aarauch u iscekivanju vec 10 mj i nista jos😔😔
Nemam vise nada stalno te simptome imam ranije uvijek
Blagoo tebiiii svu srecuuu ti zelim🤗❤️
Jesuk simptomi bili slicni dolasku vjesice ili se razlikuju?
Dosta citam kazu znala sam da sam trudna
Kakvi su to simptomi da se zna eto u mene sestra kaze osjecala je taj mj da je teudna
A ja se ubi svaki mj ista prica😔😔
I najgore mi je sto mi ti simptomi dolaska vjestice krenu bas rano oni standard grcevi povremeni
I da ovaj mjesec nisam imala ovulacijski iscjedak kao obicno vec bol u desnom jajniku skoro cijeli dan bukvalno
Samo to iscjedka nije bilo pa sad ne znam
Al vec osjecam te grceve a trebam dobit 19.6
Znam da psiha ubija al eto svi okolo vec imaju bebe
Curke,sad su mi javili nalaze bete koja iznosi 125,racunam da je ovulacija bila 29 ili 30.5.,jel to ok?? Nista ja to ne kuzim po tablicama a nemogu docekat sad razgovor s doktorom...uf
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch ja mislim da je to uredna beta. Prakticki ti je proalo nekih 14 dana od ovulacije sta je super. Sad bi bilo dobro da ponovis preksutra da vidis dal ae pravilno dupla.
Cure ja danas opet vadila betu 1968 je a prije dva dana 686 na uzv vidi se odjek za GM al bez odjeka za ŽV i embrio..za 2dana opet kontrola bete..neznam dal je prerano za uzv il neće biti ništa od toga,malo me deprimiralo to sve danas,po računici od dr. danas mi je 5tjedana al su mi ciklusi po 35dana i tek prije 15dana je bila ovulacija
aarauch u iscekivanju vec 10 mj i nista jos😔😔
Nemam vise nada stalno te simptome imam ranije uvijek
Blagoo tebiiii svu srecuuu ti zelim🤗❤️
Jesuk simptomi bili slicni dolasku vjesice ili se razlikuju?
Dosta citam kazu znala sam da sam trudna
Kakvi su to simptomi da se zna eto u mene sestra kaze osjecala je taj mj da je teudna
A ja se ubi svaki mj ista prica😔😔
I najgore mi je sto mi ti simptomi dolaska vjestice krenu bas rano oni standard grcevi povremeni
Hvala tiJa nisam iskreno osjecala da sam trudna samo sam se nadala, razlikovali su se jedino jer su duze trajali svi ti neki simptomi i uz to razliciti iscjedci,svaki dan drugaciji,cice ispuhane nikakve tako da ni po tome nisam vjerovala...jedino jos sto nisam imala niti imam apetit...neznam koji je recept koji bi ti mogla otkriti,ja vjerujem nekako ako je sve sa fizicke strane ok,nema nekakvih anomalija onda je hebena glava...kod mene je tako bilo...drzim fige
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch ja mislim da je to uredna beta. Prakticki ti je proalo nekih 14 dana od ovulacije sta je super. Sad bi bilo dobro da ponovis preksutra da vidis dal ae pravilno dupla.
Uuu hvala Grizli,bas sam idiot za te racunice...sutra u 16h moram ponovno na vadjenje jer sam jucer u 16 vadila
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Anjuska obicno se vec nesto vidi kad je beta preko 1000. Al mozda je jos zaista rano. Vazno je da se beta pravilno podupla, a tebi vidim je akoro 3 puta veca. Drzim fige da sve bude super.
Jel netko od vas radio test iz čiste radoznalosti, iako nije bilo nikakvih znakova trudnoće i menstruacija još ne kasni? Bili smo vrijedni ovaj mjesec, pa mi je teško ne nadati se, iako nema nikakvih znakova... Meni menga treba doći 14.6., pa bi test napravila odmah dan kasnije...
Sortiraj odgovore
Najstariji