Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    12. Lipanj 2019. 11:32

Rastika jel i kod tebe plusic?!?!
    TinT i Miniii pratimo vas 👏🏼👏🏼👏🏼
    Joj nadam se da ću uskoro sa vama brojati ❤️🤞🏻

Raštika
    12. Lipanj 2019. 12:31

Nova19

Nije nije.... jos! Bit ce... jednom. 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

aarauch
    12. Lipanj 2019. 13:59

Elenicaa20

Žene kakvi su vasi simptomi nadolaska vjestice
    Ja svaki mjesec 10 dana prije znam da dolazi
    Uvijek imam grceve 10 dana prije i to svaki mj odmah gubim nadu😔😔

Pozdrav Elenicaa20,meni u prosjeku krenu grcevi i ostale popratne pojave nekih 5-6dana prije M...medjutim ovaj mjesec je krenulo sigurno 10ak dana prije,odmah po zavrsetku ovulacije da bi ba kraju ispao plus...tako da nikako nemozes znati ali drzim fige ako iscekujes i ti svoj plusic...sretnooooooo

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

miniii20
    12. Lipanj 2019. 14:53

Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo 

Nova19
    12. Lipanj 2019. 14:59

Raštika

Nova19

Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂

Raštika ti i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕

Raštika
    12. Lipanj 2019. 15:19

Nova19

Raštika

Nova19

Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕

E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉 
    Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da.... mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nova19
    12. Lipanj 2019. 15:23

Raštika

Nova19

Raštika

Nova19

Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕

E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
    Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼

Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰

aarauch
    12. Lipanj 2019. 15:45

miniii20

Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo

Cim se dignes odmah piskit

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    12. Lipanj 2019. 15:46

Nova19

Raštika

Nova19

Raštika

Nova19

Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼

Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰

To je taj stav...a ja vjerujem da ce tako biti i drzim najvece figeeeeeeeeeeee

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Mare4
    12. Lipanj 2019. 15:54

Pozdrav svima!
    Evo i mene u klub trudilica :) Dosad sam samo pasivno pratila forume, al ne mogu, a ne pridružiti se ovim ženskim raspravama! :)

Od prošlog ciklusa radimo intenzivno na bebi, nažalost zadnji ciklus je bio jako neobičan i pun jasnih naznaka, pa završio menstruacijom. Nakon pošetnog razočarenja sam odlučila popustiti očekivanja i isprva obrisala aplikaciju Moj kalendar, da bih je pred par dana opet instalirala :D Ovaj mjesec nemam baš nikakve znakove, tako da mislim da će i ovaj ciklus stići vještica... Dosta je teško ne koncentrirati se, kad je želja velika... Svima vam želim da ugledate što prije plusiće!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.