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Hej cure, imam i ja nešto vezano..
Menga mi ide tek za 17 dana, ali imam jake bolove ispod stomaka poput menstrualnih, bolove u donjem delu leđa, mučninu i umor.
Test sam odradila, bio je negativan nakon kojeg vremena se pojavila bleda crta (druga) i nestala..
Pomoć?
Znaci ja sam odradila jos jedan test za rano otkrivanje i ponovno je negativan, sada sam vec luda i samu sebe sam uvjerila da umisljam sve 😢😢
Sortiraj odgovore
Najstariji