Mini napravi ujutro test. Vruce je, mozda si pila vise vode... najbolje ti pricekat. 🤞🏼
Tina, sad samo piski dalje svaki dan u isto vrijeme. Tamnit ce druga crtica kad se bude priblizavala O. I kad bude iste ili tamnije boje od kontrolne znaci da O stize. Sretno u lovu! 🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Curke nije me bilo par dana, posao, obaveze, na sve strane, sve koje imate plusic, jer nemogu pohvatati razgovore koje sam propustila čestitam vam i da uživate u trudnoci, nek vam je od, 💓sa srecom. A one koje cekaju plusic drzim 🤞, meni je M ovaj mj bila i prosla, danas mi je 6ti dan ciklusa, M bila gotova prije 2 dana ali sam odmah krenula piškiti Lh trakice, za svaki slucaj, narucila sam preko wisha pa reko zasto ne krenuti ranije, ciklusi su mi 24-26dana pa se nadam da cu nesto ovaj mjesec uhvatiti. Poslat cu slikicu da vidite danasnju trakicu, rekla bi da je prerano da bi bila pozitivna, ali neka… Tu smo da se pomazemo. Sorri na dugackoj poruci unaprijed 🤗
Ja nikad nisam piskila trakice iskreno ali vidim da se tu nazire neka crta...uglavnom ti zelim da ovaj mjesec uhvatis O i da se uskoro dogodi plusic...sretnoooooo
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ajme poludit ću sad stvarno
Mini opusti se malo ako ikako mozes,misli veceras pozitivno i ujutro se opet popiski...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Mini napravi ujutro test. Vruce je, mozda si pila vise vode… najbolje ti pricekat. 🤞🏼
Tina, sad samo piski dalje svaki dan u isto vrijeme. Tamnit ce druga crtica kad se bude priblizavala O. I kad bude iste ili tamnije boje od kontrolne znaci da O stize. Sretno u lovu! 🤞🏼😉
Mini, drzim fige, sutra ponovi s prvim jutarnjim i ne predaj se, moja prijateljica bila je trudna a 7 testova pokazalo je negativno, Beti treba da naraste, kod svakog je drukcije, drzim fige, samo smireno i opusteno. Hvala Rastika.... Javljam dalje sljed događaja samo da bude nesto, curke drzite mi fige da ovaj mj uspije
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curke nije me bilo par dana, posao, obaveze, na sve strane, sve koje imate plusic, jer nemogu pohvatati razgovore koje sam propustila čestitam vam i da uživate u trudnoci, nek vam je od, 💓sa srecom. A one koje cekaju plusic drzim 🤞, meni je M ovaj mj bila i prosla, danas mi je 6ti dan ciklusa, M bila gotova prije 2 dana ali sam odmah krenula piškiti Lh trakice, za svaki slucaj, narucila sam preko wisha pa reko zasto ne krenuti ranije, ciklusi su mi 24-26dana pa se nadam da cu nesto ovaj mjesec uhvatiti. Poslat cu slikicu da vidite danasnju trakicu, rekla bi da je prerano da bi bila pozitivna, ali neka… Tu smo da se pomazemo. Sorri na dugackoj poruci unaprijed 🤗
Ja nikad nisam piskila trakice iskreno ali vidim da se tu nazire neka crta…uglavnom ti zelim da ovaj mjesec uhvatis O i da se uskoro dogodi plusic…sretnoooooo
Hvala, hvala hvala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Ekipa opet ništa, ovo sad stvarno nešto ne štima. M kasni, bradavice bolne na dodiri bockanje u jajniku a test negativan. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Mislim da ću ic izvadit betu jer mi se neda vise bit detektiv
A evo prvu ću betu vadit, to mogu u bilo koje doba dana ? To je ipak iz krvi. A za ginekologa ću Morat vidit jer nisam u HRV
Sortiraj odgovore
Najstariji