aarauch evo Beta izvađena danas iza 3 rezultati, ona crtica od prije 2 dana mi je dala nadu Al ova dva test di nema ničega su me ubila, sad ni za betu nemam vise nade.
Minii ja vjerujem za tebetipkamo se iza 3
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Lala i Mare, saljemo pozitivne vibre i iscekujemo sa vama pluuuusic
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Grizli, evo sad sam pogledala na nalazu od hematologa. Ovaj dio sam radila u laboratoriji, a čekam s Medicinskog fakulteta nalze. Piše da odradim PCR na trombofiliju. Pretpostavljam da je to ovo što si mi napisala. Jesam li upravu?
Baš mi je drago zbog tebe da je sve dobro, a i zbog Tate. Prenesi joj pozdrave odavde.
Meni danas kasni 4 dana i test je negativan a od menge ni M.. imam temp 36,8 i laganu mucninu...
sljedecu sri cu ici vaditi betu ako ne dodje.
TinT meni se čini kao neka blijeda crtica ali s obzirom da je ovo clear blue ja bi to pripisala evaporacijskoj.... sretno
miniii20 - misliš da bi trebala pokušati sa nekim drugim testom? Meni menga inače ne kasni, prošla došla tjedan prerano... Sve se pošemerilo
TinT gledaj moju situaciju.
Ciklusi Uvik uredni 28-29 dana. Trebala je doc u nedjelju ako se ne varam isto kao i tebi. Iza ovulacije probadanje u jajniku, osjetljive bradavice a ni M od Menstr. U ponedjeljak radila test First step trakicu i vidila se crtica neka svijetla, sinoć radila i jutros nema ničega, danas isla vadit betu i čekam rezultate.
Prošle godine sad ja radila sa clear blue i vidila se crtica ali nažalost evaporacijska. Svakako ti kažem probaj sa drugim ili betu jer znan kako ne to poludit oko crtica i testica. Sretno 🤞🏻
Hope moguce da onda taj nalaz ce ti tek doci. Ne znam gdje se koji vadi u Zg, jer meni su sve odjednom u Ri radilo. Pricekaj onda jos to, al ovo je za sad uredno.
TinT probaj da neki drugi jer ovima ja bas ne vjerujem i nemam u njih povjerenja nikako. 3 me zajebali i sa minus i sa plus.
Grizli, hvala ti. Doktor me je naručio tek kada dobijem sve nalaze. Ko će to dočekati. Bar znam da je ovo dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji