Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    31. Svibanj 2019. 10:00

Grizli hvala puno imas li.mi.neku preporuku sta da pijem.za odrzavanje teudnoce 21 mi je god ne znam.nista nisam.upucena bas hvala na odg

samojed
    31. Svibanj 2019. 10:11

Nova19 hvqlq puno, i dezim fige da i ti i sve cure ugledate dvije crtice,i ja sam.bila bas nervozna smetala sam sama sebi i sve mi smeta al evo sad kako sam saznala odmah mi.nista ne smeta 

samojed
    31. Svibanj 2019. 10:12

I hvala svim curama na cestitkama nadam se da ce sve bit u redi, i saljem vam ovog trudnickog praha da se oprasite i sve ugledate plusiceeee🙏🙏💜💜

Grizli
    31. Svibanj 2019. 10:34

Samojed kupi za pocetak neke prenatale koji imaju najmanje 400 mg folne kiseline i to je dovoljno za pocetak sve ostalo ako treba dat ce ti gin. Malo pripazi na sebe, nemoj dizat nista tesko, hrani se raznoliko i redovito po mogucnosti zdravo i to je to. Nema puno filozofije. Izbaci alkohol i duhan ako koristis nesto pd toga. Lijekove nemoj uzimati nikakve najbolje bez da se prije konzultiras sa dr. Ako imas neku kronicnu bolest obavezno se odmah javi gin i dr. Kavu ako pije smanji na minimum odnosno 1 salicu dnevno. 

samojed
    31. Svibanj 2019. 10:46

Hvala grizli dobro je  onda jer ne pijem ne pusim kafu takodje nikako ne pijem ne godi mi ma super, samo ne mogu nista da jedem evo vec 7 dana samomalkice apetit mi se je bas pokvario, kad zavrsim sa poslom trazit cu neke prenatal hvala 

Hope89
    31. Svibanj 2019. 11:10

samojed

Hope 89 mislim da dok ne procuris nada postoji

Procurilo sinoć. Dosta slabija nego inače, ali je procurilo.

Hope89
    31. Svibanj 2019. 11:18

Hope89

samojed

Hope 89 mislim da dok ne procuris nada postoji

Procurilo sinoć.Dosta slabija nego inače, ali je procurilo.

Cestitaaam, nisam odmah vidjela. Da bude školska trudnoća

samojed
    31. Svibanj 2019. 11:35

Hope89 hvala puno , zelim ti od ❤ da slj mj ugledas i ti veliki +

Grizli
    31. Svibanj 2019. 11:47

Samojed to je normalno da nemas apetita ne brini. Evo i ja sam izgubila 3 kg u zadnjih 14 dana i rekla mi gin da je to normalno na pocetku. Jedi cesce manje obroke koliko i sto mozes. 

Mallla
    31. Svibanj 2019. 12:01

Cure s plusićima čestitam. Baš je lijepo vidjeti vaše crtice. Neka bude uredna školska trudnoća!
    Uskoro ćemo Vam se pridružiti na drugoj temi i s drugim brigama! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.