Pomagajte,nikad prije nisam nikakve bakterije infekcije i slicno...maloprije dobila nalaz...jel ima tko iskustva s tim????
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Nova19 opet ti 😂😂😂 kad planiras raditi test da se uvjeris u to sta ti tijelo javlja?😁 svratit cu tada.
Aarauch nemam iskustva,nadam se da ce netko javiti sta je imao. Ti se do tada samo smiri,sve se to da izlijeciti. ☺ terapijom vaginaleta u vecini slucajeva.
Nova19 opet ti 😂😂😂 kad planiras raditi test da se uvjeris u to sta ti tijelo javlja?😁 svratit cu tada.
Aarauchnemam iskustva,nadam se da ce netko javiti sta je imao. Ti se do tada samo smiri,sve se to da izlijeciti. ☺ terapijom vaginaleta u vecini slucajeva.
Dobila sam neki antibiotik 4 dana pijemo muz i ja i nakon 6 tjedana ponovno kontrola...Ma ok,nije to nista strasno i proci ce naravno ali me zanima od cega se to sad pojavilo a nikad prije nije a sa istim sam partnerom 12 godina
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Evo moj update nekako mislim da ću dobit u subotu ili nedjelju jutros kad sam se probudila ko da je bila ona bol pred M Al opet ne pre jaka. Tako da nisam bas nešto ni raspoložena
Evo moj update nekako mislim da ću dobit u subotu ili nedjelju jutros kad sam se probudila ko da je bila ona bol pred M Al opet ne pre jaka. Tako da nisam bas nešto ni raspoložena
Ja drzim fige da ti kasni 9 i vise mjeseci...eto mozda je bas plusic razlog tvom neraspolozenju tj.promjeni raspolozenja
Ja imam pak osjecaj kao da mi se nesto brćka po trbuhu,nikakvi bolovi samo pritisak i to neko brljanje
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch nažalost ja imala to sr... ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti...
Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije...
Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗
Aarauch nažalost ja imala to sr… ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti…
Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije…
Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗
Hvala na odgovoru
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Takodjer mi je tako tetka M dolazi, osjecam bil od danas, dva dana smedi oskudan iscjedak, dosla bude samo cekam da procurim, raspoloženje na 0
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji