Grizli hvala puno imas li.mi.neku preporuku sta da pijem.za odrzavanje teudnoce 21 mi je god ne znam.nista nisam.upucena bas hvala na odg
Nova19 hvqlq puno, i dezim fige da i ti i sve cure ugledate dvije crtice,i ja sam.bila bas nervozna smetala sam sama sebi i sve mi smeta al evo sad kako sam saznala odmah mi.nista ne smeta
I hvala svim curama na cestitkama nadam se da ce sve bit u redi, i saljem vam ovog trudnickog praha da se oprasite i sve ugledate plusiceeee🙏🙏💜💜
Samojed kupi za pocetak neke prenatale koji imaju najmanje 400 mg folne kiseline i to je dovoljno za pocetak sve ostalo ako treba dat ce ti gin. Malo pripazi na sebe, nemoj dizat nista tesko, hrani se raznoliko i redovito po mogucnosti zdravo i to je to. Nema puno filozofije. Izbaci alkohol i duhan ako koristis nesto pd toga. Lijekove nemoj uzimati nikakve najbolje bez da se prije konzultiras sa dr. Ako imas neku kronicnu bolest obavezno se odmah javi gin i dr. Kavu ako pije smanji na minimum odnosno 1 salicu dnevno.
Hvala grizli dobro je onda jer ne pijem ne pusim kafu takodje nikako ne pijem ne godi mi ma super, samo ne mogu nista da jedem evo vec 7 dana samomalkice apetit mi se je bas pokvario, kad zavrsim sa poslom trazit cu neke prenatal hvala
Hope 89 mislim da dok ne procuris nada postoji
Procurilo sinoć. Dosta slabija nego inače, ali je procurilo.
Hope 89 mislim da dok ne procuris nada postoji
Procurilo sinoć.Dosta slabija nego inače, ali je procurilo.
Cestitaaam, nisam odmah vidjela. Da bude školska trudnoća
Samojed to je normalno da nemas apetita ne brini. Evo i ja sam izgubila 3 kg u zadnjih 14 dana i rekla mi gin da je to normalno na pocetku. Jedi cesce manje obroke koliko i sto mozes.
Cure s plusićima čestitam. Baš je lijepo vidjeti vaše crtice. Neka bude uredna školska trudnoća!
Uskoro ćemo Vam se pridružiti na drugoj temi i s drugim brigama!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji