Lady ja vidim neku sjenu sa lijeve strane 👏🏼 Ponovi test ujutro ili za 2 dana pa će se sigurno bilje vidjeti 🤞🏻👌🏼
Aarauch, cestitam!!:) koji test si koristila?
Koristila sam neki Viola test,kupljen u apoteci i eto 3 dana prije M pokazao plusic.
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
I da napomenem vidila sam je na ovom jednom 3minutu Tj 2 prije nego mi je sat zvonio
Mini i meni ovo izgleda kao da se nazire...ja bi ponovila ili otisla vaditi betu jer ovako ces popizditi,bar bi ja popizdila od tog neznanja...ajde i dalje drzimo fige i zelimo srecu
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
da se nadzire nesto u ove dvije slike ili ne
Po meni se tu isto nazire crtica,pa ponovi svakako za par dana...sretno
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Da napomenen taj miris nije bas da smrdi kao na ribu(ko sto sam citala po portalima) vise onako jacina amonijaka .Neobican miris po prvi put mi je.
Ja sam imala taj miris amonijaka ali bio je vaginalni tj.na dnevnom ulosku sam ga osjetila a mokracu nikad nisam imala na taj nacin…sto se tice iscjetka,iz mene evo vjecito nesto curi,vjecito sam "vlazna"…idem danas kod doktora pa cu pitati i ja sto to znaci…a kad trebas dobiti M?
Ja samo osjetim na mokraci,pokusala sam kada se obrisem papirom da osjetim miris ali nista .
18-og trebam dobiti M .
A iscjedak bas imam i ja taj.Osjecaj kao da sam "pisnula" sva vlazna. Pogotov kada se krecem.Od zadnje M.pa evo dosad je prisutan taj iscjedak.
Sretno kod doktora i javi inf.za taj iscj.sta znaci.
Obavila ja doktora, nista jos nije vidio na uzv jer je prerano ali bas je dugo kopao po meni ali nista nismo uhvatli...jedino je rekao da sa fizioloske strane izgleda sve uredno,maternica izgleda kao da se priprema za plod ali ce sutra pricekati betu da definitivno potvrdi...iscjedak i dalje prisutan,kao da sam vlazna i on je to zanemario,zapravo kao da je to normalno u trudnoci,nije se previse vrtio oko toga...
Nadam se da taj tv9j iscjedak isto govori u prilog plusica
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Da napomenen taj miris nije bas da smrdi kao na ribu(ko sto sam citala po portalima) vise onako jacina amonijaka .Neobican miris po prvi put mi je.
Ja sam imala taj miris amonijaka ali bio je vaginalni tj.na dnevnom ulosku sam ga osjetila a mokracu nikad nisam imala na taj nacin…sto se tice iscjetka,iz mene evo vjecito nesto curi,vjecito sam "vlazna"…idem danas kod doktora pa cu pitati i ja sto to znaci…a kad trebas dobiti M?
Ja samo osjetim na mokraci,pokusala sam kada se obrisem papirom da osjetim miris ali nista .
18-og trebam dobiti M .
A iscjedak bas imam i ja taj.Osjecaj kao da sam "pisnula" sva vlazna. Pogotov kada se krecem.Od zadnje M.pa evo dosad je prisutan taj iscjedak.
Sretno kod doktora i javi inf.za taj iscj.sta znaci.
Obavila ja doktora, nista jos nije vidio na uzv jer je prerano ali bas je dugo kopao po meni ali nista nismo uhvatli…jedino je rekao da sa fizioloske strane izgleda sve uredno,maternica izgleda kao da se priprema za plod ali ce sutra pricekati betu da definitivno potvrdi…iscjedak i dalje prisutan,kao da sam vlazna i on je to zanemario,zapravo kao da je to normalno u trudnoci,nije se previse vrtio oko toga…
Nadam se da taj tv9j iscjedak isto govori u prilog plusica
Bas ti hvala na odg. 🤗 i cestitam ti na plusicu ,zelim ti urednu trudnoci i da sve prodje kako treba.
I ja se nadam da ide to ka plusicu.
Ali nesto imam osjecaj da od toga nema nista 😣
Svaki dan se nesto gledam u ogledalo,trazeci neki simptom,pa gledajuci bradavice nista cudno se ne desava.Sem tog iscjetka.I daa,napuhnuta sam kao da sam u 2mj trudnoce,a apetita nemam nimalo.
Pocela sam cak citati savjete po googlu kako ne razmisljati o t. pa te ovo te ono ali luda glava neda mira 😀
Bebalove
Mini ako imas di kupi test geratherm za rano otkrivanje je. Ne mora biti tamna crta sada vec ne brini. Meni tpo izgleda kao pozitivan test. Probaj pogledat na svijetlo - upaljena lampica i test preko ako se vidi crtica to je to, ako se ne vidi onda moze biti evaporacijska.
Lady na prvom ne vidim, a na drugom ne znam netso slabasno se nazire. Probaj kao i Mini na lampicu
Probala sam bas na svjetlo stavit da je Lampa ispod i vidi se crtica 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji