Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    24. Travanj 2018. 11:04

Mini, ako je test pokazao negativno 2 puta, onda je negativan...oni rijetko kad griješe, meni je u 1.mj kasnila M 7 dana (inače redovni ciklusi), napravila 3 testa, sva 3 neg. Otišla kod svog Ginek, nema T, rekla mu da oću vadit hormone, na nalazima bilo sve ok. Tako da i dan danas ne znam zasto mi kasnila, može biti jer smo bili na putu, Božić itd, stress i to, tijelo reagiralo tako...jesi vadila hormone?
    Anymany čitala sam na forumima da vrkuta može i poremetit ciklus...možda ti zbog toga takav ciklus ovaj mjesec. Jel imaš igdje u blizini, u drugom gradu priv.ginekologa da odeš na folikulometriju i vadiš hormone? Kad tvoja Ginek nema razmijevanja... Jer ovako te ta pozitivna trakica možda zbunila, i ne znaš kad ti je bila O, ovako ćeš znati i bit ces mirnija...

MiniCooper26
    24. Travanj 2018. 12:06

Ana Donna

Mini, ako je test pokazao negativno 2 puta, onda je negativan…oni rijetko kad griješe, meni je u 1.mj kasnila M 7 dana (inače redovni ciklusi), napravila 3 testa, sva 3 neg. Otišla kod svog Ginek, nema T, rekla mu da oću vadit hormone, na nalazima bilo sve ok. Tako da i dan danas ne znam zasto mi kasnila, može biti jer smo bili na putu, Božić itd, stress i to, tijelo reagiralo tako…jesi vadila hormone?
    Anymany čitala sam na forumima da vrkuta može i poremetit ciklus…možda ti zbog toga takav ciklus ovaj mjesec. Jel imaš igdje u blizini, u drugom gradu priv.ginekologa da odeš na folikulometriju i vadiš hormone? Kad tvoja Ginek nema razmijevanja… Jer ovako te ta pozitivna trakica možda zbunila, i ne znaš kad ti je bila O, ovako ćeš znati i bit ces mirnija…

Nije mi 2 puta pokazao negativno nego samo 1 put 😊

MalaTajna222
    24. Travanj 2018. 13:09

Astii postova , nemogu vise ni pohvatat sve , vidin puno novih 😃😃🤗
    Mini, ako inace imas simptome pms-a, a sada ne , moguce je da ti je izostala ovulacija ovaj misec. Tako je meni bilo prosli. I isto mi je kasnila a inace ne kasni. Test mi morao odavno pokazat da je T. Najbolje iduci ciklus kreni na folikulometriju, tako ces sve znat .
    Meni krenule danas grudi jedva cekam M, nova terapija, folikulometrija , bas sam optimisticna :))

MalaTajna222
    24. Travanj 2018. 13:09

*bi

tata_me_zove_zlato
    24. Travanj 2018. 15:12

Mala Tajna, i meni krenule grudi jutros... Nisam tako optimisticna kao ti nazalost, ali popravi mi ta pozitiva raspolozenje. Mene najvise nervira to sto ja i kada potpuno jasno vidim da su poceli simptomi pms, negde u srcu se uvek potajno nadam dokle god ne procurim. Zaista nada umire poslednja, a kad umre... Bas me izbedaci uvek. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    24. Travanj 2018. 16:44

Tata, draga ja se ne nadam T ovi misec jer znam da je nemoguce , posto sam isla na folikulometriju.nego mi je optimizam za naredni misec posto pocinjem piti taj klomifen. Ja se veselim tome ka dite 😂🤞samo pozitiva i 🤞🤞🤞.kad ti tribas dobit?

MalaTajna222
    24. Travanj 2018. 16:54

Petraaa, jesi ti radila test??
    Sorry ako negdi gore pise jer nemogu sve pohvatat. Znam da si tribala oko 20,20i nekojega..🤞

• Babylove
    24. Travanj 2018. 18:57

MalaTajna222

Petraaa, jesi ti radila test??
    Sorry ako negdi gore pise jer nemogu sve pohvatat. Znam da si tribala oko 20,20i nekojega..🤞

Petra se vec neko vrijeme ne javlja.. mislim da cak od 19. Dan prije nego je trebala raditi test.. prijavila je samo simptome pms-a al ne i dolazak M... tako da nista neznamo

Petraaa
    24. Travanj 2018. 19:20

Ejj cure tu sam...procitam vas nabrzaka kolko stignem ali nista ne pisem, nemam ni sto pametno napisat, ja sam dobila onda kad sam vam javila da je iscjedak potamnio dosla tocno na vrijeme evo skoro ce i zavrsit, htjela sam opet pokusat s Klomifenom ali gin ide na godisnji pa je rekla da odgodimo za slijedeci mjesec tako da ovaj mjesec malo odmaramo od tableta, a mozda i bolje ovaj mjesec od kad sam dobila M samo stresne situacije me prate i ne mogu se sustic s vremenom nikako, posla na bacanje i jos me candida napala valjda od svega...vidim da ste se raspisale, imat cu sta za citat kad uhvatim malo vise vremena, jel ima koji plusic ovako brzinski dok ne prelistam sve unazad? 😁

Petraaa
    24. Travanj 2018. 19:22

tata_me_zove_zlato

Mala Tajna, i meni krenule grudi jutros… Nisam tako optimisticna kao ti nazalost, ali popravi mi ta pozitiva raspolozenje. Mene najvise nervira to sto ja i kada potpuno jasno vidim da su poceli simptomi pms, negde u srcu se uvek potajno nadam dokle god ne procurim. Zaista nada umire poslednja, a kad umre… Bas me izbedaci uvek.

Potpisujem u potpunosti! Cak i kad krene M mota mi se po glavi lazna menstruacija haha ee zenske glave lude 🙈🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.