Rastika jel i kod tebe plusic?!?!
TinT i Miniii pratimo vas 👏🏼👏🏼👏🏼
Joj nadam se da ću uskoro sa vama brojati ❤️🤞🏻

Nije nije.... jos! Bit ce... jednom. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Žene kakvi su vasi simptomi nadolaska vjestice
Ja svaki mjesec 10 dana prije znam da dolazi
Uvijek imam grceve 10 dana prije i to svaki mj odmah gubim nadu😔😔
Pozdrav Elenicaa20,meni u prosjeku krenu grcevi i ostale popratne pojave nekih 5-6dana prije M...medjutim ovaj mjesec je krenulo sigurno 10ak dana prije,odmah po zavrsetku ovulacije da bi ba kraju ispao plus...tako da nikako nemozes znati ali drzim fige ako iscekujes i ti svoj plusic...sretnooooooo
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo
Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂
Raštika ti i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕

Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕
E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da.... mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕
E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰

Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo
Cim se dignes odmah piskit
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰
To je taj stav...a ja vjerujem da ce tako biti i drzim najvece figeeeeeeeeeeee
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozdrav svima!
Evo i mene u klub trudilica :) Dosad sam samo pasivno pratila forume, al ne mogu, a ne pridružiti se ovim ženskim raspravama! :)
Od prošlog ciklusa radimo intenzivno na bebi, nažalost zadnji ciklus je bio jako neobičan i pun jasnih naznaka, pa završio menstruacijom. Nakon pošetnog razočarenja sam odlučila popustiti očekivanja i isprva obrisala aplikaciju Moj kalendar, da bih je pred par dana opet instalirala :D Ovaj mjesec nemam baš nikakve znakove, tako da mislim da će i ovaj ciklus stići vještica... Dosta je teško ne koncentrirati se, kad je želja velika... Svima vam želim da ugledate što prije plusiće!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji