Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    06. Lipanj 2019. 13:37

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    06. Lipanj 2019. 13:38

Pomagajte,nikad prije nisam nikakve bakterije infekcije i slicno...maloprije dobila nalaz...jel ima tko iskustva s tim????

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

lorija
    06. Lipanj 2019. 14:04

Nova19 opet ti 😂😂😂 kad planiras raditi test da se uvjeris u to sta ti tijelo javlja?😁 svratit cu tada.
    Aarauch nemam iskustva,nadam se da ce netko javiti sta je imao. Ti se do tada samo smiri,sve se to da izlijeciti. ☺ terapijom vaginaleta u vecini slucajeva.

aarauch
    06. Lipanj 2019. 14:07

lorija

Nova19 opet ti 😂😂😂 kad planiras raditi test da se uvjeris u to sta ti tijelo javlja?😁 svratit cu tada.
    Aarauchnemam iskustva,nadam se da ce netko javiti sta je imao. Ti se do tada samo smiri,sve se to da izlijeciti. ☺ terapijom vaginaleta u vecini slucajeva.

Dobila sam neki antibiotik 4 dana pijemo muz i ja i nakon 6 tjedana ponovno kontrola...Ma ok,nije to nista strasno i proci ce naravno ali me zanima od cega se to sad pojavilo a nikad prije nije a sa istim sam partnerom 12 godina

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

miniii20
    06. Lipanj 2019. 14:13

Evo moj update nekako mislim da ću dobit u subotu ili nedjelju jutros kad sam se probudila ko da je bila ona bol pred M Al opet ne pre jaka. Tako da nisam bas nešto ni raspoložena 

aarauch
    06. Lipanj 2019. 14:35

miniii20

Evo moj update nekako mislim da ću dobit u subotu ili nedjelju jutros kad sam se probudila ko da je bila ona bol pred M Al opet ne pre jaka. Tako da nisam bas nešto ni raspoložena

Ja drzim fige da ti kasni 9 i vise mjeseci...eto mozda je bas plusic razlog tvom neraspolozenju tj.promjeni raspolozenja
    Ja imam pak osjecaj kao da mi se nesto brćka po trbuhu,nikakvi bolovi samo pritisak i to neko brljanje

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Nova19
    06. Lipanj 2019. 14:38

Aarauch nažalost ja imala to sr... ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti... 
    Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
    Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije... 
    Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗

Nova19
    06. Lipanj 2019. 14:40

Lavica 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 😁😁😁

aarauch
    06. Lipanj 2019. 14:45

Nova19

Aarauch nažalost ja imala to sr… ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti…
    Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
    Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije…
    Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗

Hvala na odgovoru

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

TiNa
    06. Lipanj 2019. 15:14

miniii20

Takodjer mi je tako tetka M dolazi, osjecam bil od danas, dva dana smedi oskudan iscjedak, dosla bude samo cekam da procurim, raspoloženje na 0

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.