Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    11. Lipanj 2019. 13:54

Muz me natjero da napravim test jer sam kaze luda 3 dana prije menge,jel to ok?????

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    11. Lipanj 2019. 13:56

Cim sam ga stavila u casu sa mokracom odmah se pokazalo i tom testu pise da otkriva rano,na 12IU/L

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

lorija
    11. Lipanj 2019. 14:06

aarauch

Muz me natjero da napravim test jer sam kaze luda3 dana prije menge,jel to ok?????

To je to!!! Iskrene cestitke i urednu trudnocu zelim.
    Bravo i za muza 😂😂😂😂😂

Nova19
    11. Lipanj 2019. 14:42

Aarauch čestitke !!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼 Zao mi je šta nisam u isto vrijeme kao i ti 😏 ali možda budemo mjesec dana razlike 🤞🏻
    Uživaj u svakom trenutku!!! 💕

• Bebalove
    11. Lipanj 2019. 14:51

Pozdrav cure da li je koja od vas imala jak miris mokrace a da nije infekcija.
    (Barem u mom slucaju koliko ja mislim nije) jer imam zadnja 2-3 dana bas jak miris mokrace,boja je normalna ne pece me nista niti boli.
    8 dana mi je do sl.m .
    Cice napuhane malo boli na dodir,bradavice nekada svrbe za poludit,poneka vena iskocila(mada sve to imam i u pms.u) Brine me samo ova mokraca ne znam da li je to normalno iako nema ni svrbeza,peckanja niti bola.Sem sto ziguca lijevi jajnik i imama doooosta vag.iscjetka.Sada ne znam da li da popijem uvin H caj ili da cekam.Kakvo vi misljene cure imate?

Bebalove

• Bebalove
    11. Lipanj 2019. 14:52

Da napomenen taj miris nije bas da smrdi kao na ribu(ko sto sam citala po portalima) vise onako jacina amonijaka .Neobican miris po prvi put mi je.

Bebalove

aarauch
    11. Lipanj 2019. 14:54

Nova19

Aarauchčestitke !!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼 Zao mi je šta nisam u isto vrijeme kao i ti 😏 ali možda budemo mjesec dana razlike 🤞🏻
    Uživaj u svakom trenutku!!! 💕

Hvala draga moja...i ja sam se nadala da cemo skupa gurati ali vjerujem da ces me pratiti u stopu...zvala sam doktoricu jer imam taj smedji vodeni iscjedak stalno pa mi je rekla u pola 5 danas da obavezno dodjem...pa se javim ondaod srca ti cim prije plus zelim

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    11. Lipanj 2019. 14:58

Bebalove

Da napomenen taj miris nije bas da smrdi kao na ribu(ko sto sam citala po portalima) vise onako jacina amonijaka .Neobican miris po prvi put mi je.

Ja sam imala taj miris amonijaka ali bio je vaginalni tj.na dnevnom ulosku sam ga osjetila a mokracu nikad nisam imala na taj nacin...sto se tice iscjetka,iz mene evo vjecito nesto curi,vjecito sam "vlazna"...idem danas kod doktora pa cu pitati i ja sto to znaci...a kad trebas dobiti M?

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    11. Lipanj 2019. 14:59

aarauch

Bebalove

Ja sam imala taj miris amonijaka ali bio je vaginalni tj.na dnevnom ulosku sam ga osjetila a mokracu nikad nisam imala na taj nacin…sto se tice iscjetka,iz mene evo vjecito nesto curi,vjecito sam "vlazna"…idem danas kod doktora pa cu pitati i ja sto to znaci…a kad trebas dobiti M?

Drzim fige uglavnom za plusic

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Grizli
    11. Lipanj 2019. 15:16

Rastika ❤️😘 samo to cu ti napisat a ti ces znat zasto! I da uskoro dodje si ti! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.