Da napomenen taj miris nije bas da smrdi kao na ribu(ko sto sam citala po portalima) vise onako jacina amonijaka .Neobican miris po prvi put mi je.
Ja sam imala taj miris amonijaka ali bio je vaginalni tj.na dnevnom ulosku sam ga osjetila a mokracu nikad nisam imala na taj nacin…sto se tice iscjetka,iz mene evo vjecito nesto curi,vjecito sam "vlazna"…idem danas kod doktora pa cu pitati i ja sto to znaci…a kad trebas dobiti M?
Ja samo osjetim na mokraci,pokusala sam kada se obrisem papirom da osjetim miris ali nista .
18-og trebam dobiti M .
A iscjedak bas imam i ja taj.Osjecaj kao da sam "pisnula" sva vlazna. Pogotov kada se krecem.Od zadnje M.pa evo dosad je prisutan taj iscjedak.
Sretno kod doktora i javi inf.za taj iscj.sta znaci.
Bebalove
Čestitam aarauch ❤️
Treći dan još uvijek je nema M a prije 2 dana negativan test. Cure ja se toliko smijem na ovu situaciju a neznam bili trebala bit zabrinuta 😂
Čestitam aarauch ❤️
Treći dan još uvijek je nema M a prije 2 dana negativan test. Cure ja se toliko smijem na ovu situaciju a neznam bili trebala bit zabrinuta 😂
Miniii meni ovo mirisi na trudnocu🤗
Cureeee jeli trakice imaju evaporacijsku ???
Sad sam radila 2 test jedan nema ništa a drugi kao sjenu evo šaljem slike
I da napomenem vidila sam je na ovom jednom 3minutu Tj 2 prije nego mi je sat zvonio
Miniii ja mislim da definitivno ima nečega... savjetujem ti digitalni clearblue... on će ti odmah sa sigurnošću pokazati! I obavezno ponovno piški test ujutro... ja mislim da je to to 😉🤞🏻🥰
Sta mi test nebi trebao već pokazat malo bolje i jasnije? ajme poludit ću od muke; bilo bi bolje da se pojavila prava ili nikakva uopće a sad samo razmišljam jel je ili nije. Nemam onu standardnu najavu kao pred M a opet nije mi sve mirno. Pre čudno definitivno....
I cure ispričavam se na ovom pisanju pola slova fali pa ima viska pa nema množine ili slicno uglavnom mobitel me sam ispravlja pa ni ne idem za tim.
Sortiraj odgovore
Najstariji