Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    23. Travanj 2018. 15:15

Grizli, Anymany nas je bas odlucila drzat u neizvjesnosti 😁😁
    Mini ajde po novi test  😊

tata_me_zove_zlato
    23. Travanj 2018. 15:39

Cekam nalaze naseg prvog spermograma, kao na iglama da sedim. Javim vam cim ih dobijem. 
    Anymany, uradi hcg test. Zaboravila te bre ona u apoteci 😁 

url=https://lilypie.com]

• ANYMANY
    23. Travanj 2018. 16:51

Kupila sam test, što sad? Da piškim ili čekam jutro hahaha

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Babylove
    23. Travanj 2018. 17:15

ANYMANY

Kupila sam test, što sad? Da piškim ili čekam jutro hahaha

Sacekaj jutro ako vec nisi pisnula 🤗 

tata_me_zove_zlato
    23. Travanj 2018. 17:23
    Evo ga... Prvi nam je put, alizena koja nam ga je dala u laboratoriji kaze:retko dobar nalaz
    Evo ga... Prvi nam je put, alizena koja nam ga je dala u laboratoriji kaze:retko dobar nalaz

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    23. Travanj 2018. 17:32

I meni se cini da je nalaz ok 🤗 

Grizli
    23. Travanj 2018. 17:42

Tata ne brini nalaz mu je super. Stvarno danas je rijetko kojem muskarcu skroz dobar spermio. 
    Anymany pricekaj jutro! Ja ti nocas drzim figice da ujutro bude || 😀 

_svjesna
    23. Travanj 2018. 18:18

Curke evo i mene sa uzv. Jedan divan folikul kako doktorica kaze 16mm 10dc. Dobila hcg injekciju kroz 36 sati odnos. Drzite mi fige.
    Ali me malo zabrinula, mi smo sinoc imali odnos, i kaze ona sad si primila injekciju i nema odnosa do srijede nemoj da bi slucajno jer su cesci spontani ako se ne postuje ovo da prodje 36 sati, ruzno je zavrtjela glavom kad sam rekla da smo sinoc imali odnos. 

23. Travanj 2018. 19:38

Bok curke, vidim da ima punoo novih curka koje cekaju na trudnocu. .  Nije me bilo odavnooo jer sam se prebacila na jesenske bebe.  Ne znam curke  jel me se sicate...  Ugl želim vam svu srecu i da sta prije vidite  svoje plusice i da  jos jedno srce zakuca u vama..  Moj bebolino  napreduje, evo sad cemo 5 mjeseci i dečko je...  Šaljem vam svima zagrljaje i puno pozitivne energije.. 😍😍😍😍😍😍😍
    Gricko bas smo  se pitale zasto nam se ne javljas.  Zao mi je sto si to prosla i sama sam,  pa te razumin.  Drzi se i hrabro naprijed 😘

• ANYMANY
    23. Travanj 2018. 20:09

Pišnem ujutro hahaha ako ne dođe Tetka

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.