Pozdrav svimaa koliko vas ima :)
Citam vas neko vrijeme vec, tocnije od dolaska prve menge nakon mjeseca pokusavanja, i taman sam se mislila javiti da mi date neke pametne savjete sto i kako napraviti da bih prije ugledala svoj plusic. Par mjeseci nije bilo nista, otisla pocetkom mjeseca kod ginicke da vidim kakvo je stanje, sve u redu jedino zadebljana maternica jer mi je taman bio kraj ciklusa i ginicka kaze menga je tu, za 2 dana max - a treba doci tek za 4. I menii nesto bilo cudno, no uspjela sam se strpiti za testic jer se nisam htjela opet razocarati. I krenula zgaravica, podrigivanje (niiiikad to ne radim), kasni menga 1 dan, kasni 2 dan i odlucim se na test. Iiii, pozitiiiivnoooo! Naravno, trebala su mi jos 2 da se uvjerim jer se ovaj mjesec nisam bas nesto nadala tome niti previse razmisljala jer mi je u cilju bilo provjetiti sebe, vadila i krv, podivljao mi i tsh - sad je svima jasno i zasto (inace pijem terapiju i ok je). Uglavnom, samo sam vam htjela svima recii da se treba opustiti, misliti na nesto drugo, zaokupirati se necim i sve ce biti u redu.
Kad se najmanje nadas, sve se poslozi kako treba. Jos sam uvijek u panici jer mi je ovo prvii plusic u zivotu i pojma nemam kako sto ide, ali eto 19.6. Je prvi uzv da vidimo to malo cudo u stomaku.
Zeeelim vam svima srecu i da ugledate svoje plusice (tj 2 crtice) i da se osjecate kao i ja kad sam ga ugledala.
Pusa svima :*
Minii onda je toooo toooo... Nema sumnje! Drzim fige da crtica tamni i da to bude uredna trudnoca!
Valevale cestitam
Miniii jupiiiiii!!!!!! Ajme bas mi je drago!!
Jel mozes otici izvaditi betu?
Cure koje imate 2 crtice, koje vitamine cete piti?
Atica ja sam malo i dalje zbunjena, to sam tila ali sada ako
Je to to kao da me neko hladnom vodom polio.
Van države sam i vraćam se za mjesec dana, svakako ću probat nac neku kliniku za pregled ili slicno ako crtica potamni. A betu nebi isla vadit, sve me strah Napravit novi test
Minii moj savjet ti je da ponavljas test i pratis tamnjenje crtice. Najbolje je isti test i testirat se na isti nacin. Znaci ako je bio prvi jutarnji urin onda s njim, ako je bilo tipa u 8 ujutro sa 3 urinom onda tako. Ne trebas zuriti na pregled jer se nista nece vidit prije 7tt nema ti smisla jer nece znat stanje. Kao ni sa ranim vadjenjem bete. Tako da mozda ponovis jos 2 testica i onda vadis betu kad ti bude kasnila 7 dana, a za pregeld imas fore i tako vecina gin narucuje tako. Samo pazi na sebe i krnei put folnu 800 mg najbolje, ako ne bar 400. I smireno dopusti malcu da se izbori i krene uredna trudnoca!
Grizli mene ti ovo buni jer mi je danas kao 3-4 dan da mi kasni i zato se čudim ovoj mikroskopskoj crtici, ništa onda u ljekarnu po folnu ne može mi odmoc nikako samo pomoć
Žene kakvi su vasi simptomi nadolaska vjestice
Ja svaki mjesec 10 dana prije znam da dolazi
Uvijek imam grceve 10 dana prije i to svaki mj odmah gubim nadu😔😔
Grizli mene ti ovo buni jer mi je danas kao 3-4 dan da mi kasni i zato se čudim ovoj mikroskopskoj crtici, ništa onda u ljekarnu po folnu ne može mi odmoc nikako samo pomoć
Meni danas isto kasni 3. dan, sutra piskim test - Clear blue sa tjednima, hocemo zajedno?
Ako te tješi - moje 2 bliske frendice su imale negativan test a bile trudne, pokazala tek beta nakon 10 dana kašnjenja, tako da nam držim fige
Rastika ❤️😘 samo to cu ti napisat a ti ces znat zasto! I da uskoro dodje si ti!
😚😚 dodjem ja k vama ubrzo! 💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cestitam cure na plusicima! 🥳🥳🥳🥳 ide nas ovih dana bas mi je drago. 🤘🏻🤘🏻
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️