Grizli koliko si ti sad trudna? Kako se to racuna kod mpo? Da li se termin racuna prema zadnjoj m ili?
Grizli ja se penjala po krevetu i stala ispod lustera da vidim jel me oci varaju
Mari sjena je tu to je sigurno! Ponovi test za koji dan i sigurno će biti tamnija! Ili napravi digitalni test Clearblue i sigurno će ti biti plus sa tjednima trudnoće 🥰
Mari…vidi se ... bravoo..ja na zalost jutros dobila i to 31 DC, inace uvijek na 28 dc, ponekad 29 DC. Imala sam pred 5 dana sjenu na testu, ali mozda je bila evaporacijska, mada mi ju je ocitalo odmah. Ali ti su mi testovi i prije znali pokazivati isto, jedina je razlika, to sam se sjetila Grizli, nekoliko dana nakon O lh trakice bile su i izrazito pozitivne, isla sam i stim probati, cak i jucer popodne, tako da ne znam sto da mislim. Kad mi prestane menstr. za koji dan, pocet cu piti andol, a nakon ovulacije Duphastone, mada mi je graf kada sam ga pila taj puta bio koma, cik-cak da ne moze gore, a ciklus nakon njega, sto u ovih 13 ciklusa nikada do sada nisam imala, menstruac. svijetla, svježa krv i jedva tri dana, točnije dva i mrvicu više bolna taj prvi tren, nego inače, jer nemam bolova.
Grizli..uzivaj u toj mučnini, bar znaš zbog čega je i smij se cim vise...
Lalla racuna se isto po zadnjoj mengi jer mi je emrij vracen 5 dana nakon ovulacije kad on i prirodno dolazi u maternicu. Tako da sam danas bas 6tt.
Mari 😂 zeno pa ne moras se penjat na krevet dovoljno je dignut prema prozoru i pogledat vidi se i onda. Najrelevantnije ce ti biti ako kupis isti takav test onda najbolje mozes vidit dal jaca crta. Meni se desilo jednom da sam prvi imala pozitivan kupila drugi dan drugu marku napravila i on negativan otidla po isti onaj koji sam prvi dan radila i pokazao tamniju crtu. Drukcije su bazdareni pa zato je najbolje iste. Zato i jesam sad narucila preko wish 10 komada bila nekih jeftinih doslovno mislim da sa dostavom su bili 30 kn i eto pokazali sjenu vec 5 dana prije izostanka menge. I tamnili svaki dan mogla sam uredno pratiti.
Mari1313 ja vidim.crticu blijedu i blijeda crtica je poz test ceatitammmm, ponovi opet ujutro test
Curke mojeee ja ne znam.sta da mislim plakala sam ko luda od srece moram pobovit test jer ne.vjerujem curkeee jel.moguceeeeee😁
Sortiraj odgovore
Najstariji