Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    11. Lipanj 2019. 08:38

Cure,ja vise nemam smedji iscjedak,od nedjelje popodne...pojavio se bio nakon toga neki roskasti i jucer navecer pak nesto vodenasto,sad sam pocela osjecati cice i sve mislim da je ovo pravi pms ali me zanima sto je bilo ovo dosada,jer mi je odmah nakon ovulacije krenulo sve nesto a ja neznam sta je...i uopce nemam apetita

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    11. Lipanj 2019. 08:39

aarauch

Mini meni je test u prvoj trudnoci pokazao tek kad mi je kasnila 2-3dana tako da svakako ponovi test,osobito jer nemas ocitih simptoma trudnoceja i dalje vjerujem…

Ocitih simptoma pms...sorry vidis da sam i ja sva u trudnoci,vise neznam sta pisem

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Nova19
    11. Lipanj 2019. 08:55

Aarauch zašto ne napraviš test? Ti je još prerano? Kada bi ono trebala (ne) dobiti?

Grizli
    11. Lipanj 2019. 09:10

Miniii u kom slucaj kad sam tocno znala kad je bila ovulacija, oplodnja i prijenos enbrija odnosno dani kad je moglo doc do implantacije crtice su na dan izostanka menge bile jaaako slabe a urin je bio jutarnji,  a test jako osjetljiv. Ima slucaja da curama se pokaze plusic tek nakon 3-4 dan izostatnka. Ovisi kakav tes si radila, dal si puno mokrila prije ili pila tekucine. Ima slucaja da su zene navecer puno pile pa je jutarnji urin bio blijed i slabo koncentriran atek popodnevni pokazao plus. Tako da svakako ako ne dobije kroz 2 dana pokusaj opet sve je moguće. Koncentracije hcg u urinu su jako niske i zato i kazu ginekolozi da test radimo tek 7 dana nakon izostanka sve ovo prije je prerano bez obzira sto su testovi osjetljivi. 

aarauch
    11. Lipanj 2019. 09:32

Nova19

Aarauch zašto ne napraviš test? Ti je još prerano? Kada bi ono trebala (ne) dobiti?

Ma necu nista raditi,ako mi zakasni onda...ali sam ljuta sama na sebe jer si svojom jeb...glavom izazivam sve moguce simptome i nikako se nemogu opustiti...evo zapravo to me muci sto sam se dovela do takvog stanja...a trebala bi ne dobiti petak ili subota...sad stavljam sve na stranu i nemogu se vise opterecivat,bit ce kako treba biti

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

TinT
    11. Lipanj 2019. 10:12

Cure meni kasni 1 dan  - jučer sam trebala dobiti, čekati ću do četvrtka kada imam rođendan da napravim test - ako vještica ne dođe a nadam se da neće. Prošli mjesec je bila biokemijska i ovu mengu sam se dog. sa ginekologicom da idem vaditi hormone.  Malo mi je mukica ali ne znam ako sam si umislila, i iscjedak mi je bijel i gust. Vi koje ste zatrudnile - koji su vam bili simptomi? Kada se ide na pregled prvi? Kada vadim betu? Sve me zanima 

• atica
    11. Lipanj 2019. 11:07

Moj jedini sumnjivi sumptom je bio sto mi se ne jede slatko a inace sam cokoholicar. Ostalo sve najnormalnije

Nova19
    11. Lipanj 2019. 13:47

nymeria

Nova19

Nažalost ništa od mene ovaj mjesec, došla M 😞
    Ah šta sada, idemo dalje 😏💪🏼
    Htjela bi napraviti pretrage za trombofiliju, jel ima tko iskustva? Išla bi privatno ali me zanima šta trebam točno napomenuti… ili samo kažem da mi vade krv za trombofiliju?🤗

Mislim da ti je steta to placati.
    Al evo ja sam ovo nasla privatno:
    http://genosdna.hr/hr/usluge-i-cjenik/testovi-humana-dna/dna-test-faktora-koagulacije/

Hvala ti! Jučer sam pitala svog ginica i baš mi je spomenuo Genos. Rekao je da sumnja da kod mene postoji taj problem ali da nije na odmet napraviti test.
    Odlučila sam da ću zada pričekati, pa poslije ljeta mi je ovak i onak u planu napraviti sve moguće pretrage pa tako i to... ukoliko se bebica ne primi 😏

Nova19
    11. Lipanj 2019. 13:50

aarauch

Nova19

Ma necu nista raditi,ako mi zakasni onda…ali sam ljuta sama na sebe jer si svojom jeb…glavom izazivam sve moguce simptome i nikako se nemogu opustiti…evo zapravo to me muci sto sam se dovela do takvog stanja…a trebala bi ne dobiti petak ili subota…sad stavljam sve na stranu i nemogu se vise opterecivat,bit ce kako treba biti

Kako kažeš, bit će kako treba biti na kraju, ali je normalno da si osjetljiva i da si to radimo jer željno iščekujemo naše bebice 💕
    Meni M tako curi da ne Pamtim kada mi je tako bilo... ustvari je, prošli mjesec kada sam imam biokemijsku, pa je možda i sada bila ali bolje sa ne znam... 
    mislim da je bolje pričekati sa testovima, koliko god bile nestrpljive.
    Želim ti da ugledaš svoj plusic jako brzo 💪🏼🥰

aarauch
    11. Lipanj 2019. 13:53

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.