Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    25. Travanj 2018. 10:42

_svjesna

Cure moje, jutros sam se probudila s jakim bolovima u predjelu lijevog jajnika, evo još uvijek me drži, jedva sam na posao stigla
    Da li se bol javlja prije ovulacije ili poslije? Da li to znači da je folikul prsnuo, ili će tek prsniuti?
    Pregnyl je trebao odraditi svoje jutros u 5 sati, meni se bolovi javili u 7h.
    Ne znam kako ćemo danas biti vrijedni, od ovog bola

Mislim da ti je pukao folikul, meni je tak bilo neki dan...dan prije pozitivna lh trakica, onda bol počela nakon toga, i sluz...kad dodeš sa posla u akciju draga, vjerojatno će bol do tada malo popustiti...

_svjesna
    25. Travanj 2018. 10:48

Sinoć mi ful pozitivna trakica, međutim nikakvu sluz nemam ...

MiniCooper26
    25. Travanj 2018. 10:54

Jutros pravila test.. Opet negativan 😑zovem popofne doktoricu...doduse boli me u leđima i grudi su mi bolne tako da ce vjerovatno M doci. Jos sam jutros poludila zbog negativnog testa isplakala se dobro.. I jos mi muz govori da sam sebi stvorila veliki stres(i ja isto tako mislim)a kad je zelja veca od icega, ne mogu si pomoci.. 

Ana Donna
    25. Travanj 2018. 11:42

_svjesna

Sinoć mi ful pozitivna trakica, međutim nikakvu sluz nemam …

Ne mora ti sluz odmah biti...neke žene imaju puno sluzi a neke neprimjetno, tak mi je moj Ginek rekao...ako si ti osjetila bol, to ti je to...neke žene ne osjete niti bol, a imaju O...sve je to različito...

tata_me_zove_zlato
    25. Travanj 2018. 11:58

Svijedna, bilo sluzi ili ne, ti znas sta te ceka kad dodjes kuci 😁 lepo to pokrijete i cekamo sa tobom.. .A je l apstinirate dan, dva pred ovulaciju, da se obnove plivaci ili idete po osecaju i zelji? 😊

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    25. Travanj 2018. 12:07

Imali smo odnos u nedjelju, u ponedjeljak sam primila injekciju i dr rekla bez odnosa do srijede, to je danas. 

tata_me_zove_zlato
    25. Travanj 2018. 12:29

Pa to je odlicna pauza!! Ni predugo ni prekratko!!! Jooooj  ja jedva cekam da odes kuci s posla 😜🤞🤞

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    25. Travanj 2018. 13:43

Joj  Ma nekak mi je pritisak kao ono sve isplanirano pa ne znam kako ćemo to obaviti ja volim spontanost ali eto što se mora nije teško 

• ANYMANY
    25. Travanj 2018. 19:16

Bok cure moje. Kod mene ništa, sutra je dan M, prsa me bole vjerovatno dolazi M.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    25. Travanj 2018. 19:39

I mene grudi sve jace bole ono ne smijes ih taknit🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.