Rastika jel i kod tebe plusic?!?!
TinT i Miniii pratimo vas 👏🏼👏🏼👏🏼
Joj nadam se da ću uskoro sa vama brojati ❤️🤞🏻
Nije nije.... jos! Bit ce... jednom. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Žene kakvi su vasi simptomi nadolaska vjestice
Ja svaki mjesec 10 dana prije znam da dolazi
Uvijek imam grceve 10 dana prije i to svaki mj odmah gubim nadu😔😔
Pozdrav Elenicaa20,meni u prosjeku krenu grcevi i ostale popratne pojave nekih 5-6dana prije M...medjutim ovaj mjesec je krenulo sigurno 10ak dana prije,odmah po zavrsetku ovulacije da bi ba kraju ispao plus...tako da nikako nemozes znati ali drzim fige ako iscekujes i ti svoj plusic...sretnooooooo
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo
Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂
Raštika ti i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕
Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕
E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da.... mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Nije nije…. jos! Bit ce… jednom. 😂😂😂😂Raštikati i ja smo od sada trudne! Samo trebamo čekati par tjedana da se vidi plusić 💪🏼😁💕
E tako je! Slazem se u potpunosti. Samo treba izdrzat jos ova dva tjedna pa cemo i mi staviti slikice nasih pozitivnih testova. 😉
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰
Cure ja sam se malo razmišljala možda je malo svijetla ova crtica jer sam radila u 8 navečer a puno tekućine pila, radim ujutro ponovo
Cim se dignes odmah piskit
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pusti ti to, kad je Grizli napisala da od ovog prvog dana menge imam stav da sam trudna nekako se i drzim toga. 😂😂😂 treba trudnice slusat. Tako da…. mi smo sljedece garant! 🤞🏼💪🏼
Tako jeeee!!!! Ja moram čekati malo manje od 4 tjedna ali stav i pozitiva su tu! Naše su slikice sljedeće 💪🏼🥰
To je taj stav...a ja vjerujem da ce tako biti i drzim najvece figeeeeeeeeeeee
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozdrav svima!
Evo i mene u klub trudilica :) Dosad sam samo pasivno pratila forume, al ne mogu, a ne pridružiti se ovim ženskim raspravama! :)
Od prošlog ciklusa radimo intenzivno na bebi, nažalost zadnji ciklus je bio jako neobičan i pun jasnih naznaka, pa završio menstruacijom. Nakon pošetnog razočarenja sam odlučila popustiti očekivanja i isprva obrisala aplikaciju Moj kalendar, da bih je pred par dana opet instalirala :D Ovaj mjesec nemam baš nikakve znakove, tako da mislim da će i ovaj ciklus stići vještica... Dosta je teško ne koncentrirati se, kad je želja velika... Svima vam želim da ugledate što prije plusiće!
Sortiraj odgovore
Najstariji