Zdravo curke,evo da se ukljucim malo i da vidim vase komentare.Mi smo odlucili imat bebicu i tako naravno radimo na tome,evo gospoda kasni 10 dana,radila sam prije 5 test koji je bio negativan(clearblu),a sad.je i dalje nema,ima nekih probadanja u jajnicima ne konstanto mozda par puta u danu,a sad mi se kroz par dana pocela osjecat tezina u grudima,ne bole osim na dodir i osjetim ih drugacije.Sad jednostavno neznam sta bi,jel bi radila opet test ili jednostavno moram malo "ohladit" da bi menga stigla.😥
Zdravo curke,evo da se ukljucim malo i da vidim vase komentare.Mi smo odlucili imat bebicu i tako naravno radimo na tome,evo gospoda kasni 10 dana,radila sam prije 5 test koji je bio negativan(clearblu),a sad.je i dalje nema,ima nekih probadanja u jajnicima ne konstanto mozda par puta u danu,a sad mi se kroz par dana pocela osjecat tezina u grudima,ne bole osim na dodir i osjetim ih drugacije.Sad jednostavno neznam sta bi,jel bi radila opet test ili jednostavno moram malo "ohladit" da bi menga stigla.😥
Tako je meni zadnjih par dana isto, bole grudi na dodir, bole jajnici i kasni 2 dana, ali za mene je to nazalost, normalno pred mengu. Radila test prije par dana - negativan. Nece nista stetit ako napravis ponovo test posebno ako je inace sve uredno :)
Ako se netko nasao u slicnoj situaciji, mozda mi bude malo lakse. Ovako, kako su mi jako neredoviti ciklusi, ginekolog mi je propisao Provedu. Nakon par dana sam dobila mengu ( kako mi je i rekao), ali nakon 2 tjedna sam opet dobila. Neznam dal je to i inace tako. Ta zadnja je bila prije mjesec dana tocno. Iako je on rekao da Proveda nije opce opasna i da je samo bitno da nisam trudna u vrijeme kad je pijem, u uputama pise da ju ne piju osobe koje planiraju trudnocu. Ginekolog je odličan i nadam se da je sve okej.
Zuta tratincica kod mene su inace redovni ciklusi ali eto opet ja se odlucila kupit trakice reko da ja to vidim sta kako i ugl kod mene su ciklusi 31 dan ja se pocnem testirat negjde oko 13 dana ciklusa i kad ti bude testna crtica jacine kao kontrolna ili jaca O nastupa od tog trenutka u nekih 24 do 36 sati tako je pisalo na mojim trakicama, ali znaci mora ti biti testna iste jacine kao i kontrolna ili jaca nikako svjetlija, i koristila sam macinu i vrkutu i drugi ciklus ostala T, sretno da ugledas i ti.plusic ko kucu
Mila0301 mislim da bi trebala uraditi test i otici do gin jer nakon 10 dana ksnjenja definitivno da test mora da pokaze dvije crtice ako je u pitanju trudnoca,sretno
Mila i Petra, ja bas nemam slicnih iskustava tako da nazalost nista suvislo nemogu reci.
Mila ja bi jos jednom ponovila test jer je konc hcg mozda preniska...evo ovako laicki
Petra jesi kontaktirala doktora da si dvaput dobila,iako sumnjam da bi dobila neke medikamente koje potencijalno mogu nesto lose napraviti.
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Tinna ja se ne sjecam da li sam stavila sliku macine trave bila sam u pripremama za praznik, pa cu evo opet stavit jer se stvarno ne sjecam
A ja pak nikakvih simptoma nemam ni menge ni trudnocejedino promjene raspolozenja ali bas izrazite
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji