Evo ne znam stvarno. Poslala sam prvo decku poruku da svrati u mullera po test pa sam mu onda poslala poruku da ne svraca po njega. 😂😂😂😂😂😂😂 ma najbolje mozda da ih batalim i sjednem s mirom. 🤦🏻♀️😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lorija , mari, samojed čestitam cure da sve bude Okej 🤞🏻
Koliko nas još čeka za Testic? Ja mislim da ću ja od utorka krenit sa testovima. Recite mi cure kakvi vam je iscjedak bio prije “očekivane m “ ? Meni je skroz čudno sta me ovo malo bolucka tu i tamo oko jajnika. Jel se nekoj dogodilo isto a da nije bila trudna par dana iza O da su krenili ti iritantni lagani “bolovi” ?
Hvala. Bolove pms imam od ovulacije,takodjer su mi bili cudni. Iscjedak zuckast bio sad je gusti bijeli. Uglavnom osjecaj mi je uvijek "mokar"
Mari1313 kako doci do folne,al mogu je uzeti ovak na cistu miru u ljekarnoj?
Sutra onda idem.u apoteku da kupim pa pocinjem sa koristenjem
Raštika eh pa stvarnooo mi te ocekujemo.da nam.se pridruzis sto prije
Miniiii20 meni je mlijecni.izcjedak bio evo imam ga i sad nije nesto bas previse ali.ono prisutan je, ja samdan dva nakon O imala sam neku cudnu nije bol.ne.znam.ni.sta je bilo poslje.toga nidta pa.ja.cak.nisam.ni.sumnjala da sam trudna bila sam.sigurna da nisam vec sam pisala da sam plakala sto je i ovaj mj bezuspjesan jer me je stomak bolio kao.pred M samo sto.bi.nakon par sekudni prestane
Meni je neki žućkasti bio ovih dana a sad mislim da mi ne već neki bjelkasti, bas i ne mogu raspoznat jer nosim uvijek dnevni uložak, Al kad se brišem osjetim da ima malo vise sluzi. Sta se ti folne možeš je u ljekarni bilo kojoj uzet sad ti variraju cijene od 50 kn do 150.
Ajme ja ću izludit još tjedan dana 😏😏
Raštika sad javi decku da ipak uzme test😂😜
Poslala sam mu i trecu poruku: ili uzmi.... ne znam. I onda cetvrtu; nemam pojma iznenadi me. 😂😂😂😂
Ispleskat ce me kad dodje kuci. 😂😂😂 sala sala. Ne tuce me nemojte odmah zvati hrabri telefon 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika sad javi decku da ipak uzme test😂😜
Poslala sam mu i trecu poruku: ili uzmi…. ne znam. I onda cetvrtu; ne
Raštika ženo ti si stvarno legenda, moramo isti mjesec ostati trudne pa da zajedno odemo na temu o trudnoci da i tamo mogu umirati od smijeha na tvoje objave😂😂😂😂😂
Neka decko tebe iznenadi testom a ti njega plusicem😃😚
Sortiraj odgovore
Najstariji