Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    regi
    31. Svibanj 2019. 07:19

Mari1313

cure dobro jutro! pomagajte mi i recite sto vidite?

Ja vidim sjenu

Katarina1990
    31. Svibanj 2019. 07:19

Mari, ja vidim crtu, vjerojatno je još rano pa je zato blijeda. Koji je dan ciklusa?

• Mari1313
    31. Svibanj 2019. 07:31

Danas mi je 30dc (inace mi je ciklus 30, maksimum je bio 32dana)

• Mari1313
    31. Svibanj 2019. 07:32

evo sam izisla na balkon da vidim jel stvarno tu

Lalla
    31. Svibanj 2019. 07:39

Mari i meni se cini da je, cestitam!

regi
    31. Svibanj 2019. 07:39

Sad mi se nekako bolje vidi!!ma bravo

Katarina1990
    31. Svibanj 2019. 07:47

Čestitaaam 👏👏🤰🍀 ponovi opet za dva dana s jutarnjim urinom, trebala bi biti tamnija 😁

lorija
    31. Svibanj 2019. 07:51

Maaaari 😀 ja vrtim mob nebi li bolje vidila slicicu. I ja vidim blijedu crticu 🙊🙊🙊 haha preedobro!! Hoces li ga ponavljati? Ja za satak gibam u shoping,jel to iz mullera test? 

• Mari1313
    31. Svibanj 2019. 08:01

hvala cure puno na pomoci i savjetima  lorija ja cekam tebe i samojed sa plusicima! nijr oz Mullera kod nas nema, iz apoteke. Mislim da ponovim za par dana, vidjet cu

Grizli
    31. Svibanj 2019. 08:22

Reni ne znam kad cu na prvi pregled cekam kbc da mi jave termin jer na prvi pregled moram kod svoje mpo doktorice a ne kod svoje gin. A obi obicno naruce oko 7tt tako da ocekujem ovih dana da ce mi javiti.
    Rastika znaci povraca mi se od kad sam oci otvorila i sad lezim i mislim si joooj ni smijat se ne mogu, i onda citam tvoj komentar za mengu od Reni i kad sam procitala jebala sliku svoju umrla od smijeha da je muz mislio da mi je pozlilo do kraja! 😂😂😂😂
    Mari sjenka se vidi. 🤞🤞🤞 Nek potami i nek bude uspjesna trudnoca.
    Inace cure otkrila ja taktiku kad sumnjate da je neka sjenina sjena na testu i niste sigurne dal vidite ili ne. Dignite samo test prema svijetlu i pogledajte kao je sjena vidit cete ju i dalje ako je onda nema to je evaporacijska najcesce onda. Doktorirala na testovima ovih dana 😉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.