Petraaa zao mi je i vjerujem da ce sljedeci put biti pogodak. Drzim fige 😊
Cure u dilemi sam, heeelp. Znaci situacija je sljedeca: dobila sam stopericu sinoc u 17h, nakon 36 sati puca folikul. To dodje sutra ujutro u 5h. 😂
Kada sutra da tempiramo odnos, muz dolazi sa puta popodne i jedino sta mozemo je oko 17h popodne kad i ja stignem s posla. To dodje 48 sati poslije stoperice.
Da li da mu kazem da odmah ujutro krene ili da opusteno sacekamo da se nadjemo kod kuce i da sve ide malo opustenije 😄
Dr je rekla moze i nakon posla ali me tako strah da ne zakasnimo 😥
Ejj cure tu sam…procitam vas nabrzaka kolko stignem ali nista ne pisem, nemam ni sto pametno napisat, ja sam dobila onda kad sam vam javila da je iscjedak potamnio dosla tocno na vrijeme evo skoro ce i zavrsit, htjela sam opet pokusat s Klomifenom ali gin ide na godisnji pa je rekla da odgodimo za slijedeci mjesec tako da ovaj mjesec malo odmaramo od tableta, a mozda i bolje ovaj mjesec od kad sam dobila M samo stresne situacije me prate i ne mogu se sustic s vremenom nikako, posla na bacanje i jos me candida napala valjda od svega…vidim da ste se raspisale, imat cu sta za citat kad uhvatim malo vise vremena, jel ima koji plusic ovako brzinski dok ne prelistam sve unazad? 😁
Petraaa a miša mu :( baš mi je zao...isto sam pomislila nema te ovi dana...odmori sad malo, pa u nove pobjede 😘
Di je Monikaharmonika?isto se dugo nije javila, znam da ima O negdje kad i ja...Monika, jel sve uredu?
Svjesna ako moze neka krene ranije ako ne nema veze ali bez nekog velikog presinga ono brze bolje jer cete se samo zivcirat tako i napraviti vise stete nego koristi..sta je tu je..mozda ni nece puknit tocno u 5..drzimo 🤞🤞🤞i na nogama!!
Ana Donna ma bila sam malo ubedirana ono klasicno kad dode M ali sam dosla sebi malo, puno deugih stvari me na srecu okupiralo, sad ovaj mjesec malo odmora pa u 5 opet u akciju!
Cure svu srecu vam zelim ovaj mjesec..saljem hrpu pozitivnih vibri 🤗🤗🤗🤗..ja cu malo pauzirat i obavljat sve drugo ovaj mjesec sto sam dugo zapostavljala, kad god uhvatim vremena probat cu popratit sve ako se ne raspisete jako puno hehehe valjda necu propustit objave plusica!! 😘😘😘😘
Ejj cure tu sam…procitam vas nabrzaka kolko stignem ali nista ne pisem, nemam ni sto pametno napisat, ja sam dobila onda kad sam vam javila da je iscjedak potamnio dosla tocno na vrijeme evo skoro ce i zavrsit, htjela sam opet pokusat s Klomifenom ali gin ide na godisnji pa je rekla da odgodimo za slijedeci mjesec tako da ovaj mjesec malo odmaramo od tableta, a mozda i bolje ovaj mjesec od kad sam dobila M samo stresne situacije me prate i ne mogu se sustic s vremenom nikako, posla na bacanje i jos me candida napala valjda od svega…vidim da ste se raspisale, imat cu sta za citat kad uhvatim malo vise vremena, jel ima koji plusic ovako brzinski dok ne prelistam sve unazad? 😁Petraaa a miša mu :( baš mi je zao…isto sam pomislila nema te ovi dana…odmori sad malo, pa u nove pobjede 😘
Di je Monikaharmonika?isto se dugo nije javila, znam da ima O negdje kad i ja…Monika, jel sve uredu?
Je, tu sam, evo me.Kod mene O čini mi se taman. Boli me danas na lijevoj strani pošteno. Vrijedni smo, neću lagati. Samo pozitiva😊
Ejj cure tu sam…procitam vas nabrzaka kolko stignem ali nista ne pisem, nemam ni sto pametno napisat, ja sam dobila onda kad sam vam javila da je iscjedak potamnio dosla tocno na vrijeme evo skoro ce i zavrsit, htjela sam opet pokusat s Klomifenom ali gin ide na godisnji pa je rekla da odgodimo za slijedeci mjesec tako da ovaj mjesec malo odmaramo od tableta, a mozda i bolje ovaj mjesec od kad sam dobila M samo stresne situacije me prate i ne mogu se sustic s vremenom nikako, posla na bacanje i jos me candida napala valjda od svega…vidim da ste se raspisale, imat cu sta za citat kad uhvatim malo vise vremena, jel ima koji plusic ovako brzinski dok ne prelistam sve unazad? 😁Petraaa a miša mu :( baš mi je zao…isto sam pomislila nema te ovi dana…odmori sad malo, pa u nove pobjede 😘
Di je Monikaharmonika?isto se dugo nije javila, znam da ima O negdje kad i ja…Monika, jel sve uredu?
Je, tu sam, evo me.Kod mene O čini mi se taman. Boli me danas na lijevoj strani pošteno. Vrijedni smo, neću lagati. Samo pozitiva😊
Haha, ajde neka 😘 neću te onda ometati, uzivajte 💕💕
Zenee pomoc, protumacite mi ovaj nalaz ne mogu prije sljedece sedmice ginekologu..
Zenee pomoc, protumacite mi ovaj nalaz ne mogu prije sljedece sedmice ginekologu..
Na žalost, nema trudnoće
Petra bas mi je zao... ali sljedeci mj skcija.. sretno 😊
ABC123 zao mi je ali ja mislim da je to negativna beta 😔
Cure sve drzim 🤞 da vam je ovaj ciklus dobitan
Mala tajna, e onda ti zelum srecu sa tabletama i novim nacinom pokusavanja. Trebam 28og dobiti. I dobicu. Sad cu sve te uredne nalaze da odnesem dr i da trazim hsg jer mislim da mi je taj jedan jajovod zapusen zbog kiretaze pre tri godine. 26og sledeceg meseca idem u Grcku sa decom bez muza.,on ne moze godisnji dobiti. Tako da cu sad da odradim jos to produvavanje ako dr pristane i ako je cena razumna.
Petraa i meni je zao za tvoju M ali znala sam cim se nisi javljala. Da je bio plus, ja znam da bi ti nama javila
😊😉
url=https://lilypie.com]
Cure moje, jutros sam se probudila s jakim bolovima u predjelu lijevog jajnika, evo još uvijek me drži, jedva sam na posao stigla
Da li se bol javlja prije ovulacije ili poslije? Da li to znači da je folikul prsnuo, ili će tek prsniuti?
Pregnyl je trebao odraditi svoje jutros u 5 sati, meni se bolovi javili u 7h.
Ne znam kako ćemo danas biti vrijedni, od ovog bola
Sortiraj odgovore
Najstariji