Nechli
Cula sam da ne bi trebala cjeli mj kao moguce je da ako dodje do trudnoce da maca izazove pobacaj koliko je istina ne znam, al nemam ni ja simptome vise sam ih imala kad nisam bila T, sad su me cice pocele.bolit na dan kad treba da dobijem.i nakoh 2 dana prestale vec sam.mislila to.to.ispuhale eto.je opet bolio me je stomak kao da cu dobit isplakala sam se ko luda zvala muza rekla nista ni od ovog mjeseca bla bla i mene.to.sve prestane nista i onda su me.opet lagano pocele bolit cice al nista posebno.mene vise bole kad mi treba doc m vec sad kad sam T, i imala sam preksinoc ziganje u. Lijevom jajniku kao iglom, i juce sam bila u kaficu i pocela mi je biti muka al iskreno opet nisam.nesto.obracala paznju na to uradila sam test vise sto.su me cure ovdje nagovorile, drzim fige da i tebi bude uspjesan ovaj mj
Suncica q10 j3 bolje prestat nakon ovulacije jer u prvim danima kad treba doc do implantacije ne sluzi nicemu a moze odmoc.
Sta se cajeva tice i apsolutno sve sto regulira cikluse i hormone treba izbjegavati nakon ovulacije jer moze izazvat upravo kontraefekt. U truddnoci hormoni su u drukcijoj normalni od inace, a maca prah, vrkuta i sl pripravci ne mogu znat dal ste vi trudne ili ne i jednostavno vam "reguliraju" onda hormone kao npr progesteron koji smanjuju a zapravo u trudnoci su nj3gove vrijednosti jako visoke. Zato nije nikako preporuka to piti nakon ovulacije
lorija draga cekam te cijelo jutro!!!! po meni je to TO   tako mi je drago sto su nas jutros plusici obradovali. Neka ti je uredna skolska trudnoca! koliko sam skuzila nas tri se pratimo jel da
ja sam samo nestrpljiva do prvog pregleda da odahnem da je sve u redu.
Lorija crtica je tu a kao sto sam rekla i mari1313 i blijeda crtica je poz test cestitamm da bude sve u najjboljem redu , sto nas je krenulo danas ko.bi rekao da cemo sve 3 ugledati poz testove,jojjj mari i ja sam.nestrpljiva sta mislis kada je najbolje za prvi pregled jos je rano kod mene je 5+1
Lorija cestitam! 🥳🥳🥳
Sta je ovo danas svjetski dan pozitivnih testova? 😂😂😂😂 Neka neka, bas mi je drago! 🤘🏻🤘🏻
Moje menge jos nema al sam uspjela pasti sa bicikla 😂😂😂😂😂😂 opasan je ovaj kamen na rivi kad padne kisa 🤨 Sva sreca i ja i bicikl smo u komadu 🤘🏻🤘🏻
Cure, neka vam trudnoca prodje skolski. 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Danas je stvarno kao sto Raštika kaže svjetski dan pozitivnih testova😀😀, ne sjecam se da su ikad bila e pozitivna isti dan. Svaka cast cure, cestitam vam svima i zelim urednu trudnoću.
Da mi nije danas 19dc i ja bih jednoga napravila😂
Raštika tvoje m nema pa bi mogla i ti jednoga danas napraviti, danas samo pozitivni testovi 😜😜
I da, nadam se da se nisi ozlijedila, ti padovi s bicikla znaju biti nezgodni
E mika moja dobro sam prosla. Ovo je bilo krstenje novoh bajsa. 🤘🏻😂😂😂😂😂
Ma nema meni smisla radit test, evo sjedim na kavi na rivi i kontam u povratku svratit do dm-a po uloske. Sta cu, radila sam ga jucer ujutro i bio je negativan. A ne znam jel mi danas dan za mengu ili za dva dana. 🤷🏼♂️ Evo nisam pametna stvarno. Nista novo. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure jel koja od vas pila Q10?
Jel se pije cijeli ciklus ili do ovulacije 🤷🏼♀️
Moras stalno piti.Ako ostanes trudna onda prestajes.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji