Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    23. Travanj 2018. 21:38

nestrpljiva25

Bok curke, vidim da ima punoo novih curka koje cekaju na trudnocu. . Nije me bilo odavnooo jer sam se prebacila na jesenske bebe. Ne znam curke jel me se sicate… Ugl želim vam svu srecu i da sta prije vidite svoje plusice i da jos jedno srce zakuca u vama.. Moj bebolino napreduje, evo sad cemo 5 mjeseci i dečko je… Šaljem vam svima zagrljaje i puno pozitivne energije.. 😍😍😍😍😍😍😍
    Gricko bas smo se pitale zasto nam se ne javljas. Zao mi je sto si to prosla i sama sam, pa te razumin. Drzi se i hrabro naprijed 😘

Ja te se sjecam draga... bas mi je drago da si se javila i da je sve okej 💖💖💖

• Babylove
    23. Travanj 2018. 21:39

_svjesna

Curke evo i mene sa uzv. Jedan divan folikul kako doktorica kaze 16mm 10dc. Dobila hcg injekciju kroz 36 sati odnos. Drzite mi fige.
    Ali me malo zabrinula, mi smo sinoc imali odnos, i kaze ona sad si primila injekciju i nema odnosa do srijede nemoj da bi slucajno jer su cesci spontani ako se ne postuje ovo da prodje 36 sati, ruzno je zavrtjela glavom kad sam rekla da smo sinoc imali odnos.

Sretno draga i razmisljaj samo pozitivno i uzivaj 😘

Grizli
    23. Travanj 2018. 21:49

Nestrpljiva vec je 5 mj., ajme ko da sam jucer citala post o tvom +!! Bas mi je drago da ste dobro ti i decko. Drzim fige da sve bude super do kraja i lagan porod. 😉 
    Svjesna drzim fige za uspjesan mjesec! 

tata_me_zove_zlato
    23. Travanj 2018. 21:58

Bas tako, Nestrpljiva, kao juce... Sve vam najbolje zelim do kraja trudnoce, pa tek posle... Takokad se javi neko posle izvesnog vremena, a nama deluje blizu, tek tada shvatimo kako smo dugo ovde.. 
    Hvala devojke na komentarima za spermogram, bila sam presr8ecna par minuta, a onda opet pocela sa brigom-nesto ipak kod mene ne stima. Nece ta briga nikad proci, znate i same.
    Moja M treba 28og doci, tj ne treba naravno, puj, puj... Placljiva sam jako, jedem kao dinosaurus, grudi jos ne bole. Nesto zadnja dva ciklusa krenuo drugaciji pms, promenio se raspored simptoma, izgubih se sva. 🙄

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    23. Travanj 2018. 21:59

Svesna 
    🤞🤞🤞❤️

url=https://lilypie.com]

23. Travanj 2018. 22:56

Bas mi je drago  da me se sicate.😀..  Je bas je brzo proslo,  nisam se ni okrenula..  U mislima ste mi i od srca vam zelim ovu radost,  a virujem da ce to bit ubrzo😘😘😍😍😊

• Babylove
    24. Travanj 2018. 06:50

Anymany  cekamo rezultat 🤞🤞🤞

• ANYMANY
    24. Travanj 2018. 06:55

Jutro ekipa, NEGATIVAN. Ni traga nema drugoj crtici :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    24. Travanj 2018. 07:07

ANYMANY

Jutro ekipa, NEGATIVAN. Ni traga nema drugoj crtici :/

😯😯😯😯😯 ja sam bila uvjerena da je ovo tvoj mjesec 😔😔😔 bas mi je zao jako.. odmah sam pomislila na tebe cim sam oci otvorila.. mogu misliti kako je tebi 😔

• ANYMANY
    24. Travanj 2018. 08:04

Ma ja nisam tužna ni razočarana zbog rezultata, očekivala sam da je negativan. Više sam tužna jer sam toliko vjerovala da će vrkuta regulirati taj ciklus i da će biti konačno normalan donekle. Sad me samo brine dali je ono možda neki dan zbilja bila pozitivna ovulacijska trakica, jer ako imam O tako kasno, nije ni čudo da nema trudnoće. Moji folikuli puknu onda u početku, a O možda i nema.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.