Mari, ja vidim crtu, vjerojatno je još rano pa je zato blijeda. Koji je dan ciklusa?
Čestitaaam 👏👏🤰🍀 ponovi opet za dva dana s jutarnjim urinom, trebala bi biti tamnija 😁
Maaaari 😀 ja vrtim mob nebi li bolje vidila slicicu. I ja vidim blijedu crticu 🙊🙊🙊 haha preedobro!! Hoces li ga ponavljati? Ja za satak gibam u shoping,jel to iz mullera test?
hvala cure puno na pomoci i savjetima lorija ja cekam tebe i samojed sa plusicima! nijr oz Mullera kod nas nema, iz apoteke. Mislim da ponovim za par dana, vidjet cu
Reni ne znam kad cu na prvi pregled cekam kbc da mi jave termin jer na prvi pregled moram kod svoje mpo doktorice a ne kod svoje gin. A obi obicno naruce oko 7tt tako da ocekujem ovih dana da ce mi javiti.
Rastika znaci povraca mi se od kad sam oci otvorila i sad lezim i mislim si joooj ni smijat se ne mogu, i onda citam tvoj komentar za mengu od Reni i kad sam procitala jebala sliku svoju umrla od smijeha da je muz mislio da mi je pozlilo do kraja! 😂😂😂😂
Mari sjenka se vidi. 🤞🤞🤞 Nek potami i nek bude uspjesna trudnoca.
Inace cure otkrila ja taktiku kad sumnjate da je neka sjenina sjena na testu i niste sigurne dal vidite ili ne. Dignite samo test prema svijetlu i pogledajte kao je sjena vidit cete ju i dalje ako je onda nema to je evaporacijska najcesce onda. Doktorirala na testovima ovih dana 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji