Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Lipanj 2019. 08:41

Petra dobrodosla i sto prije uspjela. Provera sto ti je gin dao je progesteron. Njega daju zenama i u trudnoci kad krvare naprimjer jer je progesteron tzv hormon cuvar trudnoce. U svi uputama pise da se kao ne koristi u trudnoci da se proizvodjac ogradi od odgovornosti, al mnoge cure piju ili Proveru ili Duphaston to je ista stvar samo druga firma. Tako da i zatrudnis i pijes to ne brini. Od kojeg do kojeg dana pijes te tablete? Ja sam pila Duphaston i on je meni isto skracivao cikluse pa smo ga izbacili, al treba nekih 2-3 ciklusa da se hormoni s njime reguliraju. To sto ti nakon kontracepcije setaju ciklusi je normalno. Meni je gin bila preporucila posto sam isto duze koristila kontracepciju da cekam 6 mj prije nego pocenmo raditi na bebi i zaista u tih 6mj su se hormoni izbalansirali sami od sebe i krneuli normalni ciklusi od 28 dana mi. Ako si i prije koristenja pilula imala neredovite i zbrckane cikluse onda bi morala vaditi spolne hormone 2-5dana ciklusa da se vidi sto je u disbalansu. 

06. Lipanj 2019. 08:54

samojed

Mila0301 mislim da bi trebala uraditi test i otici do gin jer nakon 10 dana ksnjenja definitivno da test mora da pokaze dvije crtice ako je u pitanju trudnoca,sretno

Morat cu napravit,iako me dosta strah da nece pokazati sta zelim😣

Grizli
    06. Lipanj 2019. 08:54

Samojed ovo sto ti pokazujes sliku je Mačja metvica u narodu je zovu da i macina trava. I ona je izvrsna za plodnost. Al neki i marulju zovu macina trava ona je isto dobra za plodnost pa zato i dolazi do zabune kod ljudi. Marulja se zove jos i ocajnica. Nepeta cataria (macj metvica) regulira hormone prvog dijela ciklusa, zenama se obicno poveca kolicina sluzi u vrijeme ovulacije i poboljsa prokrvljenost maternice. A marulja (marrubium vulgare) regulira opcenito sve hormone i poboljsava stanje organizma, ako je netko sklon upalama, bakterijama, gljivicama i sl. Ovo bolje pomaze za plodnost. Eto nadam se da sam pomogla u razrijesenju macine trave. 

samojed
    06. Lipanj 2019. 08:57

Grizli da u pravo tako,dobro si pojasnila 

samojed
    06. Lipanj 2019. 09:00

Mila0301 nema te cega biti strah bolje je da uradis test ako je T da pocnes da pijes prenatal... ako nije da posjetis gin da vidis zbog cega kasni toliko, u svakom slucaju najbolje je da uradis test da se rijesis nedoumica

aarauch
    06. Lipanj 2019. 09:03

samojed

Mila0301nema te cega biti strah bolje je da uradis test ako je T da pocnes da pijes prenatal… ako nije da posjetis gin da vidis zbog cega kasni toliko, u svakom slucaju najbolje je da uradis test da se rijesis nedoumica

Ajmoooo Milaaaaa testic testic

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Bosco
    06. Lipanj 2019. 09:19

Grizli

Petra dobrodosla i sto prije uspjela. Provera sto ti je gin dao je progesteron. Njega daju zenama i u trudnoci kad krvare naprimjer jer je progesteron tzv hormon cuvar trudnoce. U svi uputama pise da se kao ne koristi u trudnoci da se proizvodjac ogradi od odgovornosti, al mnoge cure piju ili Proveru ili Duphaston to je ista stvar samo druga firma. Tako da i zatrudnis i pijes to ne brini. Od kojeg do kojeg dana pijes te tablete? Ja sam pila Duphaston i on je meni isto skracivao cikluse pa smo ga izbacili, al treba nekih 2-3 ciklusa da se hormoni s njime reguliraju. To sto ti nakon kontracepcije setaju ciklusi je normalno. Meni je gin bila preporucila posto sam isto duze koristila kontracepciju da cekam 6 mj prije nego pocenmo raditi na bebi i zaista u tih 6mj su se hormoni izbalansirali sami od sebe i krneuli normalni ciklusi od 28 dana mi. Ako si i prije koristenja pilula imala neredovite i zbrckane cikluse onda bi morala vaditi spolne hormone 2-5dana ciklusa da se vidi sto je u disbalansu.

Hvala ti puno sada mi je malo lakse! Zvala sam doktora, ali nije bio u oridinaciji, pa cu pricekat ovaj ciklus da vidim. Meni su ciklusi i prije tableta bili jako neredoviti  pa je rekao doktor da ce biti i u buduce i da nazalost nemogu znat tocno kad je ovulacija, pa ako ne uspijem kroz 2 mjeseca da ce izazvat ovulacije. Iako je rekao da probavamo godinu dana, pa da odemo na danje pretrage, tek od prvog mjeseca pokusavamo, mozda dok se hormoni vrate u normalu , nadam se da je to. 

aarauch
    06. Lipanj 2019. 10:05

Curke,please...zasto imam konstantan osjecaj vlaznosti a menga tek za 9 dana...kao da sam se upiskila stalno

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Nova19
    06. Lipanj 2019. 12:40

Ja cijelo vrijeme osjećam neko meskoljenje u donjem djelu trbuha... trebala bi dobiti ove dane... grudi dalje ispuhane, šta mi je čudno jer su inače napete bar 10 dana prije M... 
    dalje me zna zapeći u želucu i isto imam neki žućkasti iscjedak... Vidjet ćemo uskoro 🙄
    Aarauch i ja imam takav feeling, ali možda u manjoj mjeri... ne znam zašto 🤷‍♀️

Lavica27
    06. Lipanj 2019. 13:11

Nova19

Ja cijelo vrijeme osjećam neko meskoljenje u donjem djelu trbuha… trebala bi dobiti ove dane… grudi dalje ispuhane, šta mi je čudno jer su inače napete bar 10 dana prije M…
    dalje me zna zapeći u želucu i isto imam neki žućkasti iscjedak… Vidjet ćemo uskoro 🙄
    Aarauchi ja imam takav feeling, ali možda u manjoj mjeri… ne znam zašto 🤷‍♀️

Nova19 upravo si opisala sve moje simptome prije nego sam prošli mj saznala da sam trudna. Držim fige🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.