Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    30. Svibanj 2019. 19:59

Eyia ponovi sa prvom jutarnjom test, sretno
    Dobra si ja nisam kupila kontam ujutro kad na posao svratit do apoteke.pa kupit jojjj mrne.ufatila nervoza

• Mare0311
    30. Svibanj 2019. 20:02

Pozdrav curke,

Trebala bi pomoć.. Znaci zadnja menga mi je bila 9.5 i zavrsila 15.5. Cikčusi mi nisu bas redovni od 24 do 26 dana imam. Sljedeču bi trebala dobit 3.6.Sad odnoss deckom sam imala 25.5. Di je on ejakuirao u mene. Sad po nekim izracunima negdje sam na granici moguće i nemoguće trudnoće tj plodnih i neplodnih dana, da li je moguće da sam uspjela ostat trudna (tnači trudnoća je zeljena) ,molila bi za pomoć malo sam zbunjrna i sve mi se smjeslao sad… 😊

samojed
    30. Svibanj 2019. 21:52

Mare0311 moje.misljenje je da je mogucnost mala 

Grizli
    30. Svibanj 2019. 22:42

Eyja sretno s testom iako bi nakon 4 dana kasnjenja test vec trebao bio nesto napraviti al u nekim slucajevima ne ocita se. Nek ti se ispuni zelja.
    Mareo a od kud da mi znamo dal je moguce da si ti trudna? Prvo odnos si imala 16. dan ciklusa a po duzini trajanja tvojih ciklusa tebi je ovulacija bila oko 12-13 dana. Jajna stanica zivi samo jedan dan a spermij moze i do 5. Mogucnost je vrlo mala ali i dalje postoji cim imas nezasticene odnose. Ako zelis grudnocu malo proucavaj svoj ciklus vodi evidenciju i imajj odnos eprije ovulacije a ne nakon nje. Sretno 

Reni
    30. Svibanj 2019. 23:41

Grizli kad ono ides na prvi pregled,nisam popratila?
    Rastika sta ima? Ja lijem danas,odcepilo pravo. 🙈

miniii20
    31. Svibanj 2019. 02:09

Evo da javim update, još Uvik me malo samo zigne tu i tamo vise na desnu stranu di osjećam inače kad treba doc O, po kalendaru danas na 31.05. Mi je 21dc. Neznam jel to treba bit tako ako je nešto, grudi su mi Okej ništa ne osjećam neuobičajeno. Ne mora kod svih bit bolne grudi ? 

lorija
    31. Svibanj 2019. 05:55

Mari1313

lorija i samojed jeste se oboruzale testovima? :) :) ja sam ga kupila popodne pa kud puklo da puklo ujutro. Bar cemo znati na cemu smo.
    ivy i Liora dobrodosle nam u grupu!

Jutro, evo zasada nema jos M, danas cu ga kupiti pa javim stanje ako ne pocrvenim do tada.
    Znaci ti si nam prva jutros 🙈🙊 sretnoo 💪 ocekujemo pozitivuuu 😁
    Gdje su nam ostale cure,bilo nas je vise u ovim terminina 😃 dan gore,nebitno.

regi
    31. Svibanj 2019. 06:19

Sretno danasmeni tek za 5 dana triba doci menga tako ds cu ja jos malo pricekati,rano je.

Raštika
    31. Svibanj 2019. 07:12

Reni

Grizlikad ono ides na prvi pregled,nisam popratila?
    Rastikasta ima? Ja lijem danas,odcepilo pravo. 🙈

Evo jos nema nista... 🤷🏼‍♂️ Danas mi je 26 dc ak cemo se mjerit po O danas je 14 dan nakon O a ako cemo se mjerit po aplikaciji, za dva dana mi je dan za dobit, 28 dc. 
    I ne znam sta da ti kazem... ne boli me trbuh, cicke bole ali nisu ono ful napuhane kak znaju biti nego nekako samo teske. Al imam dva fina prista na vratu nakon sto godina, trackam ih alojom tako da ce ocito Đurđa opet doci samo je pitanje kad...
    Znaci krenula menga... a jebala sliku svoju. Bas mi sad vec dizu zivce. 🤨

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mari1313
    31. Svibanj 2019. 07:12

cure dobro jutro! pomagajte mi i recite sto vidite? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.